- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.681
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsinSelam kızlar doğurdum da geldim
35. Haftaya gelmişsin artık hiç endişen olmasın. Dikkatli kontrolle sağlıkla gelsin kucağınaBenim dun suyum geldi gece hastanede kaldim ama sanci baslamadi. 37. Haftaya kadar gunluk gidip gekicez kontroller icin. Ya kendi gelicek yada 37de dogumu baslatacaklar
Tebrikleeerrrrr, sağlıkla büyüsün kuzuSelam kızlar doğurdum da geldim
Haftasi iyi oldugu icin icim rahat daha erken olsa endiselenirdim. Sagolasin canim darisi diger bekleyenlere olsun saglicakla alsin herkes bebisini kucagina35. Haftaya gelmişsin artık hiç endişen olmasın. Dikkatli kontrolle sağlıkla gelsin kucağına
Hangi buhar makinesini onerirsiniz canim bende almayi dusunuyorum, bebis gelmeden aliyim odamiza bizimde cok agiz burun kururr kisinGece içilen su beni de rahatsız ediyor çok , buhar makinesine bir şans ver derim canım
Gozunuz aydin olsun canim, Allahim anali babali buyutsun insaAllahhBenim dikişler agriyo 36+5 te geldi kızım
Canım siz nasılsınız Zeynep bebiş nasıl oldu sen nasılsınTebrikleeerrrrr, sağlıkla büyüsün kuzu
Vallaa bende bazen sirt ustu yatiyorum bebiste rahatsizlik vermesse oyle devam ediyorum napiyimBen normalde her türlü yatıyorum hiç de rahatsız olmuyorum canım. Doktor da özellikle bir pozisyonda yat demiyor..
Cok mu geldi suyun Az mi geldi canim, nasil anladilar su oldugunu ?Ben yurt disindayim canim ondandir enfeksiyon belirlemek icin ornek aldilar yarin sonucu cikar. Enfeksiyon varsa zaten ona gore doguma alirlar yoksa bekletirler. Simdilik belirtide yok o yuzden eve gonderdiler evde surekli atesini olc suyuna dikkat et en ufak bir degisiklikte ara bizi dediler.
Ben TR de degilim ama bunun hemen hemen aynisi. Icine biraz da gül yagi damlatiyorum iyi geliyorHangi buhar makinesini onerirsiniz canim bende almayi dusunuyorum, bebis gelmeden aliyim odamiza bizimde cok agiz burun kururr kisingec bile kaldikk almakla ama hep hangisini alsam diye erteledim, onerileriniz varsaa acigim
Az geldi ama akmaya devam ediyor. Once bebege baktilar suyu iyi dediler sonra alttan muayene etti doktor emin olmak icin ve suyumun geldigini soyledi. Hemen yatisimi ayarladilar 24saat gozetim altinda kaldim.Cok mu geldi suyun Az mi geldi canim, nasil anladilar su oldugunu ?
Ben TR de degilim ama bunun hemen hemen aynisi. Icine biraz da gül yagi damlatiyorum iyi geliyor
Pasaco Difüzör Hava Nemlendirici Aroma Difüzörü 7 Renk LED Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PASACO Uzaktan Kumandalı 550ml Aroma Difüzörü Ultrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi 7 Renk Led yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de okyanus suyu kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor.illiadin kullanmamak için zor tutuyorum kendimiPhysiomer express diye bir sprey kullanıyorum. Deniz suyu bazlı içinde okaliptüs yağı da var..
Bende yaBen de sırtı üstü buluyorum kendimi uyanınca, en rahat öyle ne yapayım.
Soğuk üfleyenlere bak canım.birde suyu bitince otomatik kapananlar var yani Allah korusun bi terslik çıkmasın.sıcak üfleyeler bakteri üretiyormuş birde ortamı iyice ısıtıyorHangi buhar makinesini onerirsiniz canim bende almayi dusunuyorum, bebis gelmeden aliyim odamiza bizimde cok agiz burun kururr kisingec bile kaldikk almakla ama hep hangisini alsam diye erteledim, onerileriniz varsaa acigim
Bana da hamilelik nedeniyle bunu verdiler mecbur kullanıyoruz ama bir de günde 4 defa max.. 4 kere neye yetecek ki ama yapacak bir şey yok maalesefBen de okyanus suyu kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor.illiadin kullanmamak için zor tutuyorum kendimi
Kuşum uykudan kaldıramıyorum manasında dedim.Ben yatağın solunda yatıyorum. Ordan kendimi aşağı atarak kalkıyorumdüz veya sağdan zaten hiç kalkamıyorum. Düz yatarkende dümdüz değilde ya tek ayağımı kırıp yatıyorum çünkü belde boşluk yaratıyor biraz ya da sağ tarafıma yastık koyuyorum biraz eğim oluyor. Bu yöntemleri deneyebilirsin.
Weewell Whc712 Iyonizer Özellikli Soğuk Buhar Makinesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLHangi buhar makinesini onerirsiniz canim bende almayi dusunuyorum, bebis gelmeden aliyim odamiza bizimde cok agiz burun kururr kisingec bile kaldikk almakla ama hep hangisini alsam diye erteledim, onerileriniz varsaa acigim
aynısı benim annemde olmuş dr benim için doğduğum günü söylemiş doğar bu tarihte demiş gerçekten de sancısı gelmiş o gün doğmuşum dr lar mı daha iyiymiş yoksa bebeler mi gününü bekliyormuşÇok geçmiş olsun, kolaylıkla kavuşmuşsunuz kızınıza. Darısı biz bekleyenlerin başına
Ben de gecen hafta böyle bir tulum aldım, kesinlikle çok kullanışlı görünüyor. İlk pusette kullanırım sonra arabada. Baya sıcak tutar.
Bugun kontrolümüz vardı bizim oğlan 3170gr olmuş. Zaten tekmeleri sarsıyor baya can yakıyor artık. Haftaya iş yerinde son haftam olacak. Bize de hep haftasından ileri denildi. Bir sonraki randevu da 24 Kasım. Aslında bakıyorum kimsenin doğumu beklenen tarihte gerçekleşmiyor. Bu da baya saçma geliyor bana. Anneme 37 sene önce sadece 1 kez ultrason yapılmış. Doktor, kızın olacak ya 7 ya 8 Aralık'ta doğar demiş. 8'inde doğmuşum. Şimdi detaylılar, defalarca kontroller, NSTler bilmem neler. Daha Aralık gelmeden herkes doğuracak gibi
Bencee suanki erken dogumlar yedik ictiklerimizdende kaynaklaniyor. Tetanoz asilari seker yuklemeleri vsaynısı benim annemde olmuş dr benim için doğduğum günü söylemiş doğar bu tarihte demiş gerçekten de sancısı gelmiş o gün doğmuşum dr lar mı daha iyiymiş yoksa bebeler mi gününü bekliyormuş
Bebis gelmek istediGozunuz aydin olsun canim, Allahim anali babali buyutsun insaAllahhanlatmissindir belki ama okuyamadim, planlimiydii dogumun yoksa birden gelmekmi istedi bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?