- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.241
EvettKesenin boyutu ultrasonun üstünde mi yazıyor
Keseyi gördüğünde bebeği de gördün mü
Yok benim kesem cok kücüktü gözükmedi ama arkadasımınki 7.5 mm di onunki gözüktü nokta kadar . Sen alttan mı muayene oldun yoksa normal karındanmıKeseyi gördüğünde bebeği de gördün mü
Hayırlı olsun inşallahMerhabalar benim yarın transferim var ismim Fadime benim için ayetel kürsi okur musunuz? Rabbim ben gibi bekleyen herkese de nasip eder anne olmayı inşallahayrıca transfer neye dikkat etmeyelim kaç gün yatayım ne yapabilirim ilk denemem teşekkür ederim şimdiden
Alttan oldumYok benim kesem cok kücüktü gözükmedi ama arkadasımınki 7.5 mm di onunki gözüktü nokta kadar . Sen alttan mı muayene oldun yoksa normal karındanmı
Ayyyyy çok sevindim canım maşAllah RAbbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Kalp atışı için ne zaman gideceksinDayanamdım gittimkeseyi gördüm geldim
Aynı şey bende de oluyor canım inşAllah normaldir hatta belimde çok ağrıyorKızlar sizde de her an adet olacakmış gibi ara ara ağrı giriyor mu bazen öyle bir ağrıyor ki rahim aşağı çekiliyor sanki normal mi bu yoksa bende mi böyle ..
SAbret canım Rabbim kolaylaştırsın inşAllah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşAllahİlk defa hem bebegı hemfe kalp atışını duyduk.
5+6 haftalık dedi
Kanama alanı hemen bebegın arkasındaymıs takıp edilecekmiş bol bol yatacaksın dınleneceksın progestana devam baskada yapılacak bişi yok dedi.
Allahım korusun inşallaahh . Hiç böyle hayal etmemiştim kalp atısını duymayı. Her anımız korkuyla gecıyor. Bambaska hayaller kurmıstum vıdeoya cekecegım ılk kalp atısımı dıye. Her sey korkuyla devam edıyor. Zaten boyle olcagını tedavinin en basından berı dıger arkadaslardan anlıyordum ve benımde basıma geldi.
Allaha emanetız 9 ay boyunca bu korkum devam edecek sanırım.
Umarım bır yerde düzelirde bende hamılelıgımı doya doya yaşarımm
MaşAllah canım ne güzel çok sevindim kalp atışlarını da duyarız inşAllahKızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm.5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
Evet görüyorum bende hayilrisi olsunKızlarr 5.gün donmuş emb transferi olmuştm yazmıştım zaten buraya. Bugün 5.gün transfer günü dahil değil sabah ilk idrarla test yapmaya başladım çoook çook silik bi çizgi ben görüyorum yaa bunca zaman bu silik çizgi bile hiç çıkmamıştı. Siz de görüyosunuz dimi
Benim kesemde 5mm di ama ben içinde bişey görmedim görmemiz mi gerekiyorduYok benim kesem cok kücüktü gözükmedi ama arkadasımınki 7.5 mm di onunki gözüktü nokta kadar . Sen alttan mı muayene oldun yoksa normal karındanmı
Rabbim kolaylaştırsın canım bence sadece sakin ol ve kendini yormaMerhabalar benim yarın transferim var ismim Fadime benim için ayetel kürsi okur musunuz? Rabbim ben gibi bekleyen herkese de nasip eder anne olmayı inşallahayrıca transfer neye dikkat etmeyelim kaç gün yatayım ne yapabilirim ilk denemem teşekkür ederim şimdiden
Canım sen kesenin içinde bebeği gördün mü1 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam 5 hafta 1 günlük dedi.
Normalde 6 hafta 1 günlük olması gerekiyor.
Bende gördüm ve gercekten çok erken rahat bırakın bebisleriKızlarr 5.gün donmuş emb transferi olmuştm yazmıştım zaten buraya. Bugün 5.gün transfer günü dahil değil sabah ilk idrarla test yapmaya başladım çoook çook silik bi çizgi ben görüyorum yaa bunca zaman bu silik çizgi bile hiç çıkmamıştı. Siz de görüyosunuz dimi
Evet görüyorum bende hayilrisi olsun
Evet görüyorum bende hayilrisi olsun
Çok bekledik ama onları napalımBende gördüm ve gercekten çok erken rahat bırakın bebisleri
Yok canım henüz görünmediCanım sen kesenin içinde bebeği gördün mü
Canım beşinci gün çok erken dahaKızlarr 5.gün donmuş emb transferi olmuştm yazmıştım zaten buraya. Bugün 5.gün transfer günü dahil değil sabah ilk idrarla test yapmaya başladım çoook çook silik bi çizgi ben görüyorum yaa bunca zaman bu silik çizgi bile hiç çıkmamıştı. Siz de görüyosunuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?