- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.341
Hayırlı olsun canım.Yok canım kimyasal oldu bir embriyom kalmıştı onun telaşesindeyim yarın çizik işlemim varNasip
Allah razı olsunHayırlı olsun canım.
Çizik için iyi diyorlar evet.
Ben 1 kere yaptırdım ama negatif olmuştu o zaman. Gittiğim yerin labaratuvarı iyi degildi sonradan öğrendim.
Bu çizik sana uğur getirsin bebeğini tutundursun
Ben de çizik yaptırdım geçen ay, dün regl olmam gerekiyordu hala gelmedi, senin kaç gün gecikti? Yoksa adetin zamanında mı geldi?Yaaaüzüldüm , inşallah bu sefer sağlıkla tutunur canım ya Çizik çok işe yarıyor İnan benim de kaçıncı denemem çizikten sonra tuttu çok şükür tuttu ama hala bile korku devam etmezse diye korku hiç bitmiyor . Hayırlısı olsun hakkımızda .
Ben şükür keseyi gördüm canım :)Sen kese görmeye gideceksin demi canım
Ben 27 ağustosta transfer oldum 5. gün embriyosu idi hafta hesaplaması benim de aklımı karıştırdı. Sen kalp atışını duymuşmuydunTransfer gnün ne zamandı canım ve kaçıncı gün embriyosu idi? Ben Bi dahaki gidişimde bu hafta işini soracam. Transfere göre baktığımda onun ilk döllenmesi ile hesap etsem bile 4 hafta çıkıyorken ultrasonda enaz 2 hafta atıyor. Acaba bu hesaplama gelişime göremi yapılıyor. Çünkü bizlerin direk tüp bebek belli tarihte yapılıyor ya. Günümüz belli. Ona rağmen adetimin 3.günümden hesaplı şuan. Kafam karıştı
Ayy tesekkur ederimBen burdayım diyo resmensağlıkla güzel haberler al canım inşallah
Evet aramızda 1 hafta var o zaman. Demekki adete göre hesaplanıyor her türlü melek'in dediği gibi tüp de olsa. Gittiğim gün başlamıştı yanıp dönüyordu ekranda ama açmadı hemşz çok yeni dedi. 26 sında gel daha rahat dinleriz onu da rahatsız etmeden dedi.Ben 27 ağustosta transfer oldum 5. gün embriyosu idi hafta hesaplaması benim de aklımı karıştırdı. Sen kalp atışını duymuşmuydun
Valla benim erken gelmişti 5 gün falanBen de çizik yaptırdım geçen ay, dün regl olmam gerekiyordu hala gelmedi, senin kaç gün gecikti? Yoksa adetin zamanında mı geldi?
Amin canım sağol, arada ağrılar kanamalar falan oluyo korkuyo insanMaalesefİnşallah canımm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbitmeyecek sanırım korkular ama güzel güzel büyüyecek Allah’ın izniyle bir yandan da tadını çıkarmaya çalış hep tedirgin geçmesin
Sıkmayın canınızı, inşallah kötü bir şey yokturKizlar bu vajinal fitil olayı beni cildirtacak. Hergun işyerinde zorla ayakta fitil yapmak ne kadar zor biliyor musunuz.
Az once wc de silinirken kahverengi akıntı geldi panik içindeyim şuan ağrım var mi yokmu hiç birşey bilmiyorum şuan doktoruma yazdim bekliyorum
Kahverengi akıntı bende de var doktoruma sordum bugun endişelenmeyin dedi bakalim bekliyoruz test gununu aynı şekilde bende çalışıyorum izin almaktan sıkıldım herkesin sorularını cevaplayip derdimi anlatmaktan bıktım Allah yardimcimiz olsunKizlar bu vajinal fitil olayı beni cildirtacak. Hergun işyerinde zorla ayakta fitil yapmak ne kadar zor biliyor musunuz.
Az once wc de silinirken kahverengi akıntı geldi panik içindeyim şuan ağrım var mi yokmu hiç birşey bilmiyorum şuan doktoruma yazdim bekliyorum
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallahHamileyim cnm
Gözünüz aydınHamileyim cnm
Şimdi okudum, çizik atılacakmış bugün.Yok canım kimyasal oldu bir embriyom kalmıştı onun telaşesindeyim yarın çizik işlemim varNasip
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Amin inşallahGözünüz aydın
Sağlıkla devam etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim burda bu haberi bekleyen herkese Allah nasip etsin gerçekten çok ayrı bir duyguGözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
Kahverengiyse panik yapmayın. Doktorunuz zaten geri dönüş yapıp detaylı bilgilendir. Çok sık görülen şeyler bunlar. Dikkatli takip edin, ama hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyinKizlar bu vajinal fitil olayı beni cildirtacak. Hergun işyerinde zorla ayakta fitil yapmak ne kadar zor biliyor musunuz.
Merhaba bende bugün kan verdim e2 158 çıktı bugün adetimin 6. Günü bu yumurta oluşumu ile ilgili bı hormon mu yani yüksek çıkması yumurta olgunlaşmış mi demekBenim e2 670 çıktı. 3 tane olgun yumurta oluştu Çarşamba toplama var. Bakalım belli göremediği başka yumurta da vardırönemli olan kaliteli olması Tabiki. Burda bir arkadaş yumurta başı e2 nin 200 civarı olmasının gayet iyi olduğunu isaret eder demişti. İnşallah güzel yumoşlarimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?