2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba herkese benimde 7 eylülde transferim yapıldı 17 eylülde teste gideceğim ama dayanamadım 2 adet erken gebelik testi yaptım ikiside silik cikti. Beklemek tedaviden cok daha zormuş ya hep aklımda sorularrr sorularrr

Eklentiler

• 20220915_071001.webp
    17 KB · Görüntüleme: 58
Bu silik değil bence gayet net duruyor, tebrikler tutunmuşbu
İçime su serptiniz :) cok tesekkur ederim esim test yapmamam konusunda beni uyardığı için(yanlış çıkarsa üzülmeyelim die ) kimseye de birsey soylemedim içimde patladı resmen cumartesi insallah doktordan da aynı haberi alirim

Son düzenleme:
İçime su serptiniz :) cok tesekkur ederim esim test yapmamam konusunda beni uyardığı için(yanlış çıkarsa üzülmeyelim die ) kimseye de birsey soylemedim içimde patladı resmen cumartesi insallah doktordan da aynı haberi alirim

Alırsınız inşallah artık rahatlama zamanı darısı başımıza

Kızlar bir soru cumartesi kan günum hatırlar mısıniz bilmem ama hafif çok açık renk kahve leke normal mi camasirim da var bugün basladi

Merhaba herkese benimde 7 eylülde transferim yapıldı 17 eylülde teste gideceğim ama dayanamadım 2 adet erken gebelik testi yaptım ikiside silik cikti. Beklemek tedaviden cok daha zormuş ya hep aklımda sorularrr sorularrr
Merhaba benim de 7 Eylül transfer sizinle aynı cumartesi kan vereceğim. Sabah yaptım benim de benzer çıktı sizinki ile. İnşallah cumartesi günü ve diğer izleyen günlerde olumlu sonuçlar alırız.

Özellikle şu son gunler geçmiyor ☺

Canım bende 12 sinde gittim bana da 5+2 sin dedi seninle transfer tarihlerimiz farklı nasıl aynı hafta oluyoruz biliyor musun
Transfer gnün ne zamandı canım ve kaçıncı gün embriyosu idi? Ben Bi dahaki gidişimde bu hafta işini soracam. Transfere göre baktığımda onun ilk döllenmesi ile hesap etsem bile 4 hafta çıkıyorken ultrasonda enaz 2 hafta atıyor. Acaba bu hesaplama gelişime göremi yapılıyor. Çünkü bizlerin direk tüp bebek belli tarihte yapılıyor ya. Günümüz belli. Ona rağmen adetimin 3.günümden hesaplı şuan. Kafam karıştı

Insallah guzel haberler aliriz gercekten öyle ya dakika sayıyorum resmen

Bu arada sizde belirti gibi vücudunuzda degisik farklı birseyler var mı bende hiç birsey yok. bir kaç gün önceye kadar adet olacakmışım gibi oldu ama geçti o da

Tüp bebekte olsa son adet tarihine göre hesaplıyor doktorlar.
Benim gördüklerim en azından.

Bu arada sizde belirti gibi vücudunuzda degisik farklı birseyler var mı bende hiç birsey yok. bir kaç gün önceye kadar adet olacakmışım gibi oldu ama geçti o da
Söyle benim transfer sonrası 6. Günden itibaren sol kasık ağrım başladı. Bugün sağ sol fark etmez tamamen ağrıyor zorlanıyorum. Ben de acaba adet belirtisi mi dedim üzüldüm bir ümit test yaptım tabi hala net değil ama üzüntüm en azından gitti nötr bekliyorum sonucu. Çünkü benim 26 günde 1 adet döngüm yarın olurum hamile değilsem. Bir de 5. Ve 6. Günü çok üşüdüm ısınamadım bir türlü ısınınca da fenalık geldi çok terledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…