2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Vallahi içimi su serpiyorsunuz kızlar o sıkışıklık durumu beni de korkutuyor ama normalde dayanıklıyımdır inşallah o zaman da sıkışıklığa dayanırım

Offf kuzum ya ne olacaksa güzel olan olsun
Canım geçmiş olsun üzülme dua et vardır bunda da bir hayır benimkinde ilk transferimde 3 tane koydular 2 ay sonra kalp atışını duyamadık bizde boş gebelik oldu 2 transferde 1 tane koydular 1 ay önce hiç tutmadı Umarım seninki de öyle olmaz umudunu kaybetme

Aminnnnnnnnnnn canım inslaalh ama benimki Histeroskopi değil onda narkoz veriliyormuş benimki ofis Histeroskopi kamerayla girip bakiyolarmis bende İlk kez yaptıricam korkuyorum o kadar kolay olur mu bilmiyorum bende narkozla istiyorum doktorla konuşmayı denicem devlet yapmıyormus narkozlu o yüzden de korkuyorum özelde çok araştırdım 5 7 ve 10 bin olarak istedi çok kolay bir işlemde demedi ama bilmiyorum bende

Yok ben özelde oldum tedavimi özelde olacak Florance nightingende olacak zaten bir tane 5AA emriyomuz var Onu koyacaklar
Anladım canım o hastane Çağlayan da okmeydaninda biliyorum ama varmı başka yerleri iyi hastane diye duydum bende umarım herşey güzel olur rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Vallahi içimi su serpiyorsunuz kızlar o sıkışıklık durumu beni de korkutuyor ama normalde dayanıklıyımdır inşallah o zaman da sıkışıklığa dayanırım
Merak etme o kadar korkutucu değil canım çok su içme zaten kalktığında sabah sıkışık oluyorsun fazlasını kabul etmiyorlar ben yaşadım 2 defa onu

Canim , ben asla idrarimi tutamam. Geldiginde direk bosaltirim. O yuzden beni en cok geren sey sıkışık olmakti hatta hastaneye gidene kadar o kadar sıkışmıştım ki hüngür hüngür aglayarak ben tutamam vazgeciyorum dedim

Beni transfere alana kadar tam 2 kez gidip idrarimi tamamen bosalttim. Kendi fizyolojimi cok iyi biliyorum 10 dakika icinde yeniden sıkışıyorum cunku.
Transfer aninda ise mecburen dayaniyorsun cunku cok kisa suruyor. Transferden yarim saat sonra da tuvalete gitmeme izin verdiler asla oyle 2 saat falan yatarak bekletmiyorlar canim tutamazsin zaten ve embriyo da hemen dusecek birsey degil

Bende belirti çok çok az kasık hissi sırt ağrısı uykusuzluk

Benimki medamerikanda olmuştu 9.000 lira tutmuştu ama ben de hem polip alınmıştı hem kamerayla bakılmıştı hem de tıraşlama yapılmıştı yine de bir konuş belki yaparlar şansın denemiş olursun

Benimki medamerikanda olmuştu 9.000 lira tutmuştu ama ben de hem polip alınmıştı hem kamerayla bakılmıştı hem de tıraşlama yapılmıştı yine de bir konuş belki yaparlar şansın denemiş olursun
Aynen ben konuşayım bir orası nerede?Özelden atabilirmisin hastaneyi bana bir bakım bende traslama falan olmayacak yani söylemediler öyle sadece ofis Histeroskopi olucak dendi oda kamerayla içine girip bakıyorlarmis umarım bişey çıkmaz polip milyon yapışıklık insllalah yoktur.

Anladım canım o hastane Çağlayan da okmeydaninda biliyorum ama varmı başka yerleri iyi hastane diye duydum bende umarım herşey güzel olur rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Canım vallahi ben bostancı'dakinde oldum Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane olduğu için orada oldum ama çok memnun kaldım kürtajı da orada olmuştum çok memnun kaldığım bir hastane oldu

Orada gitsen bile doktoru nasıl ayarlarsın bilmiyorum Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneydi çünkü ama oranın kadın doğum doktorları nasıldır bir bilgim yok senin işlemin bir tek kamerayla bakılacak galiba �nşallah sonucu Hayırlı olsun ya

Ben de inşallah dayanıklıyımdır diyorum ama o pozisyonda nasıl olur bilmiyorum Bakalım yarın ola hayrola diyorum

Bir de ben Haziran'ın 1'inde olmuştum şu anda fiyatlar da artmış olabilir Yani benim yaptırdığım fiyattan Eser yoktur diye düşünüyorum Çünkü ben yaptıralı nereden baksan 3 ay olmuş zaten devamlı fiyatları artıyor

Kızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm. 5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…