2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aslantoş da bakıyor görünce. Emzirme yastığına yatırıyoruz farkedince bakmaya uğraşıyor. Süt sağarken bakmasına karışmıyorum yoksa durmuyor napim.

Çok geçmiş olsun canım.
Iki yasinda yegenim var, YouTube videolarina transa girmis bir sekilde bakiyor, annesi durmuyor diye veriyor onun da . Konusmasi biraz yavas ilerliyor bence o yuzden . diger buyuk ikisi Cep telefonu bagimlisi. Tv - cep telefonu kirmizi cizgim, 36 ay diyor uzmanlar . Izletme Kuzum

Bence dengeyi kurmak önemli, büyük kızıma 1 yaşından sonra YouTube tan eğitici videolar aciyordum ama kesinlikle eline vermedim telefon tablet. Çok şükür alismadi şuan 5.5 yaşında. Tv den de sadece TRT cocuk açıyor oda ses yapsin diye dikkatlice oturup saatlerce izlemez. Odasında olsa bile salonda o TRT cocuk açık olacak ama öyle bi takıntısı var çok kısıtlayıcı davranirsan başka yerlerde denk gelince çok daha fazla takılıyorlar ekrana

Benimde çevremde böyle örnekler var çok haklısın canım. Şu an uzun bakmıyor ama ilerisi için tehlike tabi dikkat ederim.

Ya Ben o denge insani hic degilim, ya hep ya hictir hep. o yuzden yassag kardesim diyorum

Sutunu sagip verenler sutunuzun tadına bakıyor musunuz .benimki içerken yüzünü eksitti ama baksam mi bozulmuş olabilir mi

Bebeğinin kafasının sivriliği geçen var mı kızlar. Bizim hala biraz sivri

Arkadaslar nasil korunuyorsunuz doktor dogum kontrol haplarinin emzirken tavsiye etmiyorum igne yada spiral dedi ama ignede hormonlarda duzensizlik yapiyormus sanirim kullanan var mi
Sezaryen esnasında spiral taktı doktorum. Hormonsuz standart olanından. 3. çocuk yaş 40 kafam rahat

Ya Ben o denge insani hic degilim, ya hep ya hictir hep. o yuzden yassag kardesim diyorum
O zaman seninki mantıklı bakalım bunda da o dengeyi kurabilecek miyiz ya bizim 1 yasa kadar kayinvalide baktı telefonu eski modellerden, sonra bakan ablaninda öyleydi o avantajimizda oldu açıkçası

Kizlar bebege kiyafet giydirirken hala zorlaniyorum, elim ayagim dolaniyor. Genelde kiyameti kopariyor benimki de . Siz de durumlar nasil?

Kizlar bebege kiyafet giydirirken hala zorlaniyorum, elim ayagim dolaniyor. Genelde kiyameti kopariyor benimki de . Siz de durumlar nasil?
Sadece banyo sonrası rahat giydirebiliyorum mayısık mayısık oluyor o zaman. Onun harici eller ayaklar hiç durmadigi için çok zor oluyor maalesef

oğluma 2 yıl tv tablet televizyon vs yoktu hıc izlemedim. Sonra yavaş yavaş TRT cocukls başladı, sonra Netflix'ten kaplan Daniel izledi günde 1 bölüm olacak şekilde. Öyle öyle dahıl oluyor çocukların hayatına tamamen yasaklayınca da sağa sola gittiklerinde daha fazla dikkat kesılıyorlar. Şimdi 4,5 yasında. Hiç bi ekran bağımlılığı yok çok şükür. Dişarda gezmeye mısafırlılçkte falan asla vermıyorum. Evde de durumuna göre. Baktım çok sıkıldı yapacak her seyı yaptı benım de oynayacak vaktım yok o zaman al oğlum oyna bıraz dıyorum. Telefondan kodlama oyunları veya netflix ten kendıne uygun cızgı fılmerı ızlıyor 1 2 bölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…