- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.201
Aslında 3. Aydan itibaren biraz daha rahatlıyorlar canım 4-5 gibi biraz daha keyifli halw gelmeye başlıyor zaten o sırada havalarda ısınır bol bol çıkarız dışarı bize de iyi gelir bebişlere de değişiklik olur o kadar uzun beklememize gerek yok2 ayı bitti sabır kızlar
Doğru ya evlere tıkıldık kaldık şimdi psikolojiler alaboraAslında 3. Aydan itibaren biraz daha rahatlıyorlar canım 4-5 gibi biraz daha keyifli halw gelmeye başlıyor zaten o sırada havalarda ısınır bol bol çıkarız dışarı bize de iyi gelir bebişlere de değişiklik olur o kadar uzun beklememize gerek yok
Aynı duyguları bende yaşıyorum bu ara canımKızlar bazı günler sizin de yorgunluğunu hat safhada tahammülünüz azalmış oluyor mu? Ben bazı zor geçen günlerin ardından böyle oluyorum. Bebeğe tek basına desteksiz bakmak çok zor geliyor bana. Onu 1-2 saat oyalayan biri bile olsa o kadar rahatlayacağım ki. Bazen alıp bir aile ziyaretine gidiyorum o günlerde o kadar huzurlu oluyorum ki. Ama uzak olduğu için hep olmuyor tabi. Diğer günler hep evde. Ev işi yemek vs hepsi bana bakıyor eşim de yapıyor bunları ama o ekstra işe gidip geliyor hiçbir şey tam oturmuyor gibi hissediyorum. Çok yoruldum. Bu akşam büyük bir ağlama krizi geçirdim sebepsiz yere. Ne zaman geçecek ne zaman alışacağım. Çünkü bu lohusalık da değil.
annem bakacak cannım şükür sağlıklı ve aynı şehirde otruyoruz 2 yaşında kadar onda sonra kreşaKızlar işe başlayacak olanlar.siz işe başlayınca bebişlere kim bakacak?bende Eylül gibi başlayacağım da bakıcı tutucam mecbur
Ben annemle aynı şehirdeyim ama bana çok uzak oturuyor o yüzden git gel yapamaz.yakın olsa bırakır alırdım ozaman çok iyi olurdu.mecbur bakıcı bulucam ben deannem bakacak cannım şükür sağlıklı ve aynı şehirde otruyoruz 2 yaşında kadar onda sonra kreş
bizim yakın ya ben o yönden cok şanslıyım.. ama yinede geç başlamak stiyorum işe. normale cıkarken 6. ay da dönerim dedim ama maddi imkanım el verirse 1 yaşına kadar da ücretsize çıkmak istiyorum. cok isterim kızımın her an yanında olmak...Ben annemle aynı şehirdeyim ama bana çok uzak oturuyor o yüzden git gel yapamaz.yakın olsa bırakır alırdım ozaman çok iyi olurdu.mecbur bakıcı bulucam ben de
Büyük kızıma bakan ablayı kandırmaya çalışıyorum canım kabul ederse benim için hem çok rahat olacak hemde gözüm arkada kalmayacak, 2.5 yaşına kadar bakıcı ayarlayabilirsem sonra bezi biraktirip kreşe başlarız en kötü ihtimalleKızlar işe başlayacak olanlar.siz işe başlayınca bebişlere kim bakacak?bende Eylül gibi başlayacağım da bakıcı tutucam mecbur
Ben evde ne varsa onu koydum canım ama şart değil tabikideGünaydin hanimlar , biz bugun kirkimizi cikaracagiz. Agac dali koymasam olur mu suyuna?
Spotify da bebekler icin Bach, Beethoven, Mozart vs. var arada dinletiyorum. Türkce hüzünlü olmayan sarki önerisi varsa alirim. Mesela Baris Manco arkadasim EssekKızlar bebeklerinize müzik dinletiyormusunuz
Ben özellikle uykuya dalması için spotify uygulamasından müzikler açıyorum ama normal zamanda da dinlettikleriniz varsa öneri alabilirim
Biz soner sarıkabadayı dinliyoruzSpotify da bebekler icin Bach, Beethoven, Mozart vs. var arada dinletiyorum. Türkce hüzünlü olmayan sarki önerisi varsa alirim
Arada ben de arabesk dinliyorum, karistirma oralariBiz soner sarıkabadayı dinliyoruz
Teşekkür ederim canım hemen ekliyorum listemeSpotify da bebekler icin Bach, Beethoven, Mozart vs. var arada dinletiyorum. Türkce hüzünlü olmayan sarki önerisi varsa alirim. Mesela Baris Manco arkadasim Essek
Üzümlü kekimTeşekkür ederim canım hemen ekliyorum listeme
Türkçe bende merak ediyorum önerilere bende açığım
Bizim favorimiz Kukuli bakkal amca, çilli horozum rastgele çıkmıştı karşımıza onu da çok seviyor melodisi hareketli olduğu için, anne karnım acıktı var bı de tatlis tavşan kanaliydi galiba, arkadaşım eşek var dediğin gibi, kırmızı balık da dinliyoruz bazen, bir tane de ceviz adam gibi bı şey vardı onu hatırlayamadımSpotify da bebekler icin Bach, Beethoven, Mozart vs. var arada dinletiyorum. Türkce hüzünlü olmayan sarki önerisi varsa alirim. Mesela Baris Manco arkadasim Essek
Kuzu almak istiyorum ama verirler mi ki?Kızlar aranızda heyet raporu alacak olan var mı? Süreç nasıl işliyor biliyor musunuz?
Beyaz gürültü açıyorum uyurken. Bir de sabahları üzümlü kekim + sevimli dostlar karışık çalıp dans ediyorumKızlar bebeklerinize müzik dinletiyormusunuz
Ben özellikle uykuya dalması için spotify uygulamasından müzikler açıyorum ama normal zamanda da dinlettikleriniz varsa öneri alabilirim
Bizim oğlumla şarkımız bana öyle diyorÜzümlü kekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?