- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.261
Amin canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimize nasip olsun inşallahCanım beşinci gün çok erken dahaRabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Evetttt görünüyor hayırlısı olsunKızlarr 5.gün donmuş emb transferi olmuştm yazmıştım zaten buraya. Bugün 5.gün transfer günü dahil değil sabah ilk idrarla test yapmaya başladım çoook çook silik bi çizgi ben görüyorum yaa bunca zaman bu silik çizgi bile hiç çıkmamıştı. Siz de görüyosunuz dimi
İnşallah hayırlısı canımEvetttt görünüyor hayırlısı olsun
26 Eylülde çağırdılar canım.melekomelek bir sonraki kontrole ne zaman çağırdılar seni canım ?
Canım sen kalp atışını duydun mumelekomelek bir sonraki kontrole ne zaman çağırdılar seni canım ?
Kontrolümüz aynı gün canım26 Eylülde çağırdılar canım.
Sen keseyi kaçıncı haftada görmüştün ?
Sen keseyi ne zaman gördün ? Kaç haftalıkken yaniKontrolümüz aynı gün canımsağlıcakla büyüdüklerini görelim İnş
22 gün sonra görmüştüm canım. Haftaya kalbe gidicem nasipse26 Eylülde çağırdılar canım.
Sıkıca tutunsun miniş sanaKızlar bebişimi aldım geldim İnşallah sımsıkı tutunur bana
Yok canım hafta içi nasipse gidicemCanım sen kalp atışını duydun mu
Geçen hafta salı gördün yani.22 gün sonra görmüştüm canım. Haftaya kalbe gidicem nasipse
30 ağustosta 115 ile pozitif gördüm, 12 Eylül Ptesi günü gittim 5+6 sın dedi.Sen keseyi ne zaman gördün ? Kaç haftalıkken yani
Yok canım sordum görünmez daha dedi. 2 hafta sonra direk kalp için gel dediGeçen hafta salı gördün yani.
Peki bebek görünmüş müydü canım.
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :)Yok canım hafta içi nasipse gidicem
Canım bende 12 sinde gittim bana da 5+2 sin dedi seninle transfer tarihlerimiz farklı nasıl aynı hafta oluyoruz biliyor musun30 ağustosta 115 ile pozitif gördüm, 12 Eylül Ptesi günü gittim 5+6 sın dedi.
Bende nasip olursa 26 sında gidicem :))26 Eylülde çağırdılar canım.
Hadi inşallah hepimiz güzel sonuçlarla dönelimBende nasip olursa 26 sında gidicem :))
İnşAllah canım İnşAllahHadi inşallah hepimiz güzel sonuçlarla dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?