2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bence bunların hepsi pozitif guzel belirtiler canim cumartesi guzel haberini bekliyorum

Kızlar soruma bir cevap çok kaygi yaptım . Hafif çok açık renk kahve alıntı olmuş çamaşıra . Kaset test pozitif çıktı cumartesi kan vermeye gideceğim bişi yoktur demi yaa korktum

Kızlar soruma bir cevap çok kaygi yaptım . Hafif çok açık renk kahve alıntı olmuş çamaşıra . Kaset test pozitif çıktı cumartesi kan vermeye gideceğim bişi yoktur demi yaa korktum
Canim benim ilk tüp bebek ilk hamilelik denemem ilk kez test yaptım. her şeyi bu topiclerden öğrendim ondan yorum yapmadım kusura bakma. Ama inşallah bir şey yoktur. Yerleşme kanaması vs diyorlar ama inan bilgili olmadığım bir şeye yorum yapmak istemedim

Canım doktorlar kırmızı ve çok olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar. inşallah sıkıntı olmayacak

Kızlar bir soru cumartesi kan günum hatırlar mısıniz bilmem ama hafif çok açık renk kahve leke normal mi camasirim da var bugün basladi
Yerleşme kanaması benimde öyle acik kahve olmustu ama yinede doktorunuza haber verin mümkünse hareket etmeyip dinlenin

Yuvarlanıp gidiyoruz işte Allah yardımcımız olsun.
Sen nasılsın kese gördün değil mi.
Bebeği de gördün mü
Amin canım Âmin Allah yardımcımız olsun kese de bebek de göründü Çok şükür daha hiç kendi doktoruma gidemedim bu cumartesi gideceğim bakalım ilaçlarla ilgili ne diyecek nelere devamız . Bugün 7 hafta bitiyor Allah doğduğu günü de gösterir inşallah

Ben erken gebelik yaptım dedim acaba leke gördüm bişi mi oldu diye şoktayım ben hala kaset testlere inanamıyorum ama inandım buna Eki Görüntüle 3130531
Ah ahh Transfer sonrası ilk hafta geçmez deli gibi test yaptık , geçtik hepimiz bugünlerden , silik çizgilerle dans ettik evlerde. Maşallah seninki şüpheye mahal bırakmamış 100 üstü beta garanti bence kaçıncı günün Canım hayırlı olsun

Benim 2 tane 3. Gün embriyosu 10. Gün ama benim 3 gündür kıpkırmızı normal kaset testlerde öyle acaba ikiside mi tuttu ki ahhh canım tuttu kese var mı kese var kalp duydum mu o kadar kaygılı basladikki hep korku hep telaş Allah hepimizi güldürsün Allah

Buraya niye atmadın kız yaptığın zaman testi

Ne zaman gideceksin kana , çok sevindim senin adına çok heyecanlı Olabilir tutmuştur belki de . Ama o hiç belli olmaz benim de iki taneydi . Kanlarım 3 kattan fazla artı ikiz sandık ama tek kese gözüktü. Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…