- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.401
Şuan bir sıkıntı yok inşallah gelişiyordurValla ölüyorum heyecandannazlımiz nasıl üzmüyor inşallah anasını
Kizlarb
Ay sorma kuzum ya ben pek iyi değilim dün gittim rahim filmimi cektirdim anestezili ama çok ağrım ve kanamam var ağrı beni bitirdi
Canım çok geçmiş olsun. Sen nerede çektirdin rahim filmini.Canım geçmiş olsun çok rahim filmi bende dün çektirdim 2 kez mahvoldum anezstezili ama hem kanamam var hemde ağrım çok ağrı kesici bile fayda etmiyor bende de ofis Histeroskopi istedi doktor ondanda korkuyorum oda ağrılı ve kanamaliymis ve bu 2 çok zorlandım birincisi böyle olmamisti normal mi sence?
Teşekkür ederim canım vala ne cihazı kullandılar bilmiyorum Avcılar'da özel hastanede yaptırdım birincisi bu kadar kotu değildi ve kanamam yoktu 2 ncisi çok kötü oldu kendime gelemedim çok ağrım var kanamam azaldı biraz ama var hayla bu kadar tahmin etmemiştim kötü olucaginiCanım çok geçmiş olsun. Sen nerede çektirdin rahim filmini.
Ben 2 kere çektirdim daha önce çok hafif adet sancısı gibi ağrım olmuştu sadece.
Kullanılan cihazla da alakalı zaten.
Merhaba herkese benimde 7 eylülde transferim yapıldı 17 eylülde teste gideceğim ama dayanamadım 2 adet erken gebelik testi yaptım ikiside silik cikti. Beklemek tedaviden cok daha zormuş ya hep aklımda sorularrr sorularrr
Keşke Şişli de echomarda çektirseydin. Cevat hocada. Ben 2 kere çektirdim orada ve herkes memnun oradan. Cihazları c kollu diye geçiyor. Ağrısız yani.Teşekkür ederim canım vala ne cihazı kullandılar bilmiyorum Avcılar'da özel hastanede yaptırdım birincisi bu kadar kotu değildi ve kanamam yoktu 2 ncisi çok kötü oldu kendime gelemedim çok ağrım var kanamam azaldı biraz ama var hayla bu kadar tahmin etmemiştim kötü olucagini
MaşallahKizlarr bugun test günümdü beta hcg sonucum 301 ciktiiisilik testler doğruymuş cok sukur
Amin insallahhhMaşallahsağlıkla devam etsin inşallah
Ay vala keşke ya doktor orayı verdi bana fazla tutar istedi birde anezstezili yapmıyor o yüzden gidemedim oraya baen anestesiz yaptiramazdim çok kotu oldum zaten sıkıntı yaşıyorum ama pişman oldum oraya gitmediğime bana uzak burada ben Avcılar'da oturuyorum.Keşke Şişli de echomarda çektirseydin. Cevat hocada. Ben 2 kere çektirdim orada ve herkes memnun oradan. Cihazları c kollu diye geçiyor. Ağrısız yani.
Çok hafif bir lekelenme olmuştu işlem sonrası.
Dikkat et kendine.
Tebrik ederim canımKizlarr bugun test günümdü beta hcg sonucum 301 ciktiiisilik testler doğruymuş cok sukur
Ozeldeki doktor bana 1 tüplerimin açık bir tüplerimin kapalı olduğunu gördüm dedi. Ama ne kadar doğru bilmiyorum bu ikinci rahim filmim mudahale etmeleri gerekmiyor mu ?Keşke Şişli de echomarda çektirseydin. Cevat hocada. Ben 2 kere çektirdim orada ve herkes memnun oradan. Cihazları c kollu diye geçiyor. Ağrısız yani.
Çok hafif bir lekelenme olmuştu işlem sonrası.
Dikkat et kendine.
Benm adetim 6-7. gündü sanırım geldiğindeGÜNAYDIN KIZLAR..Ç NEGATİF SONUCU OLAN ARKADAŞLAR İLAÇLARI BIRAKTIKTAN KAÇ GÜN SONRA REGL OLDUNUZ ACEBA?
Merhaba canım ilaçlarımı bıraktıktan 6 7 gün sonra adet oldumBenm adetim 6-7. gündü sanırım geldiğinde
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canımsenin adına çok sevindim
Yuzunu güldüren hayirli güzel haberler al insallah canimKızlar bende sonuç bekliyorum
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim canımbekleyen herkes hayirli haberler alsin insallah birbirimiz için hep dua edelim
Amn cnm inş rabbim gönlüne göre versin inşAmin inşallah canımBende dualarınızı bekliyorum umarım sonuçlarım güzel çıkar ve Kasım ayında tekrar transfer olabilirim Allah Herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?