- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.121
Yasa sen keseye gidecen de benim karnıma heycandan ağrı giriyoÖğleden sonra canım
Canım valla öyle gidiyorum işte.Yasa sen keseye gidecen de benim karnıma heycandan ağrı giriyo
Peki belirti falan var mıydı ben kendimi dinlemeyince başka şeylerle uğraşınca hiç belirti yok sanki ama kendimi dinleyince zihnim mi uyduruyor bilmiyorum ufak tefek şeyler hissediyorum ama bilmiyorum zihnim beni aldatıyor benceBende inan yapamazdim öylesine çıkmaz diye yaptım ve çıktı seni çok iyi anlıyorum
Maşallahçift mi embriyo transfer olmuştu acaba ?
Canım valla öyle gidiyorum işte.
Hiç umudum yok boş gebelik diyebilir kese oluşmamış diyebilir. Her şeye hazırlıklıyım.
Hiç hamile gibi değilim o yüzden umudum yok.
İnşallah kürtajlık bir durum olmaz.
Elimden geleni yaptım artık bundan sonrası için bişey gelmiyor elimden.
Adet olacakmışım gibi hafif ağrım var.
Ne olacaksa olsun cidden yoruldum içim şişti.
Lütfen olumlu düşün olumlu olsun cnm keseyide bebegide görüp geleceksin inşCanım valla öyle gidiyorum işte.
Hiç umudum yok boş gebelik diyebilir kese oluşmamış diyebilir. Her şeye hazırlıklıyım.
İnşallah görürsün canım keseyi bebişi Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallahCanım valla öyle gidiyorum işte.
Allah'ın izniyle güzel haberlerle geleceksin canim benimCanım valla öyle gidiyorum işte.
Offf kuzum ya ne olacaksa güzel olan olsunCanım valla öyle gidiyorum işte.
Kizlar günaydın nasılsınız?bişey sorucam Cyclo-Prognova ilacı kullanıyorum normalde .3 ay tedavi gördüm alamadım adette olamadım.Kibristaki doktorumda bana estrofem kullandırdı ve o sırada yumurta Donasyonu yaptırmistim ve devam ediyordum takı olumsuz olana kadar sonra doktor bütün ilaçları bıraktırdı 1 hafta sonra adet oldum ama devlet Hastanesi'ne gittigimde doktorum hemen baslamami söyledi adet olmadan 2 gün kullandım zaten hemen adet oldum sonra sanırım estrofemi kullanmayı bıraktığım için oldu doktorum da olucaksin demişti aslında sorucagim soru adetim yarın kesin biticek Cyclo-Prognova ilaca devam etmeli miyim sizce 5 gün olarak yazıyor dizede bir sorayım dedimCanm bende çok minik bir polip alındı ama dediğim gibi bnde çok korkan biriyim ve dediğin gibi muanede bile ay uy diyen biriyim o yüzden diyorum ki hiç bi işlem olmamış gibiydi bana inan
Tabi yere ve doktora göre değişebilir
Ben normal hayatıma devam ettim yani bisiklet faln sürdüm denize fln gittim o derece
Ben yumurta Donasyonu yaptırdım i yüzden normal tüp bebekle aynı mi bilmiyorum benimki kolay geçmişti canımKızlar bir şey soracağım transfer olan arkadaşlar benim de yarın sabah 11.00'de transferim transfer zor mu kafamda deli sorular
Ay inş benimkde kolay bi şekilde olurBen yumurta Donasyonu yaptırdım i yüzden normal tüp bebekle aynı mi bilmiyorum benimki kolay geçmişti canım
İnslalah canım stres yapma kolay bir islem normalde ama ben hiç tüp bebek olarak yaptırmadım devlette yada özelde hep kibrista oldu tedavim Allah izin verirse bu 3 .olucak transfer için bir sıkıntı çıkmazsa doktor bazı testler istedi onu yaptiricam ofis Histeroskopi ve rahim filmi insalalh benimki de güzel çıkar sonuç olarak Kasım ayında doktorum koyarız dediAy inş benimkde kolay bi şekilde olur
Öncelikle hayırlı olsun canım İnşallah bebişin tutunur sana sıkı sıkı Yok canım hiç zor deyil sadece idrara sıkışık olman lazım o bir az zorluyor ben dayanamadım transferden hemen sonra sürgü getirdiler çok utandım ama yapıcak bir şey yok mecbur kalıyor insanKızlar bir şey soracağım transfer olan arkadaşlar benim de yarın sabah 11.00'de transferim transfer zor mu kafamda deli sorular
Devlette mi yaptiricaksin sen canım birde kaçtane transfer edilicekler normalde 2 koyuyorlar amaİnslalah canım stres yapma kolay bir islem normalde ama ben hiç tüp bebek olarak yaptırmadım devlette yada özelde hep kibrista oldu tedavim Allah izin verirse bu 3 .olucak transfer için bir sıkıntı çıkmazsa doktor bazı testler istedi onu yaptiricam ofis Histeroskopi ve rahim filmi insalalh benimki de güzel çıkar sonuç olarak Kasım ayında doktorum koyarız dedi
KesinlikleÖncelikle hayırlı olsun canım İnşallah bebişin tutunur sana sıkı sıkı Yok canım hiç zor deyil sadece idrara sıkışık olman lazım o bir az zorluyor ben dayanamadım transferden hemen sonra sürgü getirdiler çok utandım ama yapıcak bir şey yok mecbur kalıyor insan
Amin İnşallah canım benim de ilk tedaviye başladığım tarih Aslında 29 Ocak ama Rahim duvarım çok kalındı doktor bile şaşırmıştı ben bu kadar kalınlık görmedim demişti Sonra ben kürtaja yaptı beni parça gönderdi patolojiye gönderdi sonuç temiz geldi sonrasında yumurta büyütme için iğneler ilaçlar sonra yumurta toplama operasyonu oldu eğer dedi şey olursa emri oluşursa dedi bir operasyon daha geçireceksin demişti bana histeroskopi yaptı polipler alındı rahim duvarının kalınlaşmasına sebebiyet veren bir de rahme tıraşlama yapıldı sonrasında 2 adet dönemi geçti Çok şükür geçen haftaki kontrolümde kalınlıkta her şeyde normal gözükünce transfere karar verilmişti aslında uzun bir süreç oldu yani 29 Ocak'tan beri bekliyorum ben de inşallah Sonu hayırlı olsun histeroskopi Benimki narkoz da yapıldı çok kolaydı Ben hiçbir şey anlamadım �nşallah senin de sürecin çok kolay geçer inşallah sonucunda muradınızı ereriz hepimiz deİnslalah canım stres yapma kolay bir islem normalde ama ben hiç tüp bebek olarak yaptırmadım devlette yada özelde hep kibrista oldu tedavim Allah izin verirse bu 3 .olucak transfer için bir sıkıntı çıkmazsa doktor bazı testler istedi onu yaptiricam ofis Histeroskopi ve rahim filmi insalalh benimki de güzel çıkar sonuç olarak Kasım ayında doktorum koyarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?