2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlarb

Ay sorma kuzum ya ben pek iyi değilim dün gittim rahim filmimi cektirdim anestezili ama çok ağrım ve kanamam var ağrı beni bitirdi
Canım çok geçmiş olsun. Sen nerede çektirdin rahim filmini.
Ben 2 kere çektirdim daha önce çok hafif adet sancısı gibi ağrım olmuştu sadece.
Kullanılan cihazla da alakalı zaten.

Canım çok geçmiş olsun. Sen nerede çektirdin rahim filmini.
Ben 2 kere çektirdim daha önce çok hafif adet sancısı gibi ağrım olmuştu sadece.
Kullanılan cihazla da alakalı zaten.
Teşekkür ederim canım vala ne cihazı kullandılar bilmiyorum Avcılar'da özel hastanede yaptırdım birincisi bu kadar kotu değildi ve kanamam yoktu 2 ncisi çok kötü oldu kendime gelemedim çok ağrım var kanamam azaldı biraz ama var hayla bu kadar tahmin etmemiştim kötü olucagini

Kizlarr bugun test günümdü beta hcg sonucum 301 ciktiii silik testler doğruymuş cok sukur
Merhaba herkese benimde 7 eylülde transferim yapıldı 17 eylülde teste gideceğim ama dayanamadım 2 adet erken gebelik testi yaptım ikiside silik cikti. Beklemek tedaviden cok daha zormuş ya hep aklımda sorularrr sorularrr

Keşke Şişli de echomarda çektirseydin. Cevat hocada. Ben 2 kere çektirdim orada ve herkes memnun oradan. Cihazları c kollu diye geçiyor. Ağrısız yani.
Çok hafif bir lekelenme olmuştu işlem sonrası.
Dikkat et kendine.

Kızlar transferim 2 Eylül 9.gun erken gebelik testi negatif 10.gün kan değerim 11 çıktı sonra sağlık ocağına 12 saat arayla verdiğim kan 14.3 çıktı bu yaptığım 5.idrar testi ve bu sabah çıkan bu birazdan kan vermeye gideceğim başına böyle bişey gelen eden duyan oldu mu ne sevinebiliyorum ne üzülüyorum dondum ben

Bugün transferin 15 günü bunu söylemeyi unutmuşum yani bu kadar geç gelişen ya da tutunan yada her neyse embriyo duydunuz mu 5.gün bebesiydi bu arada ..

Ay vala keşke ya doktor orayı verdi bana fazla tutar istedi birde anezstezili yapmıyor o yüzden gidemedim oraya baen anestesiz yaptiramazdim çok kotu oldum zaten sıkıntı yaşıyorum ama pişman oldum oraya gitmediğime bana uzak burada ben Avcılar'da oturuyorum.

Ozeldeki doktor bana 1 tüplerimin açık bir tüplerimin kapalı olduğunu gördüm dedi. Ama ne kadar doğru bilmiyorum bu ikinci rahim filmim mudahale etmeleri gerekmiyor mu ?

Çok teşekkür ederim canım bekleyen herkes hayirli haberler alsin insallah birbirimiz için hep dua edelim
Amin inşallah canım Bende dualarınızı bekliyorum umarım sonuçlarım güzel çıkar ve Kasım ayında tekrar transfer olabilirim Allah Herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…