• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim,tansiyon sorunu yasiyorum,aranizda bu sorunu yasayan var mi? Ne tur tedavi uygulandi,bebek gelisiminiz nasil,yazarsaniz cok sevinirim.

Bende bugun halilari verdim yarinda annemle temizlige girisecez teyzem dayi gelinleri falanda bizide cagirin temizlik yapacaginiz zaman dedilerde ben kimseyi cagirmak istemiorum.Esimde ne temzligi dio ne gerek var yerleri silin yeter dio.Geri kirlenecek zaten dio.Bu arada esimlede cok guzel tartistik 2 gundur burnumdan getirdi bugunde dioki daha uzatacan mi hem suclusun hem uzation dio bende sucluysam sen uzat ozaman dedim.Hamile hamile aglatti beni bide hamile olmasam tokati hak etmisim lafa bak.Valla esiniz destekcinizse kvdeyi falan bosverin.
Sebebi ne olursa olsun şöyle içeriği şiddet olan laflara ifrit oluyorum. Dediği anda suratına yapıştırasım gelirdi herhalde. Eş seçimi de büyük bir imtihan malesef. Umarım şu an içinde bulunduğun psikoloji düzelir canım.♥️
Kendi kullanım videolarında kaynatmayı önermiyorlardı ben de kaynatmayı düşünmüyordum bu yüzden. Hatta yıkayıp kullanmaya başlamak istiyorum göğüs uçlarım bir tuhaf sanki. Ağrı sızı yok ama sanki pul pul olmuş, ucu zaten yok ama sanki olmayan şey kabuk bağlamış gibi. Anlamadım pek
Benimde acı filan yok ama ucu kabuk kabuk yara gibi. Son bir hafta kala krem sürerim diye düşündüm.
Yoo kesinlikle o başka biri ihtimalini bile düşünme o düşüncelere kapılma bak bu sıkıntı çoğumuzda varmış ve aslında şuan yaklaşmamaları normal bi durum biz sadece hormonlarınızdan dolayı kendimizi daha kötü hissediyoruz. Benim sadece en çok zoruma giden şey eşimin dışardaki kızlara ve örneğin sosyal medyada gezerken karşısına çıkan açık saçık kızlara baktığını görmek çok zoruma gidiyo bu kıskançlıktan öte bi şey çünkü bana karşı o konudaki yaklaşımı evlendik evleneli beklediğim gibi olmadı ama belkide bu adamın yapısı böyle diyorum.belkide birazcık yapı meselesidir siz benim gibi olmayın kendinizi daha da üzmeyin ben kendimi çok yıprattım en basit örnek yıllarca uzattığım saçım vardı evlendikten sonra boyu ta kalçama geliyordu beklediğim ilgiyi tepkiyi göremeyince bi ara sinirimi saçlarımdan çıkarmıştım ve tutup ta omzumun da üstünde kesmiştim bir yıl önce falan.. şuan daha bir yıl oldu daha göğsümde saçımın boyu.. vs. Vs. O yüzden siz benim gibi olmayın sakın kendinizi yıpratmayın kötü düşünmeyin canınızı sıkmayın Rabbim hiç birimizin eşini gözünü dışarda koymasın hiçbirimizin yuvasını dağıtmasın inşaAllaah oyy oyy 🤲🏻😔
Canım karşı tarafla ne kadar anlaşırsan anlaş ten uyumu diye bir şey var malesef. İllk evliliğim 7.5 yıl sürdü. Toplamda 14 yıldır tanıyorduk birbirimizi. Son yıl toplamda 10 kez ilişki olmuştu. Oda erkek infertitesi vardı sırf ovulasyon günü için mecbur diye ite kaka oluyordu. Kaderim bu herhalde diyordum. Ne yaptıysam bu değişmedi çünkü. Sonra bir güzel aldatıldım ve ayrıldım. Şimdiki eşimle ise hikaye çok farklı. Her şey olması gerektiği gibi. Yani belkide ten uyumu ve çekim olmayabilir aranızda. Malum bir çok kişi evlenince birlikte oluyor ve o zaman anlıyoruz ne olduğunu. En azından benim için öyle oldu.

Yoo kesinlikle o başka biri ihtimalini bile düşünme o düşüncelere kapılma bak bu sıkıntı çoğumuzda varmış ve aslında şuan yaklaşmamaları normal bi durum biz sadece hormonlarınızdan dolayı kendimizi daha kötü hissediyoruz. Benim sadece en çok zoruma giden şey eşimin dışardaki kızlara ve örneğin sosyal medyada gezerken karşısına çıkan açık saçık kızlara baktığını görmek çok zoruma gidiyo bu kıskançlıktan öte bi şey çünkü bana karşı o konudaki yaklaşımı evlendik evleneli beklediğim gibi olmadı ama belkide bu adamın yapısı böyle diyorum.belkide birazcık yapı meselesidir siz benim gibi olmayın kendinizi daha da üzmeyin ben kendimi çok yıprattım en basit örnek yıllarca uzattığım saçım vardı evlendikten sonra boyu ta kalçama geliyordu beklediğim ilgiyi tepkiyi göremeyince bi ara sinirimi saçlarımdan çıkarmıştım ve tutup ta omzumun da üstünde kesmiştim bir yıl önce falan.. şuan daha bir yıl oldu daha göğsümde saçımın boyu.. vs. Vs. O yüzden siz benim gibi olmayın sakın kendinizi yıpratmayın kötü düşünmeyin canınızı sıkmayın Rabbim hiç birimizin eşini gözünü dışarda koymasın hiçbirimizin yuvasını dağıtmasın inşaAllaah oyy oyy 🤲🏻😔
Dışarda açık saçık kızlara bakması nasıl adamın yapısı olabilir ya gözlerini oyarım onun. Asla kabullenme böyle bir şeyi. Dışardakilere bakan yarın öbür gün aldatır da var mi garantisi? Hamilelikte bile hiç şüpheye düşmemek lazım bu konuda ben şaşırarak okudum o mesajları. Biraz olsun bile şüphe duyduğum biriyle evli kalamam. Ay sinirlendim

Gunaydin kizlarr, hatirlarsinizz 2 gun once ev sahibim kirayi 3 katina cikartti diye moralim bozuk demistimm, ser gordugumuzde varmis sanirim bir hayir. Ev alma niyetimiz vardi ama cok ciddi bakmiyorduk bu aralar cok uctu heryer diye imkansiz diye, o sinirle ben sahibindende tesaduf bi ev buldumm ve bakmaya gittik sanirim ev sahibi oluyorum artik 😂 eski ev ama icini komple tadilat yapalim dedik, onune millet bahcesi yapiliyor. Suan ortama bakarak uygun fiyatlida istanbul gibi biyerde, yoksa bodrum katlari bu fiyata veriyorlar eski daireleri. Varimizi yogumuzu yatircaz artikk buraya borc harc 😁

Kotu komsu ev sahibi ettirirmis diye bi laf varmis sanirim 🙈 yinede 1 sene en azindan bu evimden cikmicam ev sahibimede bisey demicem, kirayida 1800den 3000 yatircaz begenmesede ugrassin dursun kendisi madem. 😣 moralim azda olsa yerine geldii..

Gunaydin kizlarr, hatirlarsinizz 2 gun once ev sahibim kirayi 3 katina cikartti diye moralim bozuk demistimm, ser gordugumuzde varmis sanirim bir hayir. Ev alma niyetimiz vardi ama cok ciddi bakmiyorduk bu aralar cok uctu heryer diye imkansiz diye, o sinirle ben sahibindende tesaduf bi ev buldumm ve bakmaya gittik sanirim ev sahibi oluyorum artik 😂 eski ev ama icini komple tadilat yapalim dedik, onune millet bahcesi yapiliyor. Suan ortama bakarak uygun fiyatlida istanbul gibi biyerde, yoksa bodrum katlari bu fiyata veriyorlar eski daireleri. Varimizi yogumuzu yatircaz artikk buraya borc harc 😁

Kotu komsu ev sahibi ettirirmis diye bi laf varmis sanirim 🙈 yinede 1 sene en azindan bu evimden cikmicam ev sahibimede bisey demicem, kirayida 1800den 3000 yatircaz begenmesede ugrassin dursun kendisi madem. 😣 moralim azda olsa yerine geldii..
hadi hayırlısı olsun bebiş uğurlu geliyor demek ki

Kızlar selam size bir şey danışmak istiyorum. Ben öksürdükçe hapşurdukça ve de dişimi fırçalarken hafif öğürürüm öyle zamanlarda idrar sızıntım oluyor böyle yaşayanlar var mı. Doktor amniyon sıvımın iyi derecede olduğunu söyledi ama bu amniyotik sıvı akıntısı olabilir mi, ne yapmalıyım
Evet ben de öksürürken hapşururken yada işte kusarken sürekli kaçırıyorum. O yüzden günlük ped kullanıyorum 😄 ilk gebelipimde de yaşamıştım o yüzden normal geliyor. Doğumdan sonra hemen geçiyor merak etmeyin.

Canim sahsen ben emzirme sutyenini pek kullanmadim ya sende bi dogur kullan bakalim cok hosuna gider kullanirim dersen alirsin tekrar bide evinde kimse olmayacaksa sutyenszde durursun ben duruyordum daha kolay oluodu emzirmesi 😅Valla benimde atlet falan kalmamis soyle guzel giyinecek.Diger bebeklerimde memlekette degildim pek gelenim olmamisti ama burda akrabalarim var gelirler emzirirken falan goren olur yani 🙂Benimde 2 ser yeni almam lazim
Atletleri şoktan aldım. Modal atlet diye geçiyor yeri çok güzel yumuşacık, xl aldım ilk kez. Kalıp olarak da rahat ama karnı göğsü falan da sarıyor çok rahat. Tanesi 28.5 , internette en ucuzunu 39 bulmuştum aklında olsun 😘

Ben de evimi böyle bir sebeple almıştım. Ev sahibim kızıma hamileyken gelip balkon camının önünün tozuna bakmıştı.bir de banyo fıskıye bozuldu. Biz de gittik yenisini aldık ondan habersiz nasıl değiştirirmişiz diye laf etmişti.
Çok sinirlenmiştim. Eşim de gel kredi çekip eve girelim çocuk olunca bu kadın çekilmez demişti. 🤣 Hala kredi ödüyorum ama mutluyum

Ben de evimi böyle bir sebeple almıştım. Ev sahibim kızıma hamileyken gelip balkon camının önünün tozuna bakmıştı.bir de banyo fıskıye bozuldu. Biz de gittik yenisini aldık ondan habersiz nasıl değiştirirmişiz diye laf etmişti.
Çok sinirlenmiştim. Eşim de gel kredi çekip eve girelim çocuk olunca bu kadın çekilmez demişti. 🤣 Hala kredi ödüyorum ama mutluyum
Zamanında kredi çekip alanlar şimdi bedava ödüyor 😍

Benim kocamı ev almaya, krediye girmeye ikna edemiyorum, daha büyük eve kıraya çıkalım diyor.
Bi yandan o da haklı bulunduğumuz şehirde evler en az 1 milyon Euro, maaşlar ama iki sıfırlı değil.

uzağa taşınsak yarısına buluruz ama o da onu istemiyor. Hayır elin evine öde öde nereye kadar. İnşallah hepimiz ev sahibi oluruz da, çocuklarımızı kendi evlerimizde büyütür üz.

Benim kocamı ev almaya, krediye girmeye ikna edemiyorum, daha büyük eve kıraya çıkalım diyor.
Bi yandan o da haklı bulunduğumuz şehirde evler en az 1 milyon Euro, maaşlar ama iki sıfırlı değil.

uzağa taşınsak yarısına buluruz ama o da onu istemiyor. Hayır elin evine öde öde nereye kadar. İnşallah hepimiz ev sahibi oluruz da, çocuklarımızı kendi evlerimizde büyütür üz.
Benim şimdiki evim şehrin dışında. Sonradan kentleşen site bölgesinde. Mesela yazın önümdeki çayırda inekler otluyor 🤣 ama sessiz sakin. Şehir içinde otursam kiralara yetişemezdim

Hayırlı olsun canım 💙
Biz de böyle bir sebeple 3 sene önce ev sahibi olduk vicdansız bir ev sahibimiz vardı bu adama kira ödeyeceğime ev alırım deyip giriştik her gün iyiki diyoruz 😆

Benim şimdiki evim şehrin dışında. Sonradan kentleşen site bölgesinde. Mesela yazın önümdeki çayırda inekler otluyor 🤣 ama sessiz sakin. Şehir içinde otursam kiralara yetişemezdim
Benim de Anadolu yakasının çıkışında hava limanının orada ama dediğin gibi hem çok sakin kendimi hiç İstanbul’da gibi hissetmiyorum ineğimiz yok ama bir sürü köpeğimiz var 😂hem İstanbul’un merkez ilçeleri 2 öğretmen olarak zaten boyumuzu aşardı şu an ödediğim kredi neredeyse kiraların 3te 1i kendimi kredi ödemiyor sayıyorum zaten😂

Ne güzel doğa ile iç içe işte. Şehirde trafik gürültü ve çevre kirliliği dışında ne var 🌸

Ben de evimi ev sahibimin aniden beni çıkarmaya karar vermesi sonucunda almıştım. Henüz evli değildim tek yaşıyordum o zaman huzurum kaçmasın diye 3 ayda evi boşaltmayı kabul ettim. Kredi faizleri çok yüksekken girdim krediye ama ev fiyatları düşmüştü o dönem. Sonrasında 3 kez yapılandırma yaptım. Şu an krediye ödediğimiz paraya yaşadığım bölgede oda bile yok. Umarım siz de gönlünüze göre güzel bir ev sahibi olursunuz. 🌻

Bizde evlenmeden once kirada otururuz diyorduk sonra bi ev bulduk nasip oldu ev almak krediyle 2 sene önce, şuan ki odediğimiz kredi parası bizi hiç sarsmıyor şükür, bende çok mutluyum🤩
şimdi alalım deseydik kredi parasını ödememiz mümkün değildi, şans kısmet bu işler evlenene rabbim yardım ediyor, bebek bereketiyle geliyor derler bunlar cok doğru şeyler

Gerçekten anlamıyorum iki çocuğun var ve aciliyet durumuna göre ikisi ile ilgilenmek bu kadar zor olmasa gerek. Sen de şimdi iki çocuk annesi olacaksın. İleride birisine giderken öbürü kendi kendine mi çabalayacak.. tabiki hayır..! Bazen dışarıdaki insandan daha yabancı olmayı nasıl başarıyor insanlar hiç anlamıyorum. Hani herkes herkesle geçinemez ama hani anne baba için çocukları farklıydı. Bu anne babalar başka evrenden herhalde 😂
Kimisi oyle hakikatten .

Heh,her serde bir hayir var dedikleri bu olsa gerek.Allh gonlunuze gore versin canim,umarim isiniz hallolur ve evinizi alirsiniz ve huzurla oturursunuz.Bizde oglumu dogurduktan 2 ay sonra kendi evimize gecmistik,iyi ki de gecmisiz,buyuk rahatlik kiraci olmamak.Rabbim isteyen dileyen herkesi ev sahibi yapsin insallah. 🤲🏻💐

Valla en iyisini yapmissinizz, gercekten ev sahiplerinin tripleri cekilmiyor. Nekadar hicbisey yapamazlar deselerde devlet kiracidan yana deselerde insan huzursuz oluyor o sekildede yasamak istemiyorsun.

Back
X