2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gece içilen su beni de rahatsız ediyor çok , buhar makinesine bir şans ver derim canım
Hangi buhar makinesini onerirsiniz canim bende almayi dusunuyorum, bebis gelmeden aliyim odamiza bizimde cok agiz burun kururr kisin gec bile kaldikk almakla ama hep hangisini alsam diye erteledim, onerileriniz varsaa acigim

Ben normalde her türlü yatıyorum hiç de rahatsız olmuyorum canım. Doktor da özellikle bir pozisyonda yat demiyor..
Vallaa bende bazen sirt ustu yatiyorum bebiste rahatsizlik vermesse oyle devam ediyorum napiyim benim doktorumda ozellikle soyle boyle yat demedi

Genel olarak iyi uyuyorum geceleri ama wc harici cok uyanmiyorum, esimi icerde yatiriyorum zaten koca yatak bana kaliyor baya keyifli

Cok mu geldi suyun Az mi geldi canim, nasil anladilar su oldugunu ?
Hangi buhar makinesini onerirsiniz canim bende almayi dusunuyorum, bebis gelmeden aliyim odamiza bizimde cok agiz burun kururr kisin gec bile kaldikk almakla ama hep hangisini alsam diye erteledim, onerileriniz varsaa acigim
Ben TR de degilim ama bunun hemen hemen aynisi. Icine biraz da gül yagi damlatiyorum iyi geliyor

Az geldi ama akmaya devam ediyor. Once bebege baktilar suyu iyi dediler sonra alttan muayene etti doktor emin olmak icin ve suyumun geldigini soyledi. Hemen yatisimi ayarladilar 24saat gozetim altinda kaldim.

Soğuk üfleyenlere bak canım.birde suyu bitince otomatik kapananlar var yani Allah korusun bi terslik çıkmasın.sıcak üfleyeler bakteri üretiyormuş birde ortamı iyice ısıtıyor

Kuşum uykudan kaldıramıyorum manasında dedim. Tam dalıyoruz yine tuvaletimiz geliyor ya. Kafa kalkmıyor.

Weewell Whc712 Iyonizer Özellikli Soğuk Buhar Makinesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Canım bunu aldık oğluma 1 aydır biz kullanıyoruz. Benim tıkanıklığıma çok iyi geliyor. Eşim çok horluyor burnu kazadan dolayı komple tıkanık onun horlamasını yarı yarıya azalttı. Suyu uzun süre gidiyor, akıtma yapmıyor, su bitince otomatik kapanıyor. Işığı var gece lambası gibi ve sesi yok denecek kadar az. Tek üzen şey 2 ay önce aldığımızda 400 civarıydı, şu an 1.400

Eklentiler

• Screenshot_20221113_192046_trendyol.com.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 58
aynısı benim annemde olmuş dr benim için doğduğum günü söylemiş doğar bu tarihte demiş gerçekten de sancısı gelmiş o gün doğmuşum dr lar mı daha iyiymiş yoksa bebeler mi gününü bekliyormuş

Bencee suanki erken dogumlar yedik ictiklerimizdende kaynaklaniyor. Tetanoz asilari seker yuklemeleri vs Surekli ultrasona sokmalari filann bence hepsi bir etken. Ben hicbirini olmak istemedim o yuzden

Herkesin ayni degildir illaki baska sebeplerden dolayida erken dogabilir bebek ama ne biliyim cok artti hersey, cocuk sahibi olmak zorlasti cocuk dogurmak zorlasti Allahim sonumuzu hayir etsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…