- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.321
Attım aslında unuttunuz herhaldeBuraya niye atmadın kız yaptığın zaman testi
Cumartesi test kızlar benim amh çok çok düşük 007 zar zor 1 2 yumurta toplandı şubattan beri yumurta toplama 5 kere opu oldum boş mu çıkmadı döllenmedi mi ne yikilislar ne üzülmeler kaygım ondan Allah ol dedikten sonra olur dedim hep içimden sessiz sessiz duam hepimize her gün Meryem suresi dinleyip her yasinde burda ki dostlara da dua ediyorum . Emekler boşa çıkmasın inşallahNe zaman gideceksin kana , çok sevindim senin adına çok heyecanlıOlabilir tutmuştur belki de . Ama o hiç belli olmaz benim de iki taneydi . Kanlarım 3 kattan fazla artı ikiz sandık ama tek kese gözüktü. Hakkında hayırlısı olsun canım
Gözün aydın canım canımCumartesi test kızlar benim amh çok çok düşük 007 zar zor 1 2 yumurta toplandı şubattan beri yumurta toplama 5 kere opu oldum boş mu çıkmadı döllenmedi mi ne yikilislar ne üzülmeler kaygım ondan Allah ol dedikten sonra olur dedim hep içimden sessiz sessiz duam hepimize her gün Meryem suresi dinleyip her yasinde burda ki dostlara da dua ediyorum . Emekler boşa çıkmasın inşallah
Ben erken gebelik yaptım dedim acaba leke gördüm bişi mi oldu diye şoktayım ben hala kaset testlere inanamıyorum ama inandım bunaEki Görüntüle 3130531
Çok güzel çıkmış testiniz, kıpkırmızı maşallahCumartesi test kızlar benim amh çok çok düşük 007 zar zor 1 2 yumurta toplandı şubattan beri yumurta toplama 5 kere opu oldum boş mu çıkmadı döllenmedi mi ne yikilislar ne üzülmeler kaygım ondan Allah ol dedikten sonra olur dedim hep içimden sessiz sessiz duam hepimize her gün Meryem suresi dinleyip her yasinde burda ki dostlara da dua ediyorum . Emekler boşa çıkmasın inşallah
Maşallah canımBen erken gebelik yaptım dedim acaba leke gördüm bişi mi oldu diye şoktayım ben hala kaset testlere inanamıyorum ama inandım bunaEki Görüntüle 3130531
Canım bence test gününü bekle.Benim gibi olup sonra pozitifi görenler var mı arkadaşlar
Evet 3. Gün embriyosu erken gebelik testi yaptımCanım bence test gününü bekle.
Senin 3. Gün embriyosuydu değil mi
Ben burdayım diyo resmenMerhaba herkese benimde 7 eylülde transferim yapıldı 17 eylülde teste gideceğim ama dayanamadım 2 adet erken gebelik testi yaptım ikiside silik cikti. Beklemek tedaviden cok daha zormuş ya hep aklımda sorularrr sorularrr
Test gününü bekle canım.Evet 3. Gün embriyosu erken gebelik testi yaptım
Ay maşallah canımm sevindim senin adına darısı başımıza inşallahBen erken gebelik yaptım dedim acaba leke gördüm bişi mi oldu diye şoktayım ben hala kaset testlere inanamıyorum ama inandım bunaEki Görüntüle 3130531
Anladım çok teşekkürler moral oluyor bana yazdıklarınTest gününü bekle canım.
Ben evde 8. Ve 9. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı.
11. Gün kanda çıktı. Gerçi değerim düşüktü belki de geç tutundu ondan.
O yüzden beklemeni tavsiye ederim.
Bak burada bir arkadaş da bana yazmıştı. 5. Gün embriyosu transfer olup 12. Günde değeri 8 çıkıp doğum yapan birinin olduğunu.Anladım çok teşekkürler moral oluyor bana yazdıklarınbakalım test günü direk kan vereyim artık Allah'tan hayırlısı ne diyeyim Rabbim bekleyen herkesi hepimizi sevindirsin inşallah
Olabilir kuzum kafam çok dalgın ama ben ilk defa görmüş kadar sevindimAttım aslında unuttunuz herhalde
Yok cnm ya yarın öğle çıkacak mışHasretimsinEvlat canım senin sonucun belli oldu mu ?
Yok canım kimyasal oldu bir embriyom kalmıştı onun telaşesindeyim yarın çizik işlemim varCanım seninki devam ediyor dimi unuttum seni
YaaaYok canım kimyasal oldu bir embriyom kalmıştı onun telaşesindeyim yarın çizik işlemim varNasip
Amin canım inşallah senin de sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde ilerler bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınBak burada bir arkadaş da bana yazmıştı. 5. Gün embriyosu transfer olup 12. Günde değeri 8 çıkıp doğum yapan birinin olduğunu.
İnşallah bize de böyle mucizeler gelir
Benim 11. Gün 17 ile başladı
13. Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 501
Dün gittim keseyi gördük 1 hafta geriden geliyor. Şimdi sağlıklı bir gebelik mi sıkıntısız devam eder mi Allah bilir. Ki bu söylediğim buradaki herkes için geçerli.
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
MaalesefYaaaüzüldüm , inşallah bu sefer sağlıkla tutunur canım ya Çizik çok işe yarıyor İnan benim de kaçıncı denemem çizikten sonra tuttu çok şükür tuttu ama hala bile korku devam etmezse diye korku hiç bitmiyor . Hayırlısı olsun hakkımızda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?