2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

hepimiz emek veriyoruz umut ediyoruz Rabbim isteyen herkese evlat versin insallah sizinde sonucunuz katlanarak artsin

Kanamanın yoğun ve uzun sürmesi iyi görünmüyor İnş bebeğin seninledir akşam gittiğinde haber ver. Dualarım seninle canım
İlk defa hem bebegı hemfe kalp atışını duyduk.
5+6 haftalık dedi
Kanama alanı hemen bebegın arkasındaymıs takıp edilecekmiş bol bol yatacaksın dınleneceksın progestana devam baskada yapılacak bişi yok dedi.
Allahım korusun inşallaahh . Hiç böyle hayal etmemiştim kalp atısını duymayı. Her anımız korkuyla gecıyor. Bambaska hayaller kurmıstum vıdeoya cekecegım ılk kalp atısımı dıye. Her sey korkuyla devam edıyor. Zaten boyle olcagını tedavinin en basından berı dıger arkadaslardan anlıyordum ve benımde basıma geldi.
Allaha emanetız 9 ay boyunca bu korkum devam edecek sanırım.
Umarım bır yerde düzelirde bende hamılelıgımı doya doya yaşarımm

Oyyy çok güzel çok sevindim kesenin bozulmamasına. Çok şükür duymana çok çok sevindim canım. Evet kolay bir başlangıç olmadı ama böyle devam edeceği anlamına gelmez. Kendini hep aynı korku içinde bırakma lütfen bir sonraki kontrolünde kalp atışını daha çoşkulu dinleyeceksin ve o zaman videoya çek lütfen kendin için Sağlıkla devam etsin inş aramızda 1 gün var bak

Geçmiş olsun canım Bende ne var ne yok bilmiyorum o yüzdende korkuyorum birşey çıkarsa birde başka işlem cikicak zaten korkuyorum o yüzden de stresliyim nasıl yapıyor devlet hastanesi bilmiyorum doktora göre de değişiyor tabi

Kızlar ilk testi pazartesi öğlen bu testi de şimdi ilk idrarla yaptım. İyi değil mi erken gebelik testi almadım evde bu normal testen vardı. Artış dediğiniz olmuş değil mi
Evet canım koyulaşmış gayet.
Rahatla, derin bir nefes al
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ilk testi pazartesi öğlen bu testi de şimdi ilk idrarla yaptım. İyi değil mi erken gebelik testi almadım evde bu normal testen vardı. Artış dediğiniz olmuş değil mi
Maşallah gayet net görünüyor Allah tamamına erdirsin kucağına aldırsın hayırlısıyla .Benden 1 gün önceydi sizin transfer ben test yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…