- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.161
Allah yüzüne gülsün canım benim inşallah güzel haberler alırsınCanım valla öyle gidiyorum işte.
Hiç umudum yok boş gebelik diyebilir kese oluşmamış diyebilir. Her şeye hazırlıklıyım.
Hiç hamile gibi değilim o yüzden umudum yok.
İnşallah kürtajlık bir durum olmaz.
Elimden geleni yaptım artık bundan sonrası için bişey gelmiyor elimden.
Adet olacakmışım gibi hafif ağrım var.
Ne olacaksa olsun cidden yoruldum içim şişti.
Aiiiiyyyy maşallah diyeyim sağlıkla ilerlesin inşallaaaahhhhh tü tü tüKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Evet canım ya doğru hergun hatta artıyor insllalahBir de ben Haziran'ın 1'inde olmuştum şu anda fiyatlar da artmış olabilir Yani benim yaptırdığım fiyattan Eser yoktur diye düşünüyorum Çünkü ben yaptıralı nereden baksan 3 ay olmuş zaten devamlı fiyatları artıyor
Yaaa ben hep iyi hissetmiştim senin için bakkk ne güzellkKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Aynen canım sadece kamerayla bakilicak sonuç nasıl cikicak bilmiyorum onu ogrenicez ofis Histeroskopi başka bir işlem yapmayacak şu an için iyi doktorunu sorustururum ben onun bakalım inşallah güzel sonuçlar alirimOrada gitsen bile doktoru nasıl ayarlarsın bilmiyorum Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneydi çünkü ama oranın kadın doğum doktorları nasıldır bir bilgim yok senin işlemin bir tek kamerayla bakılacak galiba �nşallah sonucu Hayırlı olsun ya
Dr kaç gün diyorsa o kadar kullanacaksınız tabii ki bir de nacizane fikrim 1 dr bulun içinize sinen ve dediklerini uygulayın her aşama için farklı dr farklı fikirler sizi yorarKizlar günaydın nasılsınız?bişey sorucam Cyclo-Prognova ilacı kullanıyorum normalde .3 ay tedavi gördüm alamadım adette olamadım.Kibristaki doktorumda bana estrofem kullandırdı ve o sırada yumurta Donasyonu yaptırmistim ve devam ediyordum takı olumsuz olana kadar sonra doktor bütün ilaçları bıraktırdı 1 hafta sonra adet oldum ama devlet Hastanesi'ne gittigimde doktorum hemen baslamami söyledi adet olmadan 2 gün kullandım zaten hemen adet oldum sonra sanırım estrofemi kullanmayı bıraktığım için oldu doktorum da olucaksin demişti aslında sorucagim soru adetim yarın kesin biticek Cyclo-Prognova ilaca devam etmeli miyim sizce 5 gün olarak yazıyor dizede bir sorayım dedim
Anladım canim bostancı bana baya uzak ben Avcılar'da oturuyorum çünkü yakınlarda bakıyorum hastane ama bakalım araştırayım biraz dahaCanım vallahi ben bostancı'dakinde oldum Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane olduğu için orada oldum ama çok memnun kaldım kürtajı da orada olmuştum çok memnun kaldığım bir hastane oldu
Hayırlı olsunYaaa ben hep iyi hissetmiştim senin için bakkk ne güzellk
Canım benim ngt li yapıldı hangisini transfer Etiler bilmiyorum 6günde vardi 5 günde bu gün test günümüz inşallah pozitiftirBende 3 Eylül de transfer oldum3. Gün embriyosuydu senin kaçıncı gündü
Şu anki benim doktorum Kıbrıs'ta söyledim tamam dedi buradaki doktorum cam sakura interlitife bölümünde olduğu için en iyi doktorlar orada dediler ki o söyledi zaten başka doktorlar soylenedi ve istemedi boyle testler yani araştırıyor kaç ay kullanmadığım için hemen başla dedi hormon ilacı olduğu için ve rahim darlasmaya başlamış o ilacı almadigim için şimdi 5 gün başlayacağım çünkü adetim son gunuDr kaç gün diyorsa o kadar kullanacaksınız tabii ki bir de nacizane fikrim 1 dr bulun içinize sinen ve dediklerini uygulayın her aşama için farklı dr farklı fikirler sizi yorar
İnşallah hakkında hayırlısı olsun inşallahCanım benim ngt li yapıldı hangisini transfer Etiler bilmiyorum 6günde vardi 5 günde bu gün test günümüz inşallah pozitiftir
Çok teşekür ederim ecmainİnşallah hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aminnnnn canım inşallah.Aiiiiyyyy maşallah diyeyim sağlıkla ilerlesin inşallaaaahhhhh tü tü tü
Valla şaşkınım arkadaşım ne diyeyim bilmiyorum.Yaaa ben hep iyi hissetmiştim senin için bakkk ne güzellk
Oyyy maşallah savaşçı yavrumuza bak duruyor orada kapı gibi ben buradayım diyor, annemin tüm umutsuzluğuna rağmen buradaKızlar şimdi muayene oldum.
Amin canım inşallahOyyy maşallah savaşçı yavrumuza bak duruyor orada kapı gibi ben buradayım diyor, annemin tüm umutsuzluğuna rağmen buradaSağlıkla devam etsin canım çok mutlu oldum tebrikler
Tebrik ederimmKızlar şimdi muayene oldum.
Olmuş canım hadi hayırlısı olsunKızlar ilk testi pazartesi öğlen bu testi de şimdi ilk idrarla yaptım. İyi değil mi erken gebelik testi almadım evde bu normal testen vardı. Artış dediğiniz olmuş değil mi
Ayyy çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inşKızlar şimdi muayene oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?