2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ya kızlar benim bebe tv görünce bakıyor. Baya bakıyor hatta oturup izleyecek neredeyse. Tamam tv izletmicez de şimdiden mi kapatıcaz tvleri
Benim kizin da dikkatini cekiyor hemen, o yüzden TVye arkasi donuk konumluyoruz kendisini. O uyurken aciyoruz genelde

40 dk bir memeyi emiyor benimki benim meme uçlarım yara hatta yarık hatta mariana çukuru var resmen o yüzden emdikçe daha kötü oluyor. Yara olmasa emmesi tabi çok güzel
40 dk emmeye meme nasil dayansin zaten, bizim eve maksimum 20 dk kalacak dedi.

0
Ya kızlar benim bebe tv görünce bakıyor. Baya bakıyor hatta oturup izleyecek neredeyse. Tamam tv izletmicez de şimdiden mi kapatıcaz tvleri
Benimki de aynı. Tek başına hiç durmuyor diye tuvalete giderken tabletten şarkı açıp koyuyorum önüne valla yoksa çok ağlıyor gelir gelmez hemen kapatıyorum tabi. Şuan sadece ışığa hareketlere baktığı için pek korkmuyorum açıkçası biraz daha büyüyünce durur kendi kendine diye umuyorum. Ev işlerini ya slinge alıp yapıuorım ya ana kucağına koyuyorum bu dönem çok zor geçiyor benim için

Kızlar 2. Ay aşısında bebekleriniz ağlarken katıldı mı
Yok canım iğneyi yaptıkça agladi sonra kucağıma alınca dudağını büzüp durdu ama katılmadı çok şükür
Çok geçmiş olsun ambulans çağırsaniz gelirler aslında, o zamana kadar da kaşıkla enjektorle vs anne sütü vermeye çalışın, iyice halsiz kalmasın hemde şuan en şifalı şey anne sütü. Umarım en kısa zamanda iyileşir
Bizim kızda öyle, tv ye ters yatiriyorum bazen sesi duyunca kafasını öyle bir çeviriyor ki boynu kopacak neredeyse. Genelde cingirakla vs dondurmemeye çalışıyorum yada kapatıyorum mecbur

Benim kizin da dikkatini cekiyor hemen, o yüzden TVye arkasi donuk konumluyoruz kendisini. O uyurken aciyoruz genelde
Şimdiden böylelerse ileride yandık valla
40 dk emmeye meme nasil dayansin zaten, bizim eve maksimum 20 dk kalacak dedi.
40 dk ortalama dedim 1saatte olduğu oluyor benim memelerin bu halde olması normal o zaman. Yarım saati geçirmicem artık demiştim 20 dk yapayım o zaman ben de
Kimin için kolay geçiyor ki zor ama güzel günler sabredeceğiz
Bizim kızda öyle, tv ye ters yatiriyorum bazen sesi duyunca kafasını öyle bir çeviriyor ki boynu kopacak neredeyse. Genelde cingirakla vs dondurmemeye çalışıyorum yada kapatıyorum mecbur
Yandık ki ne yandık

Benimki dee. Ama ışıklar ilgisini çekiyor o yüzden ters yatırıyorum tvyi arkasına alıp kafasını geri atıp bakıyor. Birde benim tvde ambilight var ışık ışık Şimdilik çok dert etmiyorum ama 1 ay sonra yandık

Bende göğüs uçlarım kanadı diye sağıyorum demiştim bana öyle söyledi sağsan bile mutlaka bebegin emsin sütün kesilir dedi anlamadım valla bünyeye göre değişiyor bu arada göğüs ucu yaralarına tahin yağı iyi geliyor bende işe yaramıştı tahin yapı sürüp gümüş kapak takıyorum

Gaz çıkarmasına rağmen devamlı gazı vardı. Yani çocuk devamlı pırtlıyor ama devamlı sancı da çekiyordu. Aşırı kaka yapıyordu
Ayni sorunlar bizdede var ne kadar gaz cikarsada sancisi hic bitmiyor sizinki hep agliyor mu bende var mi yok mu anlayamadim ki ya 10 gün diyet yaptim bksey farketmedi sanki

Banada yazar mısın canım doktorun dediğini.

Öksürük ya da hırıltı gibi bir şey yok canım. Siz öksürük ve mukuslu kusma ve kaka için mi gittiniz. Başka belirti var mıydı?
Balgam kustu ve asiri huzursuzdu onun icin gittik biz oksurugu ben genzine kusmugu kaciyor saniyordum meger öksurukmus

Arkadaslar nasil korunuyorsunuz doktor dogum kontrol haplarinin emzirken tavsiye etmiyorum igne yada spiral dedi ama ignede hormonlarda duzensizlik yapiyormus sanirim kullanan var mi

Ayni sorunlar bizdede var ne kadar gaz cikarsada sancisi hic bitmiyor sizinki hep agliyor mu bende var mi yok mu anlayamadim ki ya 10 gün diyet yaptim bksey farketmedi sanki
Benimki de devamlı ağlıyor. Ama laktoz intöleransı bizim yediklerimiz ile alakalı değil. İnek sütü alerjisi değil yani farklı

Tam bosaltmiyor sanirim yumşuyor ama oyle fos fos degil boşalinca nasil anliycam onuda pek bilmiyorum ama sıkınca cikıyor mesala goğsüm acimadı tıkanıklık olmadı çok şukür tek sorun tayzikli gelmesi ilk geldiğinde ama benim kiz halinden memnun 3 yada 3buçuk saatte emziriyorum zaten ozamanlar aglıyor ve verimli emiyor

Aslantoş da bakıyor görünce. Emzirme yastığına yatırıyoruz farkedince bakmaya uğraşıyor. Süt sağarken bakmasına karışmıyorum yoksa durmuyor napim.
Balgam kustu ve asiri huzursuzdu onun icin gittik biz oksurugu ben genzine kusmugu kaciyor saniyordum meger öksurukmus
Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…