2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok güzel bu haberi bekliyorduk bak artık stres yapma lütfen

Çok güzel bi haber çok sevindim senin adına.. Bağıra bağıra burdayım demiş miniğin

Coook sükürr yaa sen hiç inanmadın hep bı bahane buldun ama meleğin seninle

Coook sükürr yaa sen hiç inanmadın hep bı bahane buldun ama meleğin seninle
Canım bahane değil de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Dr a da söyledim ben hiç bir şey hissetmiyorum sanki normal zamanda nasılsam öyleyim dedim. Dr da İllaki mide bulantısı baş dönmesi olacak diye bişey yok dedi.
Şaşkınım, mutluyum, dua ediyorum.
Anne olmak isteyen herkesin kucağı dolsun tez zamanda inşallah Allah işimizi gücümüzü rast getirsin

Ayyyyy çok sevindim hayırlı olsun canım

Ben de dayanamazsam mecbur sürgüye yaparım herhalde
Yap canım kendini sıkma ben ilk transferim de kendimi çok sıktım utandım sürgüye yapmadım ama yarım saat zor dayandım ter akıyordu benden kıvrandım resmen yarım saat sonra hemşire lavaboya gide bilirsin dedi yaparken Çok ağrı ve yakma oldu bilmiyorum belkide kendimi çok sıktım kıvrandım ondan başarısız oldu ama bunda sürgüye yaptım yarım saat rahat uzandım

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bende haftaya cuma gidicem keseyi görmeye çok heyacanlıyım.Dün akşamdan grip olmuşum ona çok endişeleniyorum korkuyorum hatta arkadaşlara kaç kere yazdım kimse yazmadı zarar olurmu kızlar? Çok endişeleniyorum kan deyerlerim falan güzel çıktı her şey yolunda giderken bu grip çıktı

Çoook şükür Allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…