2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Allah yüzüne gülsün canım benim inşallah güzel haberler alırsın

Aiiiiyyyy maşallah diyeyim sağlıkla ilerlesin inşallaaaahhhhh tü tü tü

Evet canım ya doğru hergun hatta artıyor insllalah çok yüksek bir fiyat vermezler tekrar hastanenin ismini verebilir misin bana ben bir arayip bilgi alım canım

Yaaa ben hep iyi hissetmiştim senin için bakkk ne güzellk

Aynen canım sadece kamerayla bakilicak sonuç nasıl cikicak bilmiyorum onu ogrenicez ofis Histeroskopi başka bir işlem yapmayacak şu an için iyi doktorunu sorustururum ben onun bakalım inşallah güzel sonuçlar alirim

Dr kaç gün diyorsa o kadar kullanacaksınız tabii ki bir de nacizane fikrim 1 dr bulun içinize sinen ve dediklerini uygulayın her aşama için farklı dr farklı fikirler sizi yorar

Canım vallahi ben bostancı'dakinde oldum Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane olduğu için orada oldum ama çok memnun kaldım kürtajı da orada olmuştum çok memnun kaldığım bir hastane oldu
Anladım canim bostancı bana baya uzak ben Avcılar'da oturuyorum çünkü yakınlarda bakıyorum hastane ama bakalım araştırayım biraz daha

Dr kaç gün diyorsa o kadar kullanacaksınız tabii ki bir de nacizane fikrim 1 dr bulun içinize sinen ve dediklerini uygulayın her aşama için farklı dr farklı fikirler sizi yorar
Şu anki benim doktorum Kıbrıs'ta söyledim tamam dedi buradaki doktorum cam sakura interlitife bölümünde olduğu için en iyi doktorlar orada dediler ki o söyledi zaten başka doktorlar soylenedi ve istemedi boyle testler yani araştırıyor kaç ay kullanmadığım için hemen başla dedi hormon ilacı olduğu için ve rahim darlasmaya başlamış o ilacı almadigim için şimdi 5 gün başlayacağım çünkü adetim son gunu

Oyyy maşallah savaşçı yavrumuza bak duruyor orada kapı gibi ben buradayım diyor, annemin tüm umutsuzluğuna rağmen burada Sağlıkla devam etsin canım çok mutlu oldum tebrikler

Tebrik ederimm sağlıkla devamı gelsin inşallah Ben tahmin ediyordum Allah kucağına almayı nasip etsin

Ayyy çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…