- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.661
Kilosu falan nasıl canım?36+5 gayet iyi bi hafta 1-2 güne çıkar heralde o da küvezdenSelam kızlar doğurdum da geldim
Gözünüz aydın olsun canım. Yavrunuzu sağlıcakla büyütün inşallahSelam kızlar doğurdum da geldim
Oy canım benim, makat gelişti senin bebek dönmüş müydüTeşekkürler canım 1 hafta sancı cektim hiç açılmam olmamıştı nstde düzenli sancılar çıktı haftamdan dolayı da bisey yapamıyorlardı yemek yerken suyum geldi kalktık hastaneye gittik suni sancıyla da doğurdum zor bi doğum oldu
Evde yok keşke dün alsaydım ama hiç aklıma gelmedi..hatırlattığın iyi oldu canım yarın alayım. Şimdilik burun spreyi ile idare ediyorum ama onu da sık kullanamıyorsun işte..Bari azıcık okaliptüs yağı falan koklasan burnuna
Tebrikler.. sağlıklı huzurdu upuzun bir ömrünüz olsun birlikte geçireceğinizSelam kızlar doğurdum da geldim
Ben normalde her türlü yatıyorum hiç de rahatsız olmuyorum canım. Doktor da özellikle bir pozisyonda yat demiyor..Ya bende tuvaletim geliyor diyelim uyandırmak için kendimi üstümü açıyorum ve düz yatıyorum ama bazen kaldıramıyorum kendimi. Uyanınca sırt üstü yakalıyorum kendimi üzülüyorum böyle yatmamam gerek diye. En çok öyle rahat ediyorum ama
Son bir haftadır benim de mide problemlerim tekrar basladi. Yemek yerken iyi ama öncesi ve sonrasi kabus gibi. Bugün mesela midem yüzünden cok kötüyüm. Yatiyorum çoğunlukla. Ne surup ne hap fayda saglamadi bu sefer. Yarin kontrole gidicem bakalim ne zaman alacagini kararlastircaz. Bana kalsa artik doğsun istiyorum.Kızlar sabah ağzıma iki tane pişi attım yemez olaydım. Hemen sonrasında kahvaltı yapamadım azıcık uzandım. Acayip bir boğaz yanması ile uyandım bu ara sık sık oluyor hamilelik reflüsü sanırım. Yani tam boğazım da değil sanki biraz daha aşağısı. Dayanamadım çıkardım ama hala yanmaya devam ediyor. Normalde de gastrit vardı zaten. Evde gaviscon var sizce içsem mi? Pazar günü olduğu için doktoruma da yazmaya çekiniyorum
Benim dun suyum geldi gece hastanede kaldim ama sanci baslamadi. 37. Haftaya kadar gunluk gidip gekicez kontroller icin. Ya kendi gelicek yada 37de dogumu baslatacaklarAaa bi gün bakamadım neler olmuş. Kimler doğurdu???
Hangi spreyi kullanıyorsun?Evde yok keşke dün alsaydım ama hiç aklıma gelmedi..hatırlattığın iyi oldu canım yarın alayım. Şimdilik burun spreyi ile idare ediyorum ama onu da sık kullanamıyorsun işte..
Masallah canim sağlıkla kavuştunuzSelam kızlar doğurdum da geldim
2660 gram doğdu hafta sonuna denk geldi tek duamız Pazartesi taburcu edilmesiKilosu falan nasıl canım?36+5 gayet iyi bi hafta 1-2 güne çıkar heralde o da
Aa hayırlı olsun canm, sağlıkla büyüsünSelam kızlar doğurdum da geldim
Orası beni şaşırttı zaten sancılardan acile gittiğimde makat gelişti nstde sancı çıkınca yatışım verildi 40 dakika sonra falan tekrar ultrasona girdim ve baş geliş olmustuOy canım benim, makat gelişti senin bebek dönmüş müydü
Benim suyum gelince 24 saat içinde hemen doğurman lazım demişlerdi. Hem kendi doktorum hem devlet hastanesi. Hiç sancım da yoktu. 2 doz ciğer geliştirici yapıp doğuma almışlardı. Enfeksiyon riski oluyormuş su geldiğinde. Neden hastaneler doktorlar farklı uygulama yapıyor acaba ilginç.Benim dun suyum geldi gece hastanede kaldim ama sanci baslamadi. 37. Haftaya kadar gunluk gidip gekicez kontroller icin. Ya kendi gelicek yada 37de dogumu baslatacaklar
11.11.2022
Ben yurt disindayim canim ondandir enfeksiyon belirlemek icin ornek aldilar yarin sonucu cikar. Enfeksiyon varsa zaten ona gore doguma alirlar yoksa bekletirler. Simdilik belirtide yok o yuzden eve gonderdiler evde surekli atesini olc suyuna dikkat et en ufak bir degisiklikte ara bizi dediler.Benim suyum gelince 24 saat içinde hemen doğurman lazım demişlerdi. Hem kendi doktorum hem devlet hastanesi. Hiç sancım da yoktu. 2 doz ciğer geliştirici yapıp doğuma almışlardı. Enfeksiyon riski oluyormuş su geldiğinde. Neden hastaneler doktorlar farklı uygulama yapıyor acaba ilginç.
Hangi spreyi kullanıyorsun?
Ben yatağın solunda yatıyorum. Ordan kendimi aşağı atarak kalkıyorumYa bende tuvaletim geliyor diyelim uyandırmak için kendimi üstümü açıyorum ve düz yatıyorum ama bazen kaldıramıyorum kendimi. Uyanınca sırt üstü yakalıyorum kendimi üzülüyorum böyle yatmamam gerek diye. En çok öyle rahat ediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?