2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Oy canım benim, makat gelişti senin bebek dönmüş müydü

Ben normalde her türlü yatıyorum hiç de rahatsız olmuyorum canım. Doktor da özellikle bir pozisyonda yat demiyor..

Son bir haftadır benim de mide problemlerim tekrar basladi. Yemek yerken iyi ama öncesi ve sonrasi kabus gibi. Bugün mesela midem yüzünden cok kötüyüm. Yatiyorum çoğunlukla. Ne surup ne hap fayda saglamadi bu sefer. Yarin kontrole gidicem bakalim ne zaman alacagini kararlastircaz. Bana kalsa artik doğsun istiyorum.

Benim dun suyum geldi gece hastanede kaldim ama sanci baslamadi. 37. Haftaya kadar gunluk gidip gekicez kontroller icin. Ya kendi gelicek yada 37de dogumu baslatacaklar
Benim suyum gelince 24 saat içinde hemen doğurman lazım demişlerdi. Hem kendi doktorum hem devlet hastanesi. Hiç sancım da yoktu. 2 doz ciğer geliştirici yapıp doğuma almışlardı. Enfeksiyon riski oluyormuş su geldiğinde. Neden hastaneler doktorlar farklı uygulama yapıyor acaba ilginç.

Ben yurt disindayim canim ondandir enfeksiyon belirlemek icin ornek aldilar yarin sonucu cikar. Enfeksiyon varsa zaten ona gore doguma alirlar yoksa bekletirler. Simdilik belirtide yok o yuzden eve gonderdiler evde surekli atesini olc suyuna dikkat et en ufak bir degisiklikte ara bizi dediler.

Ben yatağın solunda yatıyorum. Ordan kendimi aşağı atarak kalkıyorum düz veya sağdan zaten hiç kalkamıyorum. Düz yatarkende dümdüz değilde ya tek ayağımı kırıp yatıyorum çünkü belde boşluk yaratıyor biraz ya da sağ tarafıma yastık koyuyorum biraz eğim oluyor. Bu yöntemleri deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…