- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.101
Selam herkese kızlar bende aralık annelerini uzun zamandır takip ediyorum nedense yeni kayıt oldum kızım 26 kasımda doğduAynen gece sagip veriyim en azindan niyetiyle basladim baktim daha uzun uyuyo gunduzde sagiyorum artik fulgogusumu vermiyorum daha tutmazda artik herhaldee yorucu oluyor biraz bazen hazirlikli gitmem lazim filan ama iyide oluyor disarda sutu sisede hazir oluyor
Bebek memeni bosaltamıyorsa o süt kalıncada bu sefer sen mastit oluyorsun ama canımSelam herkese kızlar bende aralık annelerini uzun zamandır takip ediyorum nedense yeni kayıt oldum kızım 26 kasımda doğdubu iletiyi görünce yazayım istedim bizim doktorumuz sürekli makinayla süt sağmanın 3 4 ay içinde sütü tamamen kesebileceğini söyledi bu yüzden sütü sağsan bile bebek mutlaka boş meme bile olsa emmeli imiş
Biraz yapiyada bagli canim bence, suan iki tanidigimda sadece sagip veriyor. Yegenim 9 aylik oldu annesinin sutu hala bolbol geliyor ve hic gogusunde emziremedi o meselaSelam herkese kızlar bende aralık annelerini uzun zamandır takip ediyorum nedense yeni kayıt oldum kızım 26 kasımda doğdubu iletiyi görünce yazayım istedim bizim doktorumuz sürekli makinayla süt sağmanın 3 4 ay içinde sütü tamamen kesebileceğini söyledi bu yüzden sütü sağsan bile bebek mutlaka boş meme bile olsa emmeli imiş
Aynen aslinda cok guzel emiyordu gogus uclarim yara olunca cok aci cekmeye basladim artikk baslardaCanım komple mi biraktin emzirmeyi? Çok erken değil mi ya emen bebekmiş ne güzel. Biberondan da anne sütü alıyor evet ama meme onlar için hem keyif hem anne ile arasındaki bağ. Ben işe başlayınca gündüz hep biberondan emecek diye tedirginim mesela ama akşamları ve gece memeden emmeye devam edecek sonuçta red yapmaz bu yüzden diye düşünüyorum. Şu anda dışarı çıkınca biberondan veriyorum sadece çünkü sevmiyorim dışarda emzirmeyi ev ortamı olmadıkça
Takip et mutlaka bizimde oyleydi alerji cikti inek sutune karsi ama.bidaha olmazsa belki bagirsak yapisindn olmustur
Sonraki beslenmesinde de kustu. Geceden beri uyumadım bekliyorum başında. Gece uykusunda iki kez beslendi kusmadı çok şükür. Anne sütü sağarak günde en fazla 100 cc alıyor ondan olacağını pek sanmıyorum ama. Takipteyim bakalım. Serum fizyolojikten sanırım.aynısı bizde oldu serum fizyolojik sıktıktan sonra kusmuğunda ve kakasında balgam vardı sonra bir daha olması alerjik kaka şle alakası yoktu sizinde öyle olmuştur muhtemelen
Ben 15-15 emzirmeye calısıyorum ama bazen daha uzun kalıyor bazen de 10 dk bi memeyi emip bırakıyor.
Bu sürede memeyi tam boşaltıyor mu peki? Benimkinin hiç bırakma huyu yok sağolsun doyma hissini kaybetti herhalde beni emzik olarak kullanıyorbenim kizım cok kisa emiyor ya 5 dk en fazla 10 oluyordur herhalde 3 saatte bir emiyor genelde kendi isteyince emiyor 3 saatte olmuş oluyor yinede saate bakiyorum
Benim bebe neden böyle beni 40 dk emcüklüyorKuzu eskiden 30 dk emerdi artık 10 dk maksimum emiyor. Galiba çene gelişti hızlı emip doyuyorlar. Çünkü doymadığını düşünüp biberon verdim emdikten sorma onu da almadı
Benim doktorum 9 saat uyusa ellemeyeceksin diyor. Bu doktorlar neden bu kadar farklı görüşlerde anlamıyorumDoktorumuz 4 saati geçirmeyelim diyor ama ben 5 saate kadar uyandırmıyorum, sarılığı atlattığımızdan beri
9 saat mi bakBu sürede memeyi tam boşaltıyor mu peki? Benimkinin hiç bırakma huyu yok sağolsun doyma hissini kaybetti herhalde beni emzik olarak kullanıyor
Benim bebe neden böyle beni 40 dk emcüklüyorben ne versem alır hiç almiyim anne demez
Benim doktorum 9 saat uyusa ellemeyeceksin diyor. Bu doktorlar neden bu kadar farklı görüşlerde anlamıyorum
Yok canım ben ilk çocuğumda 2 sene makinayla süt sağıp verdim hiç de kesilmedi.hatta şuan iki memeden 60 cc çıkıyor ozaman 120 çıkıyordu.3 saatte bir sağdım 9 ay sonra 4 saate çıktım.1 yaşından sonra sağım aralıklarını iyice açtım toplamda 2 sene verdim.ilk 6 ay sadece anne sütü aldıSelam herkese kızlar bende aralık annelerini uzun zamandır takip ediyorum nedense yeni kayıt oldum kızım 26 kasımda doğdubu iletiyi görünce yazayım istedim bizim doktorumuz sürekli makinayla süt sağmanın 3 4 ay içinde sütü tamamen kesebileceğini söyledi bu yüzden sütü sağsan bile bebek mutlaka boş meme bile olsa emmeli imiş
40 dk normal bir süre değil mi ya zaten, 15-20 dk her meme dediklerine göre normal canım bence. Ben memnunum uzun emmesinden dinleniyorum o emerkenBu sürede memeyi tam boşaltıyor mu peki? Benimkinin hiç bırakma huyu yok sağolsun doyma hissini kaybetti herhalde beni emzik olarak kullanıyor
Benim bebe neden böyle beni 40 dk emcüklüyorben ne versem alır hiç almiyim anne demez
Benim doktorum 9 saat uyusa ellemeyeceksin diyor. Bu doktorlar neden bu kadar farklı görüşlerde anlamıyorum
Ahahah tamam şimdi de 9 saat diyen doktoru takip ediyoruz hangi doktor istediğimizi söylerse peşinden gideriz9 saat mi bakrinapera doktoru 6 dediği için maximum 6 saatte uyusa da uyandırıyordum. 9 saat güneş gibi doğdu geceme doktorun kalp ben yahu
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. Çaresiz bir duruma düşmüşsün. Ambulans çağırsanız gelir ama. Bebek sonuçta beslenmesi gerekiyor. Bir arasanız canım.Selam kızlar nezamandir yazamiyordum Hastalıklarla boğuşuyorz.
Oğlum dundendir öksürüyor hemde çok derin.
Burda kardan dolayı yollar kapalı hastaneyede gidemiyorz.Normalde iki saatte bir meme emen bebek dungecedendir birkez zorla emebikdi.Mamada içmiyor zaten sadece anne sütü kabul ediyordu.Simdi anne sütünide icemiyor ağrıdan heralde.Napacagimi bilmiyorm Ne bir yere ulastirabiliyorm ne ilaç verebiliyorum
Sütünü sağıp kaşıkla versen canım. Varsa enjektör ya da damlalıkta olur.Selam kızlar nezamandir yazamiyordum Hastalıklarla boğuşuyorz.
Oğlum dundendir öksürüyor hemde çok derin.
Burda kardan dolayı yollar kapalı hastaneyede gidemiyorz.Normalde iki saatte bir meme emen bebek dungecedendir birkez zorla emebikdi.Mamada içmiyor zaten sadece anne sütü kabul ediyordu.Simdi anne sütünide icemiyor ağrıdan heralde.Napacagimi bilmiyorm Ne bir yere ulastirabiliyorm ne ilaç verebiliyorum
Cocuk kardiyoloji görmeli dedi canım martta kontrolümüz zaten dünkü çocuk doktoruydu bekleyecegiz uzmanlık gerektiren bir ley olmalı hiç duymadım dıyorlarGuzel haberlerini bekliyoruz
Insallah gecmis gitmis olur bu sorunlar o kontrolde canim. Bahar da gelmis olur tadini cikarirsiniz baharin Ana ogulCocuk kardiyoloji görmeli dedi canım martta kontrolümüz zaten dünkü çocuk doktoruydu bekleyecegiz uzmanlık gerektiren bir ley olmalı hiç duymadım dıyorlar
gecmis gitmis olsun canimSonraki beslenmesinde de kustu. Geceden beri uyumadım bekliyorum başında. Gece uykusunda iki kez beslendi kusmadı çok şükür. Anne sütü sağarak günde en fazla 100 cc alıyor ondan olacağını pek sanmıyorum ama. Takipteyim bakalım. Serum fizyolojikten sanırım.
40 dk bir memeyi emiyor benimki40 dk normal bir süre değil mi ya zaten, 15-20 dk her meme dediklerine göre normal canım bence. Ben memnunum uzun emmesinden dinleniyorum o emerken
Ahahah tamam şimdi de 9 saat diyen doktoru takip ediyoruz hangi doktor istediğimizi söylerse peşinden giderizsanki bebeler 9 saat uyuyacak da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?