2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam herkese kızlar bende aralık annelerini uzun zamandır takip ediyorum nedense yeni kayıt oldum kızım 26 kasımda doğdu bu iletiyi görünce yazayım istedim bizim doktorumuz sürekli makinayla süt sağmanın 3 4 ay içinde sütü tamamen kesebileceğini söyledi bu yüzden sütü sağsan bile bebek mutlaka boş meme bile olsa emmeli imiş

Bebek memeni bosaltamıyorsa o süt kalıncada bu sefer sen mastit oluyorsun ama canım

Biraz yapiyada bagli canim bence, suan iki tanidigimda sadece sagip veriyor. Yegenim 9 aylik oldu annesinin sutu hala bolbol geliyor ve hic gogusunde emziremedi o mesela surekli sagarsan ve sivi tuketimine dikkat edersen bence azalmaz insaAllah

Aynen aslinda cok guzel emiyordu gogus uclarim yara olunca cok aci cekmeye basladim artikk baslarda dayanmaya calistim ama sonra sagmak daha acisiz gelince tamamen döndüm ona yaa, suan sanirim istesemde veremem artik gogusumu huylandim sivi tuketimimi dikkat edersem bir sagmada 130 ml filan cikiyor 2,5 / 3 saatte. Oda yetiyor ona suan anca 120/130 iciyor zaten.

Sende ikisini verirsen red yapmaz bence, ilk baslrda benimki ikisinide tutuyorduu, tommee tippee’nin siseni kullaniyorum ben, anne gogus ucuna yakin diyorlar.

Takip et mutlaka bizimde oyleydi alerji cikti inek sutune karsi ama.bidaha olmazsa belki bagirsak yapisindn olmustur

aynısı bizde oldu serum fizyolojik sıktıktan sonra kusmuğunda ve kakasında balgam vardı sonra bir daha olması alerjik kaka şle alakası yoktu sizinde öyle olmuştur muhtemelen
Sonraki beslenmesinde de kustu. Geceden beri uyumadım bekliyorum başında. Gece uykusunda iki kez beslendi kusmadı çok şükür. Anne sütü sağarak günde en fazla 100 cc alıyor ondan olacağını pek sanmıyorum ama. Takipteyim bakalım. Serum fizyolojikten sanırım.

Ben 15-15 emzirmeye calısıyorum ama bazen daha uzun kalıyor bazen de 10 dk bi memeyi emip bırakıyor.
benim kizım cok kisa emiyor ya 5 dk en fazla 10 oluyordur herhalde 3 saatte bir emiyor genelde kendi isteyince emiyor 3 saatte olmuş oluyor yinede saate bakiyorum
Bu sürede memeyi tam boşaltıyor mu peki? Benimkinin hiç bırakma huyu yok sağolsun doyma hissini kaybetti herhalde beni emzik olarak kullanıyor
Kuzu eskiden 30 dk emerdi artık 10 dk maksimum emiyor. Galiba çene gelişti hızlı emip doyuyorlar. Çünkü doymadığını düşünüp biberon verdim emdikten sorma onu da almadı
Benim bebe neden böyle beni 40 dk emcüklüyor ben ne versem alır hiç almiyim anne demez
Doktorumuz 4 saati geçirmeyelim diyor ama ben 5 saate kadar uyandırmıyorum, sarılığı atlattığımızdan beri
Benim doktorum 9 saat uyusa ellemeyeceksin diyor. Bu doktorlar neden bu kadar farklı görüşlerde anlamıyorum

9 saat mi bak rinapera doktoru 6 dediği için maximum 6 saatte uyusa da uyandırıyordum. 9 saat güneş gibi doğdu geceme doktorun kalp ben yahu

Yok canım ben ilk çocuğumda 2 sene makinayla süt sağıp verdim hiç de kesilmedi.hatta şuan iki memeden 60 cc çıkıyor ozaman 120 çıkıyordu.3 saatte bir sağdım 9 ay sonra 4 saate çıktım.1 yaşından sonra sağım aralıklarını iyice açtım toplamda 2 sene verdim.ilk 6 ay sadece anne sütü aldı

Selam kızlar nezamandir yazamiyordum Hastalıklarla boğuşuyorz.
Oğlum dundendir öksürüyor hemde çok derin.
Burda kardan dolayı yollar kapalı hastaneyede gidemiyorz.Normalde iki saatte bir meme emen bebek dungecedendir birkez zorla emebikdi.Mamada içmiyor zaten sadece anne sütü kabul ediyordu.Simdi anne sütünide icemiyor ağrıdan heralde.Napacagimi bilmiyorm Ne bir yere ulastirabiliyorm ne ilaç verebiliyorum

40 dk normal bir süre değil mi ya zaten, 15-20 dk her meme dediklerine göre normal canım bence. Ben memnunum uzun emmesinden dinleniyorum o emerken
9 saat mi bak rinapera doktoru 6 dediği için maximum 6 saatte uyusa da uyandırıyordum. 9 saat güneş gibi doğdu geceme doktorun kalp ben yahu
Ahahah tamam şimdi de 9 saat diyen doktoru takip ediyoruz hangi doktor istediğimizi söylerse peşinden gideriz sanki bebeler 9 saat uyuyacak da...

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. Çaresiz bir duruma düşmüşsün. Ambulans çağırsanız gelir ama. Bebek sonuçta beslenmesi gerekiyor. Bir arasanız canım.

Sütünü sağıp kaşıkla versen canım. Varsa enjektör ya da damlalıkta olur.

Cocuk kardiyoloji görmeli dedi canım martta kontrolümüz zaten dünkü çocuk doktoruydu bekleyecegiz uzmanlık gerektiren bir ley olmalı hiç duymadım dıyorlar
Insallah gecmis gitmis olur bu sorunlar o kontrolde canim. Bahar da gelmis olur tadini cikarirsiniz baharin Ana ogul

gecmis gitmis olsun canim

Kızlar bebeğinin kulağında böyle delik olan var mı? Aynısından dayısında da vsr

Eklentiler

• IMG_20230204_095555.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 88
40 dk bir memeyi emiyor benimki benim meme uçlarım yara hatta yarık hatta mariana çukuru var resmen o yüzden emdikçe daha kötü oluyor. Yara olmasa emmesi tabi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…