2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Test yapmadım 8. Günüm 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Neden olumsuz diye düşünüyorsun.
Ben 8. Ve 9. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. 11. Gün kanda çok düşük bir değerle gördüm.
2 Gün sonra test yapabilirsin bence.
Hiç belli olmuyor bu işler inşallah pozitiftir.

Bilmiyorum insan hep bir belirti arıyor belirti de olmayınca endişeleniyorum açıkcası .
Rabbim inşallah bekleyen ve bu sıkıntıyı çeken herkesin yüzünü güldürsün.

11.gün kanda kaçtı canim senin benim bugün 12.gün 14.3 çıktı

Siz öyle deyince doktor ne dedi çok merak ediyorum
Herkesin belirti aramasını, olmayınca da umutsuzlanmasını bir yandan anlayabiliyorum. Ama burada da defalarca söylediğimiz gibi herkeste belirti olmak zorunda değil, her hamilelik kitabına uygun ilerlemeyebiliyor. Sizin bebiş de nazlı olmasına nazlı, ama bir yandan da annesini yormak istemiyor demek ki
Bize de bu günleri görmek nasip olsun inşallah

Bilmiyorum insan hep bir belirti arıyor belirti de olmayınca endişeleniyorum açıkcası .
Rabbim inşallah bekleyen ve bu sıkıntıyı çeken herkesin yüzünü güldürsün.
Walla şuan kan testi yapmadım ama bende tek belirti oda çok odaklanirsan kasıklarda çok çok hafif his başka belirtim de adam akıllı yok olmadi nolur öyle düşünme Allah'ım burda ve her yerde emek veren herkesin yüzünü güldürsün yarabbim içinde de senin

İnşallah Canım.
Tam muayene ediyordu ben söylerken.
Al işte kese burada hamilesin dedi.
Hatta bak biraz da büyüteyim dedi.
Ben dondum hiç bir şey diyemedim.
Bak kesen gayet güzel mutlu ol dedi
Adam nasıl üzgün gördüyse beni.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ben sana dedim demi canım o bebis seninle o gec tutundu anca geliyo diye insallah sağlıcakla büyür gobusunde sağlıcakla da kucağına alırsın canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…