2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Cumartesi test kızlar benim amh çok çok düşük 007 zar zor 1 2 yumurta toplandı şubattan beri yumurta toplama 5 kere opu oldum boş mu çıkmadı döllenmedi mi ne yikilislar ne üzülmeler kaygım ondan Allah ol dedikten sonra olur dedim hep içimden sessiz sessiz duam hepimize her gün Meryem suresi dinleyip her yasinde burda ki dostlara da dua ediyorum . Emekler boşa çıkmasın inşallah

Gözün aydın canım canım

Ben erken gebelik yaptım dedim acaba leke gördüm bişi mi oldu diye şoktayım ben hala kaset testlere inanamıyorum ama inandım buna Eki Görüntüle 3130531

Çok güzel çıkmış testiniz, kıpkırmızı maşallah
Allahım sağlıklı bir gebelik, hayırlısıyla ve sağlıkla yavrunuzu kucaklamayı nasip etsin inşallah

Merhaba herkese benimde 7 eylülde transferim yapıldı 17 eylülde teste gideceğim ama dayanamadım 2 adet erken gebelik testi yaptım ikiside silik cikti. Beklemek tedaviden cok daha zormuş ya hep aklımda sorularrr sorularrr
Ben burdayım diyo resmen sağlıkla güzel haberler al canım inşallah

Anladım çok teşekkürler moral oluyor bana yazdıkların bakalım test günü direk kan vereyim artık Allah'tan hayırlısı ne diyeyim Rabbim bekleyen herkesi hepimizi sevindirsin inşallah

Anladım çok teşekkürler moral oluyor bana yazdıkların bakalım test günü direk kan vereyim artık Allah'tan hayırlısı ne diyeyim Rabbim bekleyen herkesi hepimizi sevindirsin inşallah
Bak burada bir arkadaş da bana yazmıştı. 5. Gün embriyosu transfer olup 12. Günde değeri 8 çıkıp doğum yapan birinin olduğunu.
İnşallah bize de böyle mucizeler gelir
Benim 11. Gün 17 ile başladı
13. Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 501
Dün gittim keseyi gördük 1 hafta geriden geliyor. Şimdi sağlıklı bir gebelik mi sıkıntısız devam eder mi Allah bilir. Ki bu söylediğim buradaki herkes için geçerli.
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Yok canım kimyasal oldu bir embriyom kalmıştı onun telaşesindeyim yarın çizik işlemim var Nasip
Yaaa üzüldüm , inşallah bu sefer sağlıkla tutunur canım ya Çizik çok işe yarıyor İnan benim de kaçıncı denemem çizikten sonra tuttu çok şükür tuttu ama hala bile korku devam etmezse diye korku hiç bitmiyor . Hayırlısı olsun hakkımızda .

Amin canım inşallah senin de sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde ilerler bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Maalesef İnşallah canımm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitmeyecek sanırım korkular ama güzel güzel büyüyecek Allah’ın izniyle bir yandan da tadını çıkarmaya çalış hep tedirgin geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…