2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gece içilen su beni de rahatsız ediyor çok , buhar makinesine bir şans ver derim canım
Hastalığım hala geçmedi ondan bu kadar kötüyüm. Çünkü burnum tıkalı kulaklarım uğulduyor, ağzın kuru ve hiç tadı yok, diş etlerim sızlıyor. Buhar makinesi içimde çalışsa ancak işe yarar hasta olunca burun tıkanıklığı zaten sevimsiz bir şey hamilelikte hiç çekilmiyor..ateşim yok diye hastaneye gitmedim. Zaten verdikleri ilaçlar belli kullanıyorum evde.. İlginç şekilde benim bebe hastalıkta daha hareketli oluyor ya da denk geliyor bakalım yarın da kontrolüm var farklı bir durum varsa söylerler zaten

Ben de sırtı üstü buluyorum kendimi uyanınca, en rahat öyle ne yapayım.

Bari azıcık okaliptüs yağı falan koklasan burnuna

Aaaaaaa hayırlı olsunnnbbb sağlıkla büyüsün nasıl oldu kız anlatsana tüm detayları
Teşekkürler canım 1 hafta sancı cektim hiç açılmam olmamıştı nstde düzenli sancılar çıktı haftamdan dolayı da bisey yapamıyorlardı yemek yerken suyum geldi kalktık hastaneye gittik suni sancıyla da doğurdum zor bi doğum oldu

Ya bende tuvaletim geliyor diyelim uyandırmak için kendimi üstümü açıyorum ve düz yatıyorum ama bazen kaldıramıyorum kendimi. Uyanınca sırt üstü yakalıyorum kendimi üzülüyorum böyle yatmamam gerek diye. En çok öyle rahat ediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…