- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.381
Bende geliyorum arkanızdan nasip olursaAmiiiiiinnHepimizin güzel bir son olsun inşallah bir haftaya adet olur estrofeme başlarım gibi geliyor sende durumlar ne
hepimiz için güzel şeyler olsun inşallahBende geliyorum arkanızdan nasip olursa
Amin canım insallah bu son denemelerimiz olsun aminnnhepimiz için güzel şeyler olsun inşallah
Valla ölüyorum heyecandanAz kaldı desene
Ahhhhh kalbimmmÇoook iyigeliyor gelmekte olanlar
Akşama doğru başladı gecende oldu 1 defa geçti bugün yineNe zaman basladı benim 3 gün sürdü ama bana proluten depot vurdular
Progestan 3 güne birdi gece acilde onu yaptırdım tekrarBazı kişilerde sadece lekelenme oluyor.
İğne vuruluyorsun değil mi
Merhaba sizin hangi kromozomlarda translokasyon vardı? Bende resiprokal translokasyona sahibim 11 22 amniyosentez yaptırmadım inşallah sağlıkla gelmesini ümit ediyorum allahtanResiprokal translokasyon yani dengeli translokasyon var amniyosentez ne oluyor acaba bilmiyorum onun ne olduğunu
Kizlar meraba günaydın nasılsınız?Cnm bostancı med american
Cnm bostancı med ame
Amin canım inşallahBence tüp bebekte stres bitmiyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sağol canım.
Günaydın cnm bol dinlenmeli geçiyo günlerimKizlar meraba günaydın nasılsınız?
Sen naptın nasılsınKizlar meraba günaydın nasılsınız?
KizlarbYaaa canımsın abla
İnşallah güzel devam edecek Allah’ın izniyle
Ahh nasip inşallah
Günaydın cnm bol dinlenmeli geçiyo günle
Ay sorma kuzum ya ben pek iyi değilim dün gittim rahim filmimi cektirdim anestezili ama çok ağrım ve kanamam var ağrı beni bitirdiSen naptın nasılsın
Dikkat et kendine dinlen bol bolGünaydın cnm bol dinlenmeli geçiyo günlerim
Geçmiş olsun kuzum inş hemen toparlanırsınKizlarb
Ay sorma kuzum ya ben pek iyi değilim dün gittim rahim filmimi cektirdim anestezili ama çok ağrım ve kanamam var ağrı beni bitirdi
Öyle yapıyom valla bol bol dinlenmeDikkat et kendine dinlen bol bol
Ay sorma kuzum ya ben pek iyi değilim dün gittim rahim filmimi cektirdim anestezili ama çok ağrım ve kanamam var ağrı beni bitirdi
Saol canım ilk rahim filmimde böyle olmadı az ağrım vardı ve kanamam da yoktu hem bunda ağrım hemde kanamam var birde ofis hiskoroskopi filmim kaldiGeçmiş olsun kuzum inş hemen toparlanırsin
Saol canımGeçmiş olsun kuzum inş hemen toparlanırsın
Canım geçmiş olsun çok rahim filmi bende dün çektirdim 2 kez mahvoldum anezstezili ama hem kanamam var hemde ağrım çok ağrı kesici bile fayda etmiyor bende de ofis Histeroskopi istedi doktor ondanda korkuyorum oda ağrılı ve kanamaliymis ve bu 2 çok zorlandım birincisi böyle olmamisti normal mi sence?Kızlar başıma gelenler pişmiş tavuğa gelmeyecek cinstendi mis gibi adet oldum kontrole gittim rahim 9 mm Dr dedi herkes şok 2 gün sonra gel daha dökülmedi gittim 11mm dedi pıhtı birikmiştir sulu ultrason yapalım hsg gibi mahvoldum rahim dar 2 histeroskopi olmama rağmen genişlediği halde katater zor girdi ağla ağla mahvoldum yine zoladex cyclo progynova yazdı hepsini yaptım şimdi adet bekliyorum rahim aşısı da dahil transfer anestezili yapılacak Allah'ım nolur artık olumlu olumsuz hepsine razıyım yeterki transfer olabileyim diye bekliyorum 1 yıl oldu embriyo dondurali hepinize sımsıkı sarılıp ağlayasim varpozitif görenler negatif görenler kalbim hepinizle atıyor hayat yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?