- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.201
Sağol canım Allah razı olsun.Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahbende haftaya cuma gidicem keseyi görmeye çok heyacanlıyım.Dün akşamdan grip olmuşum ona çok endişeleniyorum korkuyorum hatta arkadaşlara kaç kere yazdım kimse yazmadı zarar olurmu kızlar? Çok endişeleniyorum kan deyerlerim falan güzel çıktı her şey yolunda giderken bu grip çıktı
İsmini görür görmez inanki duygulandımÇoook şükürAllah kucağına almayı nasip etsin
İnş benimde kolay geçer cnm bu arada rabbim tamamına erdirsin inşTatlım tuvalet işi zorluyor ama ben aşırı sıkışık değildim. Transfer sonrası hemen kalkmakta istemedim ondan yani. Gaye’ye iyi geçti
Aynn cnm inş bende sorunsuz atlatırımYap canım kendini sıkma ben ilk transferim de kendimi çok sıktım utandım sürgüye yapmadım ama yarım saat zor dayandım ter akıyordu benden kıvrandım resmen yarım saat sonra hemşire lavaboya gide bilirsin dedi yaparken Çok ağrı ve yakma oldu bilmiyorum belkide kendimi çok sıktım kıvrandım ondan başarısız oldu ama bunda sürgüye yaptım yarım saat rahat uzandım
Yaaa canımsın ablaİsmini görür görmez inanki duygulandım
Ne sıkıntılı günler geçirdiğimi biliyorsun. Belirsizlik içinde kaldım, bunaldım ve bunalttım
İnşallah bundan sonra her şey güzel devam eder.
İnsallah seninde güzel haberini alalım burada.
Mutlu olalım
İnşallah canımAynn cnm inş bende sorunsuz atlatırım
İnşallah canım çok teşekkür ederim aynen İnşallah hiç Bi sorun olmazSağol canım Allah razı olsun.
Hiç stres yapma kendine.
Güzelce dinlen bol bol sıvı ve c vitaminli meyve sebze tüket.
Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle.
Millet hamileyken korona geçiriyor yine de çok şükür atlatıyorlar.
Varsa ilikli kemik kaynatıp suyunu iç.
Sen kendine güzel bak 2 güne bir şeyin kalmaz.
Tamam canım çok saolCnm bostancı med american
Amin canım inşallahİnş benimde kolay geçer cnm bu arada rabbim tamamına erdirsin inş
Allah'ım sana şükür bin şükürKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Yaa canımmm çok sevindiimööCanım bahane değil de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Dr a da söyledim ben hiç bir şey hissetmiyorum sanki normal zamanda nasılsam öyleyim dedim.Dr da İllaki mide bulantısı baş dönmesi olacak diye bişey yok dedi.
Şaşkınım, mutluyum, dua ediyorum.
Anne olmak isteyen herkesin kucağı dolsun tez zamanda inşallahAllah işimizi gücümüzü rast getirsin
Sana bakmaya girmiştimm ya şimdi okudum tüm yazdıklarını ah içli içli bi umut bekliyorudumm çok sevindim senin adınaKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Gözünüz aydın çok sevindim inanınKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.
Ah, sonunda güzel haberi aldıkKızlar şimdi muayene oldum.
Hayirli olsun maşallahKızlar şimdi muayene oldum.
Çok sağol canım inşallah sağlıkla devam eder.Gözünüz aydın çok sevindim inanınAllah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bana da dua edin ne olur günler ilerledikçe umutsuzluğa kapılıyorum
Test yapmadım 8. Günüm 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildiÇok sağol canım inşallah sağlıkla devam eder.
Sen test yaptın mı kaçıncı gündesin
Çok sağol canım eksik olma.Ah, sonunda güzel haberi aldık
İnanın öyle sevindim ki, sanki ben o kadar zamandır bu günü bekliyormuşum gibi. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Çok mutlu oldum
Anası gibi inatçı olacak galibaHayirli olsun maşallahRabbim sağlıkla devamını getirsin bebis guc cikti bırakmadı sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?