- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.101
hepimiz emek veriyoruz umut ediyoruz Rabbim isteyen herkese evlat versin insallah sizinde sonucunuz katlanarak artsinAmin canım hayirla kat kat yükselir insAllah insan bir ümit diyor işte erken gebelik testi 9.gun yapmıştım hiç bişey çıkmadı zehir zemberek bir gece geçirdim sonra 10.gun akşam kan verdim 11 çıktı bugün yine verdim bakalım sonuç yarın ne çıkacak rabbim nasip etsin isteyen herkese çok zor süreç..
Çizik atıldı polip alındı adetim 5 gün geçti öyle oldumBen de histereskopi oldum da adetimi bekliyorum donmuş transfer için ama bir türlü gelmiyor. Sen adeti normal ve tam zamanında olmuştun peki? Sadece çizik mi atılmıştı?
İlk defa hem bebegı hemfe kalp atışını duyduk.Kanamanın yoğun ve uzun sürmesi iyi görünmüyorİnş bebeğin seninledir akşam gittiğinde haber ver. Dualarım seninle canım
Merhaba sizde ne gibi belirtiler oldu.Benimde bu gun 8ci gun.Ana idrar testi 6ci gun nasil cikmissa oyle,hatta belki daha silik ondan((
Ayni bende de oyle.InsaAllah sonuc iyi olur hepimiz icinHic bir belirti olmadi diyebilirim regl gibi agrilar disinda. Bir de istahsizlik var. Bunun disinda ayniyim.
Oyyy çok güzel çok sevindim kesenin bozulmamasına. Çok şükür duymana çok çok sevindim canım. Evet kolay bir başlangıç olmadı ama böyle devam edeceği anlamına gelmez. Kendini hep aynı korku içinde bırakma lütfenİlk defa hem bebegı hemfe kalp atışını duyduk.
5+6 haftalık dedi
Kanama alanı hemen bebegın arkasındaymıs takıp edilecekmiş bol bol yatacaksın dınleneceksın progestana devam baskada yapılacak bişi yok dedi.
Allahım korusun inşallaahh . Hiç böyle hayal etmemiştim kalp atısını duymayı. Her anımız korkuyla gecıyor. Bambaska hayaller kurmıstum vıdeoya cekecegım ılk kalp atısımı dıye. Her sey korkuyla devam edıyor. Zaten boyle olcagını tedavinin en basından berı dıger arkadaslardan anlıyordum ve benımde basıma geldi.
Allaha emanetız 9 ay boyunca bu korkum devam edecek sanırım.
Umarım bır yerde düzelirde bende hamılelıgımı doya doya yaşarımm
MaşallahKizlar selam bugun 12. Ve esas test gunum. Tabiki dayanamayip yapmistim sirasiyla degerlerim şöyle ;
7.gün 15.76
9.gün 354
12.gün yani bugun 1400
Geçmiş olsun canımCanm bende çok minik bir polip alındı ama dediğim gibi bnde çok korkan biriyim ve dediğin gibi muanede bile ay uy diyen biriyim o yüzden diyorum ki hiç bi işlem olmamış gibiydi bana inan
Tabi yere ve doktora göre değişebilir
Ben normal hayatıma devam ettim yani bisiklet faln sürdüm denize fln gittim o derece
Amin canım Allah razı olsunmelekomelek büyük güne çok az kaldı heyecanla bende bekliyorum sanki kendi kesemi görecek gibi.rabbim emeklerini boşa cikarmasin
Evet canım koyulaşmış gayet.Kızlar ilk testi pazartesi öğlen bu testi de şimdi ilk idrarla yaptım. İyi değil mi erken gebelik testi almadım evde bu normal testen vardı. Artış dediğiniz olmuş değil mi
Maşallah gayet net görünüyor Allah tamamına erdirsin kucağına aldırsın hayırlısıyla .Benden 1 gün önceydi sizin transfer ben test yapmaya korkuyorumKızlar ilk testi pazartesi öğlen bu testi de şimdi ilk idrarla yaptım. İyi değil mi erken gebelik testi almadım evde bu normal testen vardı. Artış dediğiniz olmuş değil mi
Evet artış var cnm allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin
Bende inan yapamazdim öylesine çıkmaz diye yaptım ve çıktı seni çok iyi anlıyorumMaşallah gayet net görünüyor Allah tamamına erdirsin kucağına aldırsın hayırlısıyla .Benden 1 gün önceydi sizin transfer ben test yapmaya korkuyorum
Canım sende bugün alacaksın inşallah güzel haberler vereceksin bizeEvet canım koyulaşmış gayet.
Rahatla, derin bir nefes al
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Sendende canım benim ne zaman gidiyorsun hastaneyeAmin canım Allah razı olsun
Öğleden sonra canımSendende canım benim ne zaman gidiyorsun hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?