- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.181
Amin canım darısı başına inşallah.Tebrik ederimmsağlıkla devamı gelsin inşallah Ben tahmin ediyordum Allah kucağına almayı nasip etsin
Amin canım darısı başına inşallah.Tebrik ederimmsağlıkla devamı gelsin inşallah Ben tahmin ediyordum Allah kucağına almayı nasip etsin
Cnm bostancı med americanEvet canım ya doğru hergun hatta artıyor insllalahçok yüksek bir fiyat vermezler tekrar hastanenin ismini verebilir misin bana ben bir arayip bilgi alım canım
Maşallah canım. Sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba yok tek embriyo , doktorum bu degerlerin normal oldugunu ikiz olmayabilecegini soyledi
Amin canım inşallahAyyy çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inş
Tatlım tuvalet işi zorluyor ama ben aşırı sıkışık değildim. Transfer sonrası hemen kalkmakta istemedim ondan yani. Gaye’ye iyi geçtiKızlar bir şey soracağım transfer olan arkadaşlar benim de yarın sabah 11.00'de transferim transfer zor mu kafamda deli sorular
İlk muayenemi oldum. Adetimi bekliyorum şu anAmin canım darısı başına inşallah.
Sen başladın mı aret hocada
Çok güzelKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Bence tüp bebekte stres bitmiyor.Çok güzelbu haberi bekliyorduk bak artık stres yapma lütfen
Çok güzel bi haber çok sevindim senin adına.. Bağıra bağıra burdayım demiş miniğinKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Sağol canım inşallah güzel bir şekilde devam eder.Çok güzel bi haber çok sevindim senin adına.. Bağıra bağıra burdayım demiş miniğin
Allahiiimm sana çok sükür
Coook sükürr yaa sen hiç inanmadın hep bı bahane buldun ama meleğin seninleKızlar şimdi muayene oldum.
Canım bahane değil de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Dr a da söyledim ben hiç bir şey hissetmiyorum sanki normal zamanda nasılsam öyleyim dedim.Coook sükürr yaa sen hiç inanmadın hep bı bahane buldun ama meleğin seninle
Ayyyyy çok sevindim hayırlı olsun canımKızlar şimdi muayene oldum.
Yap canım kendini sıkma ben ilk transferim de kendimi çok sıktım utandım sürgüye yapmadım ama yarım saat zor dayandım ter akıyordu benden kıvrandım resmen yarım saat sonra hemşire lavaboya gide bilirsin dedi yaparken Çok ağrı ve yakma oldu bilmiyorum belkide kendimi çok sıktım kıvrandım ondan başarısız oldu ama bunda sürgüye yaptım yarım saat rahat uzandımBen de dayanamazsam mecbur sürgüye yaparım herhalde
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahCanım bahane değil de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Dr a da söyledim ben hiç bir şey hissetmiyorum sanki normal zamanda nasılsam öyleyim dedim.Dr da İllaki mide bulantısı baş dönmesi olacak diye bişey yok dedi.
Şaşkınım, mutluyum, dua ediyorum.
Anne olmak isteyen herkesin kucağı dolsun tez zamanda inşallahAllah işimizi gücümüzü rast getirsin
Sağol canım benimAyyyyy çok sevindim hayırlı olsun canım
Çoook şükürKızlar şimdi muayene oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?