- 25 Şubat 2016
- 7.801
- 13.133
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #27.681
32+0 olur muKızlar 32+1 olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32+0 olur muKızlar 32+1 olan var mı
Ay ben çatır çatır çatladım yağlara rağmenOf göbeğim feci kaşınıyor. Şu saatten sonra çatlarsam çok fena bozulurum![]()
Benim yanlarım çatladı ya kırmızı kırmızıOf göbeğim feci kaşınıyor. Şu saatten sonra çatlarsam çok fena bozulurum![]()
Çatlakların nasıl canım benimkiler kırmızı ya. Yanlarımda oluştu karbıma doğru ilerliyor sanırımAy ben çatır çatır çatladım yağlara rağmen![]()
İkinci hamileliğin en güzel yanı,birincide zaten çatladigin için ikincide hiç o mevzuyu takmamakAy ben çatır çatır çatladım yağlara rağmen![]()
İlk kırmızı veya mor gibi görünüyorlar, benim bir gecede catlamisti resmen sabah uyandim dünya haritasi gibiÇatlakların nasıl canım benimkiler kırmızı ya. Yanlarımda oluştu karbıma doğru ilerliyor sanırım
Şimdi okudum beyazlaması kalıcı oluyormuş, kırmızıyken tedavi edilmesi daha kolaymıs hala bir unudum varİlk kırmızı veya mor gibi görünüyorlar, benim bir gecede catlamisti resmen sabah uyandim dünya haritasi gibiama sonra giderek beyazliyor çatlaklar
Bebeğin pozisyonu bilmiyorum aslında sezaryen olacağı için doktorum hiç söylemiyordu ben de sormuyordum. Yukarıda bir rahatlama var ama kasıklarımda farklı bir baskı da yok gibi sanki.. ama mide yanmaması süper bir şeyCanım değişiyor o bende bazen sadece aşağıda, bazen de bebeğin tüm vücudunu sarstigi için sanırım göğüs kafesinin altında
Beraber yıkayacaksan mendil kullanmanı tavsiye ederim.ben açık renklileri bir arada mendille yıkadım benzer renkler olmasına rağmen biri renk vermiş
İllaki birine yönlendirecektir. Talihsizlik olmuş
Canım böyle hissetmen çok normal. Ama direyetli ol 2n yakın zamanda evinde kucağında olacak.
Ben konuyu bilmiyorum okumadım ama konuyla ilgili fikrim şu. Henüz doğum yapmamışken insan tam olarak çocuk sahibi olmanın ne demek olduğunu idrak edemiyor. Çocuğumuz doğduğunda evde kendiniz sünnet eder misiniz mesela...eskiden yapılıyordu sonuçta. Günümüz şartlarında böyle riskleri almaya değer mi? Böyle şeyler bana gereksiz macera olarak geliyor. Tirnagimiz düşse soluğu doktorda alıyoruz.Dogururken niye marjinal olma çabasına girelim ki. bu arada lütfen beni yanlış anlamayın konuyla ilgili fikrinizi ve ne konuşulduğunu net olarak bilmiyorum.Sozu geçtiği icin fikrimi belirtmek istedim
Maşallah uzun boylu bir bebiş geliyor desene
Kısmet artık maşallah gelişimi gayet iyi kilosu da az değil sağlıcakla dogsunlar anneleri besler bebeleri
Canım ya, maşallah kucağından inmeyecegi günler çok uzak değil
Arkadaşlar da yazmış, bence ev sahibiniz dolduruşa gelmiş. 5 yılınız dolmadiysa hicbirsey yapamaz orta yolu bulursunuz umarım.Geçim kaynağı kira olanları anliyorum ancak aç gozlukukten böyle yapanlar varsa aldıkları paranın hayrını görmesinler
İşte böylesine hamile olduğunu söylememek gerekiyor. Yapılan şey kesinlikle etiğe uygun değil kaldı ki yasal da değil sizin gebeliğinizi bildirme zorunluluğunuz da yok ayrıca. Özel okullara benzin döküp yakasim var.
Açılım tosun paşa geliyorölçüm hatalı olabilir elbette ama bu bebis 40 i tamamlasa 5 kilo doğar herhalde maşallah diyelim.seker problemin yoktu dimi
Normal atlet yerine emzirme atleti alsaydın direkt doğumdan sonra çok iş görüyor onlar şimdi de kullanırsın. Pahalılık konusunda o kadar haklısın ki Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Bebiş makat geliş miydi senin eğer öyleyse ve baş geliş olduysa ondan rahatlamış olabilirsin. Bir de zaten baş gelişse bebekler başını çatı kemikleri arasına yerlestirince de biraz aşağıya indiklerinden göğüs kafesi deki ve midedeki baskı azaliyor idrar kesesindeki ve vajinadaki baskı artıyor. Öyle de olabilir
Kuzum tipik erkek çekinceleri bunlar. Üzülme hepsinde var.Aslinda seni ve bebeği düşünüyor biraz da anlamıyorlar bu gebelik durumunu tam olarak. Biz zaten hormonlardan yeterince hassas olduğumuzdan çabuk üzülüyoruz. Ne yapmak lazım pervasız olup adamlara huzur vermemek lazımikinci olunca ben direkt emri vaki yapıyorum ilkinde insan tecrubesizlikten alınganlık yapıyor
Valla bilemedim biraz takip et bakalım
Kendi kullanım videolarında kaynatmayı önermiyorlardı ben de kaynatmayı düşünmüyordum bu yüzden. Hatta yıkayıp kullanmaya başlamak istiyorum göğüs uçlarım bir tuhaf sanki. Ağrı sızı yok ama sanki pul pul olmuş, ucu zaten yok ama sanki olmayan şey kabuk bağlamış gibi. Anlamadım pekGümüş kalkan kaynatılıyor mu, sorun olmadı mı bozulma filan? Ben kaşık biberon ve biberonu kaynattım bu akşam, bileydim onuda kaynatırdım.
Ayyyy o beşiğin üstündeki mavi balon süsüne bayıldım annenin ellerine sağlık çok güzel yaaa azz bana ücretli olarak pembesini yapamaz mı çoook hoşuma gittiiiiKızlar dün anneannemiz uğradı el emeği ürünlerimizle birlikte
Benim
Sana üzülerek katılıyorum maalesef ve bende kendimi çok kötü hissediyorumKızlar eşim bana yaklaşmıyo. Çok iyi anlayışlı yardımcı şefkatli bi eş onda hiç sorun yok. Konuştum onunla bana veya bebeğe bi zarar geleceğinden endişe ediyomuş korkuyomuş .aylardır cinsel yaşamımız sektedeydi zaten ama son 1 aydır sıfır resmen. Ben kendimi kötü hissediyorum artık bu yüzden. Benim bunu anlatacak kimsem yok size yazdım. Kendimi kötü hissediyorum istenmiyomuş gibi. Hamilelik kadınlığımı çalmış gibi hissediyorum.
Ya işte.bizim önceki aktifliğimizde sıkıntılı olduğu için ben bir tık canımı daha çok sıkıyorum sanırımm yaaa çok üzülüyorum bu durumaa çookDoğum sonrası kullanmak için, 3 atlet, 3 kilot, 2 emzirme sütyeni, 3 termal çorap ve eşime çorap aldım 680 TL verdim şoka girdim. İhtiyaç alacağız mecburen ama resmen soygun. Ben 5. ayımda 2 tane emzirme sütyeni aldım normal sıkıyor diye. Sonrasında kullanırım dedim o zaman.
Bizde de 2-3 ay durulma geldi adeta. Gebelik başından itibaren de ayda 2 gibiydi. Önceki ilişkiniz aktifse üzülme canım. Bizim aktifti ve şartlardan böyle olduğumuzu düşünüp kurmuyorum kafamda. Eşimde tıpkı senin eşin gibi anlayışlı ve çekiniyor. Dönüşümüz muhteşem olacak diyorum, hoşuna gidiyor. Az kaldı artık zaten. Üzme tatlı canını.
Yoo kesinlikle o başka biri ihtimalini bile düşünme o düşüncelere kapılma bak bu sıkıntı çoğumuzda varmış ve aslında şuan yaklaşmamaları normal bi durum biz sadece hormonlarınızdan dolayı kendimizi daha kötü hissediyoruz. Benim sadece en çok zoruma giden şey eşimin dışardaki kızlara ve örneğin sosyal medyada gezerken karşısına çıkan açık saçık kızlara baktığını görmek çok zoruma gidiyo bu kıskançlıktan öte bi şey çünkü bana karşı o konudaki yaklaşımı evlendik evleneli beklediğim gibi olmadı ama belkide bu adamın yapısı böyle diyorum.belkide birazcık yapı meselesidir siz benim gibi olmayın kendinizi daha da üzmeyin ben kendimi çok yıprattım en basit örnek yıllarca uzattığım saçım vardı evlendikten sonra boyu ta kalçama geliyordu beklediğim ilgiyi tepkiyi göremeyince bi ara sinirimi saçlarımdan çıkarmıştım ve tutup ta omzumun da üstünde kesmiştim bir yıl önce falan.. şuan daha bir yıl oldu daha göğsümde saçımın boyu.. vs. Vs. O yüzden siz benim gibi olmayın sakın kendinizi yıpratmayın kötü düşünmeyin canınızı sıkmayın Rabbim hiç birimizin eşini gözünü dışarda koymasın hiçbirimizin yuvasını dağıtmasın inşaAllaah oyy oyySizin aracılığınızla tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben sanırım fazla abartıyorum yoksa başka birimi var paranoyalarına girdim. Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Öncesinde bi sorun yoktu. Çekinmese belkide sen ne derttesin derdim sizleri seviyorum ya
Yaa doğrudur ben catladiktan sonra pek üstüne düşmedim açıkçası, doğum sonrası çok ağır mastit geçirdim filan derken çatlak aklıma bile gelmedi ama ins sizinkiler geçer giderŞimdi okudum beyazlaması kalıcı oluyormuş, kırmızıyken tedavi edilmesi daha kolaymıs hala bir unudum var![]()
Kırmızı canım karnımda ve yanlarımdaÇatlakların nasıl canım benimkiler kırmızı ya. Yanlarımda oluştu karbıma doğru ilerliyor sanırım
İkinci hamileliğin en güzel yanı,birincide zaten çatladigin için ikincide hiç o mevzuyu takmamak![]()
Teşekkür ederim canım vallahi çok acıyor Allah sürekli çekenlerin yardımcısı olsunOlmaz olur mu birken ikiydi, üç oldubir ay önce atak yaptı ama şu an iyiyim sadece görüntü rahatsız ediyor. Benim gittiğim doktor ilaç yazmaya çekindi anestol yazdı. Sadece lokal hafif uyuşturucu. Geçmiş olsun canım
Canim sahsen ben emzirme sutyenini pek kullanmadim ya sende bi dogur kullan bakalim cok hosuna gider kullanirim dersen alirsin tekrar bide evinde kimse olmayacaksa sutyenszde durursun ben duruyordum daha kolay oluodu emzirmesiKızlar her şey çok pahalı ya, bir şey almaya kalktığımda ciddi anlamda moralim bozuluyor her şeye nasıl yetişeceğiz diyeŞimdi marketten geldim hiç atletim, iç çamaşırım kalmamış doğum olacak diye alayım birkaç parça dedim. 6 külot, 4 atlete 180 lira para verdim hem de bim yani dümdüz atlet külot
bir tane emzirme sütyeni aldım , sizce bir tane yeterli olur mu? Normal sütyenlerim de olmuyor şu an bana memeler aldı başını gitti
![]()
Takip et sen yinede canim bendede oluyor ama iste ayni olmuyor bazen birimizde sknti olmayacak sey baskasinda oluo.Siddetlenir veya sklasirsa die takip ediorum sonra gecio.Kızlar bugün adet sancısı gibi ağrım var normal mi?