- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.081
Evet canım benim rabbim kim işitiyor ise nasip etsin gerçekten Yasin okuyorum allah duysun sınamasın kimseyi evlat ile inşallah pozitif buradan sizlerle paylaşırım sizlerde dua edin bana olurmuAmin canım. Evet beklemek çok zor gerçekten ama strest yönetimi çok önemli bence çünkü hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenende var veya ilk günler negatif sonuç görüp sonra pozitif olan. Rabbim neylerde güzel eyler teslim olmamız şart yoksa bu günler zulüm gibi geçiyo
Merhaba, mükemmel istatistik :) Benim de yaşım 33, ekim ayı başında 3.denemem olacak. 9 tane dondurulmuş embriyom var. Yeri gelmişken ben tüp bebeğe başlamamış ancak başlayacaklara bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hepimiz biliyoruz ki manevi olduğu kadar maddi olarak da zorlu bir süreç. İlaçları, tedavisi hepsi pahalı. Lütfen özele gidecekseniz o kurumun anlaşmalı olduğu sağlık sigortalarına bakın ve mutlaka kendinize özel/tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın. Ben anadolu hayat'tan yaptırdım ve tüp bebek tedavisini de teminat olarak koydurdum. Ayrıca devlette iki tane aşılama yaptırdığımdan dolayı raporum da var. Sigortaya belki 12-13 bin lira ödeyeceksiniz ancak şu anda özellerde tüp bebek tedavisi 30-35 bin lira civarında. Her durumda avantajlı olacaksınız. Bu süreçte maddi kaygılar da strese sokabiliyor. Anne olmak isteyen herkes umarım doğru zamanda, sağlıkla bebeklerini kucağına alır. Kendi sağlığınızı da ihmal etmeden, umarım güzel güzel herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır.Merhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme 15.08.2022 @Efsaar 32 İlk deneme 01.09.2022 @Bulut347 34 ilk deneme 01.08.2022 @ayliss 24 2. deneme 11.08.2022 @Tuna umut 37 ilk deneme @Zaman5432 35 4. deneme 30.08.2022 @scooby-doo 31 2. deneme 29.07.2022 @Mlk anns 34 3. deneme 15.08.2022 @balkiz12345 24 ilk deneme 02.09 2022 @Sulgen 28 ilk deneme 21.08.2022 @Kelebek 65 24 2. deneme 01.08.2022 @yasemin hafsaaa 30 3. deneme 30.07.2022 @Maysa2011 29 İlk deneme @morumsuangelll 22 ilk deneme 29.08.2022 @Elifk61 25 2. deneme @1butterflyeffect 23 ilk deneme 29.07.2022 @shmily 36 2. deneme 10.08.2022 @Smileess 32 İlk deneme @HasretimsinEvlat 26 ilk deneme @Hayat su 26 2. deneme 08.08.2022 @arzuatmcaa 25 2. deneme @gizlidunyam 43 2. deneme N Neptunnn 40 ilk deneme @tikitak 30 ilk deneme 08.08.2022 @hazelcik 29 ilk deneme 02.08.2022 @secretlife 28 3. deneme 17.08.2022 S Senibeklerkenben 30 2. deneme @golden rose 27 ilk deneme 03.08.2022 @pamukmelek 32 ilk deneme 17.08.2022 @tdv 24 ilk deneme @yesil elma 27 4. deneme peperutka90 32 3. deneme 18.08.2022 @mavili_yeshll 28 ilk deneme 23.08.2022 Su8386 36 2. deneme 17.08.2022 @gguulllluu 29 4. deneme 15.08.2022 @Tutu96 26 ilk deneme 10.08.2022 @Kunfeyekun12 28 ilk deneme 01.08.2022 @darthwade35 33 ilk deneme 02.08.2022 @DDYE 27 2. deneme 02.08.2022 @Guullddeenn 32 4. deneme 20.08.2022 @LadyNurr 3. deneme 22.08.2022 @Melegim elif 35 2. deneme 04.08.2022 @rvydmrt 30 2. deneme 04.08.2022 @kcr01 31 4. deneme 04.08.2022 @busebarci 30 ilk deneme 05.08.2022 @mavibirmasal 32 ilk deneme 08.08.2022 @Deniz_kar 31 2. deneme 03.08.2022 @derinderin 36 ilk deneme 12.08.2022 @Patilisever 26 ilk deneme 10.08.2022 @fruitella 35 ilk deneme 11.08.2022 @vildan0 2. deneme @whispererr 29 3. deneme 15.08.2022 @gezegenanne 29 ilk deneme 19.08.2022 @Aysasaadet 44 4. deneme 15.08.2022 @Sehro89 33 5. deneme 15.08.2022 @Zdge 31 ilk deneme @SEBAHAT_20 39 ilk deneme 15.08.2022 @Arasdefne 29 ilk deneme @Meryemyildiz 34 2. deneme 16.08.2022 @Aslis88u 34 ilk deneme 23.08.2022 @Ozoe0619 37 4. deneme 15.08.2022 @Nisanisa70 28 2. deneme 26.08.2022 @Defnedefine 35 2. deneme 05.09.2022
İyi bir dr ve hastane bulmadan yaptırmayın anestezi olmadan zor geçer benim hepsi anestezili oldu ilk histeroskopi 20 dk ağrı sızı yoktu ikinci histeroskopi 45 dk sürdü jel ve balon uygulama yapıldı çok ağrım oldu geçen nisan ayında oldum acıbademde 13000 ödedim her uygulamaya öyle muayene gibi değil işlem uygulaması gerekebilirBende sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden uyutmalarini istiyorum yarıda da kalabilir çünkü sırf korkum ve yapamayacağım için
Evet doğru ama anestezili yapmiyorlarmis bu işlemi konuştum çok uzun sürmeyen bir işlem dediler ama bende ilk defa yaptiricam korkuyorum da Histeroskopi değil benimki ofis Histeroskopi yani o işlem daha da farklıymış sanırım acibademde de pahalı ki ben tüm özel hastanelere sordum araştırdım 5 bin 7 bin ve 10 bin arası fiyatlar şu an gücüm yok çok hastane işlerine ve tüp bebeğe para harcadım kredi çektim nasıl yapicam bilmiyorum.Anestesiz yaptırmakta istemiyorumİyi bir dr ve hastane bulmadan yaptırmayın anestezi olmadan zor geçer benim hepsi anestezili oldu ilk histeroskopi 20 dk ağrı sızı yoktu ikinci histeroskopi 45 dk sürdü jel ve balon uygulama yapıldı çok ağrım oldu geçen nisan ayında oldum acıbademde 13000 ödedim her uygulamaya öyle muayene gibi değil işlem uygulaması gerekebilir
Aynen canım bildiğin regl gibii o derece yoğunYanlış mı anladım regl gibi mi oluyorsun wc ye gittiğinde.
İğne vermişlerdir sana.
İnşallah sağlıklıysa embriyon kanamadan korkma.
Ben de histereskopi oldum da adetimi bekliyorum donmuş transfer için ama bir türlü gelmiyor. Sen adeti normal ve tam zamanında olmuştun peki? Sadece çizik mi atılmıştı?Ne yapalım canım aynen hayırlısı yarın senden güzel haber alalım mutlu olalım insalh
sende dualarında bizleri unutma canım. Hepimiz güzel haberleri günü geldiğinde burdan verelim inşallahEvet canım benim rabbim kim işitiyor ise nasip etsin gerçekten Yasin okuyorum allah duysun sınamasın kimseyi evlat ile inşallah pozitif buradan sizlerle paylaşırım sizlerde dua edin bana olurmu
Canım cam sahura tüp bebeğin başında ibrahim polat var ama genelde o ilgilenmiyor burak yücel yada asistanlar ilgileniyor. Ben ordan hiç ama hiç memnun kalmadım evet hastanede çok temiz çok yeni ama operasyonlar falnİnşallah canım her ihtimallere bakıyoruz inşallah bişey çıkmazCam sakuradaki doktorum interlitife bölümünde Dr.Zeki Duman tek doktor var zaten iyi doktor diyolar ama bende sürekli gitmiyorum tedaviyi şimdilik burada oluyorum benim normalde doktorum değil çünkü Kıbrıs'ta doktorum benim.Bugun gittim Hastaneye doktor yoktu bana gün verdiler ofis Histeroskopi için 22 Eylül persembe gününe çok stresliyim
Amin canım hayirla kat kat yükselir insAllah insan bir ümit diyor işte erken gebelik testi 9.gun yapmıştım hiç bişey çıkmadı zehir zemberek bir gece geçirdim sonra 10.gun akşam kan verdim 11 çıktı bugün yine verdim bakalım sonuç yarın ne çıkacak rabbim nasip etsin isteyen herkese çok zor süreç..Kaset testler beta hcg 30 dan üstünü gösteriyor bildiğim kadariyla erken gebeli testi varsa onu yapin yoksa kan testini bekleyin stres yapmayın hayırlısıyla Rabbim güzel sonuclar almayı nasip etsin
Ay canım gözünaydın ne mutlu sana sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah yavrunu.. darısı bizim başımıza inşallahKızlaar keseyi gördüm bin şükürDarısı kalp atışına Rabbim hepinize bu anları yaşatsın inşallah, dualarınızı kabul etsin mutluluk gözyaşları dökelim
Haklısın canım ama elimde değil ağrılara artık dayanamıyorum birde miyom folip yada başka bir şey çıkarsa birde almaya kalkarsa orda sonucta kamerayla içine girip bakıyor korkuyorum ki normalde alttan bile baktığımda ağrım oluyor nasıl dayancam bilmiyorum.Benim interlitife bölümü olduğu için tüp bebek kısmına hiç gitmedim tanımıyorum hangisi iyidir onu da bilmiyorum kim yapicak işlemi ondanda emin değilim açıkçasıCanım cam sahura tüp bebeğin başında ibrahim polat var ama genelde o ilgilenmiyor burak yücel yada asistanlar ilgileniyor. Ben ordan hiç ama hiç memnun kalmadım evet hastanede çok temiz çok yeni ama operasyonlar faln
Ofis histeroskopiye gelincedr hiç korkma
Ben normal histeroskobi olduk yaklaşık 2 ay önce ve aşırı korkuyordum bn zaten narkoza fobim var birde ya birşey olurda diyr çok korkuyordum hatta ameliyataneye girdim anda ölüm korkusu geldi ve ölücem diye ağlamaya başladım hahaha çok komiktiyani o derece korkuyordum
Ama okadar kolaydı ki hiç ameliyat gibi değil zatn minik bi operasyon bn çıktığım gibi normal hayatıma döndüm
Hiçbir işlem yapmamış gibiydim
O derece hiç ama hiçbir şey yoktu
Bu kadar korkak biri olarak söyliyorum ki korkma inn bna
Narkozla olursa benim için daha iyi olur sonradan çekmeye razıyım orada bayılıp kalırım diye de korkuyorum işlem sırasında yarım kalır diyeHaklısın canım ama elimde değil ağrılara artık dayanamıyorum birde miyom folip yada başka bir şey çıkarsa birde almaya kalkarsa orda sonucta kamerayla içine girip bakıyor korkuyorum ki normalde alttan bile baktığımda ağrım oluyor nasıl dayancam bilmiyorum.Benim interlitife bölümü olduğu için tüp bebek kısmına hiç gitmedim tanımıyorum hangisi iyidir onu da bilmiyorum kim yapicak işlemi ondanda emin değilim açıkçası
Amin inşallahsende dualarında bizleri unutma canım. Hepimiz güzel haberleri günü geldiğinde burdan verelim inşallah
Kanamanın yoğun ve uzun sürmesi iyi görünmüyorCuma günü başlamıştı azdı kanama ve keseye yakın değildi.
Ama dün ki gelen cok yogun regl kanaması gibiydi pıhtılı ve aşırı şakırdamalı yogun hemen baktı doktor acilde kanama bu defa keseye yakınlasmıs bu kadar kanamaya kese nasıl bozulmadı diye şaşırdı . Bu akşam keseye yine baktırcam ıgneye gittiğimde
Amin canım darısı başına inşallahAy canım gözünaydın ne mutlu sana sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah yavrunu.. darısı bizim başımıza inşallah
Canm bende çok minik bir polip alındı ama dediğim gibi bnde çok korkan biriyim ve dediğin gibi muanede bile ay uy diyen biriyim o yüzden diyorum ki hiç bi işlem olmamış gibiydi bana inanHaklısın canım ama elimde değil ağrılara artık dayanamıyorum birde miyom folip yada başka bir şey çıkarsa birde almaya kalkarsa orda sonucta kamerayla içine girip bakıyor korkuyorum ki normalde alttan bile baktığımda ağrım oluyor nasıl dayancam bilmiyorum.Benim interlitife bölümü olduğu için tüp bebek kısmına hiç gitmedim tanımıyorum hangisi iyidir onu da bilmiyorum kim yapicak işlemi ondanda emin değilim açıkçası
her kaset test birbiriyle aynı olmuyor benimde degerim 168 di ama hala kaset testte göstermiyordu bazı testler kalitesiz oluyor ya da cok bekleyip gunu geçmiş oluyor yaniltabiliyor.Kanda değerim 17 iken idrar testinde silik gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?