2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok canım kimyasal oldu bir embriyom kalmıştı onun telaşesindeyim yarın çizik işlemim var Nasip
Hayırlı olsun canım.
Çizik için iyi diyorlar evet.
Ben 1 kere yaptırdım ama negatif olmuştu o zaman. Gittiğim yerin labaratuvarı iyi degildi sonradan öğrendim.
Bu çizik sana uğur getirsin bebeğini tutundursun

Allah razı olsun amiiiinn
Benim öncekinde de çizik vardı iyi geliyor gibi geliyor bana biraz da iç rahatlatma karışık

Ben de çizik yaptırdım geçen ay, dün regl olmam gerekiyordu hala gelmedi, senin kaç gün gecikti? Yoksa adetin zamanında mı geldi?

Ben 27 ağustosta transfer oldum 5. gün embriyosu idi hafta hesaplaması benim de aklımı karıştırdı. Sen kalp atışını duymuşmuydun

Reactions: Dei
Ben 27 ağustosta transfer oldum 5. gün embriyosu idi hafta hesaplaması benim de aklımı karıştırdı. Sen kalp atışını duymuşmuydun
Evet aramızda 1 hafta var o zaman. Demekki adete göre hesaplanıyor her türlü melek'in dediği gibi tüp de olsa. Gittiğim gün başlamıştı yanıp dönüyordu ekranda ama açmadı hemşz çok yeni dedi. 26 sında gel daha rahat dinleriz onu da rahatsız etmeden dedi.

Amin canım sağol, arada ağrılar kanamalar falan oluyo korkuyo insan inşallah ilk denemende tutar şimdi

Kizlar bu vajinal fitil olayı beni cildirtacak. Hergun işyerinde zorla ayakta fitil yapmak ne kadar zor biliyor musunuz.
Az once wc de silinirken kahverengi akıntı geldi panik içindeyim şuan ağrım var mi yokmu hiç birşey bilmiyorum şuan doktoruma yazdim bekliyorum

Sıkmayın canınızı, inşallah kötü bir şey yoktur Çalışırken gerçekten tüp bebek tedavisi o kadar zor ki... Aaahh aahhh İzin alması, stresi, ilaç kullanması... Allah emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah

Kahverengi akıntı bende de var doktoruma sordum bugun endişelenmeyin dedi bakalim bekliyoruz test gununu aynı şekilde bende çalışıyorum izin almaktan sıkıldım herkesin sorularını cevaplayip derdimi anlatmaktan bıktım Allah yardimcimiz olsun

Kahverengiyse panik yapmayın. Doktorunuz zaten geri dönüş yapıp detaylı bilgilendir. Çok sık görülen şeyler bunlar. Dikkatli takip edin, ama hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin

Merhaba bende bugün kan verdim e2 158 çıktı bugün adetimin 6. Günü bu yumurta oluşumu ile ilgili bı hormon mu yani yüksek çıkması yumurta olgunlaşmış mi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…