- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.221
Neden olumsuz diye düşünüyorsun.Test yapmadım 8. Günüm 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Bilmiyorum insan hep bir belirti arıyor belirti de olmayınca endişeleniyorum açıkcası .Neden olumsuz diye düşünüyorsun.
Ben 8. Ve 9. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. 11. Gün kanda çok düşük bir değerle gördüm.
2 Gün sonra test yapabilirsin bence.
Hiç belli olmuyor bu işler inşallah pozitiftir.
11.gün kanda kaçtı canim senin benim bugün 12.gün 14.3 çıktıNeden olumsuz diye düşünüyorsun.
Ben 8. Ve 9. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. 11. Gün kanda çok düşük bir değerle gördüm.
2 Gün sonra test yapabilirsin bence.
Hiç belli olmuyor bu işler inşallah pozitiftir.
Neden üzülüyorsun sonuçta bu değerle hamilesin 2 gün sonra %60 artması yeterli11.gün kanda kaçtı canim senin benim bugün 12.gün 14.3 çıktı
Siz öyle deyince doktor ne dedi çok merak ediyorumÇok sağol canım eksik olma.
Bende şaşkınım hala.
Dr muayeneye başlarken hayırlı olsun dedi.
Bende direkt hocam ben hamile olduğumu düşünmüyorum dedim.
O kadar umutsuzdum biliyorsunuz zaten.
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur.
Teşekkür ederim
Allah'ın duası olsun olumlu düşünmeye çalışınGözünüz aydın çok sevindim inanınAllah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bana da dua edin ne olur günler ilerledikçe umutsuzluğa kapılıyorum
Walla şuan kan testi yapmadım ama bende tek belirti oda çok odaklanirsan kasıklarda çok çok hafif his başka belirtim de adam akıllı yok olmadi nolur öyle düşünme Allah'ım burda ve her yerde emek veren herkesin yüzünü güldürsün yarabbimBilmiyorum insan hep bir belirti arıyor belirti de olmayınca endişeleniyorum açıkcası .
Rabbim inşallah bekleyen ve bu sıkıntıyı çeken herkesin yüzünü güldürsün.
Canim idrarda hiç yok bir gün arayla 11 den 14.3 e yükselmiş korkuyorum elimde değil insanin bir tarafi buruk kalıyor çok düşük bir değer görünüyor..Neden üzülüyorsun sonuçta bu değerle hamilesin 2 gün sonra %60 artması yeterli
17 çıkmıştı 3. Gün embriyosu11.gün kanda kaçtı canim senin benim bugün 12.gün 14.3 çıktı
İnşallah Canım.Siz öyle deyince doktor ne dedi çok merak ediyorum
Herkesin belirti aramasını, olmayınca da umutsuzlanmasını bir yandan anlayabiliyorum. Ama burada da defalarca söylediğimiz gibi herkeste belirti olmak zorunda değil, her hamilelik kitabına uygun ilerlemeyebiliyor. Sizin bebiş de nazlı olmasına nazlı, ama bir yandan da annesini yormak istemiyor demek ki
Bize de bu günleri görmek nasip olsun inşallah
Yaaaaaİnşallah Canım.
Tam muayene ediyordu ben söylerken.
Al işte kese burada hamilesin dedi.
Hatta bak biraz da büyüteyim dedi.
Ben dondum hiç bir şey diyemedim.
Bak kesen gayet güzel mutlu ol dedi
Adam nasıl üzgün gördüyse beni.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim hepimizin yardımcısı olsunWalla şuan kan testi yapmadım ama bende tek belirti oda çok odaklanirsan kasıklarda çok çok hafif his başka belirtim de adam akıllı yok olmadi nolur öyle düşünme Allah'ım burda ve her yerde emek veren herkesin yüzünü güldürsün yarabbimiçinde de senin
Ben sana dedim demi canım o bebis seninle o gec tutundu anca geliyo diyeKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Kesenin boyutunu söyledimiiİnşallah Canım.
Tam muayene ediyordu ben söylerken.
Al işte kese burada hamilesin dedi.
Hatta bak biraz da büyüteyim dedi.
Ben dondum hiç bir şey diyemedim.
Bak kesen gayet güzel mutlu ol dedi
Adam nasıl üzgün gördüyse beni.
Amin Allah sesini duysun canımBen sana dedim demi canım o bebis seninle o gec tutundu anca geliyo diyeinsallah sağlıcakla büyür gobusunde sağlıcakla da kucağına alırsın canım gözün aydın
1 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam 5 hafta 1 günlük dedi.Kesenin boyutunu söyledimii
Aaa kesen baya iyi benimki gecen perşembe 3,5mm di inşallah benimkide büyümüştür sağlıkla1 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam 5 hafta 1 günlük dedi.
Normalde 6 hafta 1 günlük olması gerekiyor.
İnşallah CanımAaa kesen baya iyi benimki gecen perşembe 3,5mm di inşallah benimkide büyümüştür sağlıkla
Kesenin boyutu ultrasonun üstünde mi yazıyorAaa kesen baya iyi benimki gecen perşembe 3,5mm di inşallah benimkide büyümüştür sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?