2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Şimdi okudum, çizik atılacakmış bugün.
Hayırlısı olsun inşallah Bir dahaki transferin son olsun, Allahım bu sefer yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amiiiiiinn Hepimizin güzel bir son olsun inşallah bir haftaya adet olur estrofeme başlarım gibi geliyor sende durumlar ne

Amiiiiiinn Hepimizin güzel bir son olsun inşallah bir haftaya adet olur estrofeme başlarım gibi geliyor sende durumlar ne
Amin, hayırlısı olsun inşallah
Histeroskopi olmuştum iki hafta önce, tertemiz çıkmıştı rahim içi. İyi bir şey aslında. Ama ne bileyim temiz çıkınca da tekrar tekrar kimyasalın nedeni ne olabilir ki diye düşündürüyor. Histeroskopi olduğum gün tekrar Zoladex iğne yapıldı, yani bir süre adet görmeyeceğim. Kasım’da da ilaçlara başlayıp inşallah her şey yolunda giderse üçüncü transfer gerçekleşecek. Şimdilik ilaçsız geçirdiğim dönemin rahatlığını yaşıyorum, sonra da hayırlısı artık

Benimde Histeroskopi temiz çıktı sevindim ama daha çok soru işareti oluyor bir şeye bağlayamıyorsun ya bende antibiyotik kullanıcam ya belki erken adet olmam adet olunca haberleşelim

Benimde Histeroskopi temiz çıktı sevindim ama daha çok soru işareti oluyor bir şeye bağlayamıyorsun ya bende antibiyotik kullanıcam ya belki erken adet olmam adet olunca haberleşelim
Aynen öyle oluyor, daha da kafa karıştırıyor. Halbuki temiz çıktığına sevinmemiz gerekir. Ama işte çok karışık durumlar
Ben hiç adet olmayacağım, Zoladex yumurtlamayı bastırıyor, regl olmuyorsun. Adet olmadan da 1 Kasım’da Estrofem’e başlayacağım. Tamamen suni döngü yani. Kalınlık, kan değerleri vs her şey iyi görünürse, 18-20 Kasım gibi transfer olur diye düşünüyorum.
Seninki benden önce olur herhalde. Mutlaka haberleşelim

Aaa ben anlayana kadar zoladexi anladım canım öyle de zor beya adetin şişkinliğiyle, siniriyle beraber valla Allah yardımcımız olsun hemen hemen aynı zamanlara denk gelecek.kimyasal psikolojisi ayrı bir zormuş ama gerçekten transferden sonra idrar testi yapsam ne olacak ki aynı şeyi yaşarsam düşüncesi kötü

Geçen sefer de Zoladex yüzünden adet olmadan transfer olmuştu, daha rahat gibiydi aslında.
Haklısın, pozitif idrar testine bile sevinemiyorsun, sonu nasıl olacak bilmediğin için. Ama ben yine de kan testine gitmeden önce yaparım bir tane diye düşünüyorum. Elime kağıdı tutuşturunca öğrenmektense en azından hazırlıklı olurum diye düşünüyorum. İnşallah ikimiz için de güzel sonuçlanır bu sefer ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Amiiin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…