- 1 Eylül 2021
- 5.339
- 20.011
- 298
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.141
Iki yasinda yegenim var, YouTube videolarina transa girmis bir sekilde bakiyor, annesi durmuyor diye veriyor onun da . Konusmasi biraz yavas ilerliyor bence o yuzden . diger buyuk ikisi Cep telefonu bagimlisi. Tv - cep telefonu kirmizi cizgim, 36 ay diyor uzmanlar . Izletme KuzumAslantoş da bakıyor görünce. Emzirme yastığına yatırıyoruz farkedince bakmaya uğraşıyor. Süt sağarken bakmasına karışmıyorum yoksa durmuyor napim.
Çok geçmiş olsun canım.
Benimkide oyle ya çok dikkatini çekiyor napıcazYa kızlar benim bebe tv görünce bakıyor. Baya bakıyor hatta oturup izleyecek neredeyse. Tamam tv izletmicez de şimdiden mi kapatıcaz tvleri
Bence dengeyi kurmak önemli, büyük kızıma 1 yaşından sonra YouTube tan eğitici videolar aciyordum ama kesinlikle eline vermedim telefon tablet. Çok şükür alismadi şuan 5.5 yaşında. Tv den de sadece TRT cocuk açıyor oda ses yapsin diye dikkatlice oturup saatlerce izlemez. Odasında olsa bile salonda o TRT cocuk açık olacak ama öyle bi takıntısı varIki yasinda yegenim var, YouTube videolarina transa girmis bir sekilde bakiyor, annesi durmuyor diye veriyor onun da . Konusmasi biraz yavas ilerliyor bence o yuzden . diger buyuk ikisi Cep telefonu bagimlisi. Tv - cep telefonu kirmizi cizgim, 36 ay diyor uzmanlar . Izletme Kuzum
Benimde çevremde böyle örnekler var çok haklısın canım. Şu an uzun bakmıyor ama ilerisi için tehlike tabi dikkat ederim.Iki yasinda yegenim var, YouTube videolarina transa girmis bir sekilde bakiyor, annesi durmuyor diye veriyor onun da . Konusmasi biraz yavas ilerliyor bence o yuzden . diger buyuk ikisi Cep telefonu bagimlisi. Tv - cep telefonu kirmizi cizgim, 36 ay diyor uzmanlar . Izletme Kuzum
Ya Ben o denge insani hic degilim, ya hep ya hictir hep. o yuzden yassag kardesim diyorumBence dengeyi kurmak önemli, büyük kızıma 1 yaşından sonra YouTube tan eğitici videolar aciyordum ama kesinlikle eline vermedim telefon tablet. Çok şükür alismadi şuan 5.5 yaşında. Tv den de sadece TRT cocuk açıyor oda ses yapsin diye dikkatlice oturup saatlerce izlemez. Odasında olsa bile salonda o TRT cocuk açık olacak ama öyle bi takıntısı varçok kısıtlayıcı davranirsan başka yerlerde denk gelince çok daha fazla takılıyorlar ekrana
Ben bakıyorumSutunu sagip verenler sutunuzun tadına bakıyor musunuz .benimki içerken yüzünü eksitti ama baksam mi bozulmuş olabilir mi
Sezaryen esnasında spiral taktı doktorum. Hormonsuz standart olanından. 3. çocuk yaş 40 kafam rahatArkadaslar nasil korunuyorsunuz doktor dogum kontrol haplarinin emzirken tavsiye etmiyorum igne yada spiral dedi ama ignede hormonlarda duzensizlik yapiyormus sanirim kullanan var mi
Henüz geçmedi kulaklardan bastırılmış gibi kafası ama arkaya doğru sivriliği yukarı değilBebeğinin kafasının sivriliği geçen var mı kızlar. Bizim hala biraz sivri
bu ay sonu yaptırcagım inşallah. yaptıran arkadasım var ama bi aksilik yaşamadıKızlar rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Oral veriliyor sanırım. Yan etki vb yaşadınız mı?
O zaman seninki mantıklıYa Ben o denge insani hic degilim, ya hep ya hictir hep. o yuzden yassag kardesim diyorum
Sadece banyo sonrası rahat giydirebiliyorumKizlar bebege kiyafet giydirirken hala zorlaniyorum, elim ayagim dolaniyor. Genelde kiyameti kopariyor benimki de . Siz de durumlar nasil?
Ya Ben o denge insani hic degilim, ya hep ya hictir hep. o yuzden yassag kardesim diyorum
Bende pazartesi gunu yaptiracagim yaptiranlar sadece ishal yaptığini soyledi baska yan etki duymadimbu ay sonu yaptırcagım inşallah. yaptıran arkadasım var ama bi aksilik yaşamadı
El ayak hiç durmuyor. Bitti bitti diye diye giydiriyorumKizlar bebege kiyafet giydirirken hala zorlaniyorum, elim ayagim dolaniyor. Genelde kiyameti kopariyor benimki de . Siz de durumlar nasil?
Bizde de düzelmedi halaBebeğinin kafasının sivriliği geçen var mı kızlar. Bizim hala biraz sivri
Of sorma şebeğe dönüyorum giydirirken çıplaklığı seviyoruzEl ayak hiç durmuyor. Bitti bitti diye diye giydiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?