- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.361
Bendede kan uyuşmazlığı var doktorunuz kaçıncı haftada iğne yaptırdı?Gittim canım kese etrafında hafif kanama var dedi .kan uyuşmazlığı olduğu için 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapmamızı istedi onu yaptık iğne yazdı bir hafta rapor yazdı
AmiiiiiinnŞimdi okudum, çizik atılacakmış bugün.
Hayırlısı olsun inşallahBir dahaki transferin son olsun, Allahım bu sefer yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin, hayırlısı olsun inşallahAmiiiiiinnHepimizin güzel bir son olsun inşallah bir haftaya adet olur estrofeme başlarım gibi geliyor sende durumlar ne
Gözünüz aydınHamileyim cnm
Normalde 28. Haftda vurulmuştum kızıma hamileyken .suanki hamileliğimde lekelenme yaşadım kan uyuşmazlığı olunca 6 . Haftada iğne yapmami istediBendede kan uyuşmazlığı var doktorunuz kaçıncı haftada iğne yaptırdı?
Benimde Histeroskopi temiz çıktı sevindim ama daha çok soru işareti oluyor bir şeye bağlayamıyorsun yaAmin, hayırlısı olsun inşallah
Histeroskopi olmuştum iki hafta önce, tertemiz çıkmıştı rahim içi. İyi bir şey aslında. Ama ne bileyim temiz çıkınca da tekrar tekrar kimyasalın nedeni ne olabilir ki diye düşündürüyor. Histeroskopi olduğum gün tekrar Zoladex iğne yapıldı, yani bir süre adet görmeyeceğim. Kasım’da da ilaçlara başlayıp inşallah her şey yolunda giderse üçüncü transfer gerçekleşecek. Şimdilik ilaçsız geçirdiğim dönemin rahatlığını yaşıyorum, sonra da hayırlısı artık
Aynen öyle oluyor, daha da kafa karıştırıyor. Halbuki temiz çıktığına sevinmemiz gerekir. Ama işte çok karışık durumlarBenimde Histeroskopi temiz çıktı sevindim ama daha çok soru işareti oluyor bir şeye bağlayamıyorsun yabende antibiyotik kullanıcam ya belki erken adet olmam adet olunca haberleşelim
Amin inşallah Allah razı olsun hepinizdenGözünüz aydınAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun cnmGözünüz aydın
Sağlıkla devam etsin inşallah
Amin inşallah Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cnmGözünüz aydınAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aaa ben anlayana kadar zoladexiAynen öyle oluyor, daha da kafa karıştırıyor. Halbuki temiz çıktığına sevinmemiz gerekir. Ama işte çok karışık durumlar
Ben hiç adet olmayacağım, Zoladex yumurtlamayı bastırıyor, regl olmuyorsun. Adet olmadan da 1 Kasım’da Estrofem’e başlayacağım. Tamamen suni döngü yani. Kalınlık, kan değerleri vs her şey iyi görünürse, 18-20 Kasım gibi transfer olur diye düşünüyorum.
Seninki benden önce olur herhalde. Mutlaka haberleşelim
Geçen sefer de Zoladex yüzünden adet olmadan transfer olmuştu, daha rahat gibiydi aslında.Aaa ben anlayana kadar zoladexianladım canım öyle de zor beya adetin şişkinliğiyle, siniriyle beraber valla Allah yardımcımız olsun hemen hemen aynı zamanlara denk gelecek.kimyasal psikolojisi ayrı bir zormuş ama gerçekten transferden sonra idrar testi yapsam ne olacak ki aynı şeyi yaşarsam düşüncesi kötü
Amiiin canımmGeçen sefer de Zoladex yüzünden adet olmadan transfer olmuştu, daha rahat gibiydi aslında.
Haklısın, pozitif idrar testine bile sevinemiyorsun, sonu nasıl olacak bilmediğin için. Ama ben yine de kan testine gitmeden önce yaparım bir tane diye düşünüyorum. Elime kağıdı tutuşturunca öğrenmektense en azından hazırlıklı olurum diye düşünüyorum. İnşallah ikimiz için de güzel sonuçlanır bu sefer ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Ben deee ben deeeeAmiiiiiinnHepimizin güzel bir son olsun inşallah bir haftaya adet olur estrofeme başlarım gibi geliyor sende durumlar ne
Az kaldı deseneBen deee ben deeee1 hafta içinde adet bekleniyor sonra estrofem
Ne zaman basladı benim 3 gün sürdü ama bana proluten depot vurdularHala yerleşme kanaması olur mu
Bazı kişilerde sadece lekelenme oluyor.Hala yerleşme kanaması olur mu
Çoook iyiBen deee ben deeee1 hafta içinde adet bekleniyor sonra estrofem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?