- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.221
Şubadap çocuk, çekirdeksiz domates favorimSpotify da bebekler icin Bach, Beethoven, Mozart vs. var arada dinletiyorum. Türkce hüzünlü olmayan sarki önerisi varsa alirim. Mesela Baris Manco arkadasim Essek
Evet kıyamet kopuyor hala sevmigor bebeler üst değiştirmeyi
Lena dün akşam 8den bugün öğlen 12 buçukta kadar evet öğlen 12 buçuk tam olarak 3 saat uyudu sadece. En kötü günümüzdü bugün. Gerçekten bugüne kadar hiç ağlamadım çok zorlandım tek bakıyorum ama çok sabırlı davrandım ama bugün ipler koptu bende. Kucağımdan inmek istemiyor ayakta gezmek istiyor nerdeyse 3 aylık oldu kilo da aldı zorlanıyorum. Sağ dizim zedelenmiş nasıl olduysa üstüne basarken zorlanıyorum artık dayanamadım ağlamaya başladım. Annemdeyim bir de çalışıyordu işten gelmemişti. Yemek yapıyor ama bebeğe faydası yok hep bende çocuk. Çıldırdım artık sinir geldi üstüme çocuğa da yeter artık ağlama Lena diye söylenmeye başladım hem kendimi tutamıyorum hem kemdime kızıyorum hem yorgunluktan ölüyorum. Bursa'dayim şu an işte ağlayarak eşimi aradım gel al bizi burda çocuk durmuyor diye. Resmen patlama yaşadım ama inanılmaz 13-14 saat kucağımdan inmek istemedi gözlerim kan çanağına döndü kaç kere uyudu diye sevinip yatırdım.
Yalnız bakmak, tüm ev işi, uykusuzluk hepsi kısır döngü. Geceleri sorguluyorum hayatı. Düzelmiyor alışıyoruz sanırım. Bana yardımcı hiç kimse yok. Olmayacakta. Acil durumlarda il dışında bir ablam var sadece. Bunu bilmek daha da üzüyor beni. Ama mesela zor bir gün bizim için çok yorgunum ve uykusuz. Aslan uykusunda korkarak uyandı çok iç parçalayan tonda ağladı. İşte o zaman 10 kaplan gücünde pantere döndüm seni korkutan şeyi mahvederim diyeiçe dönmek daha beter yapıyor vesselam. Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.
Sanki hep aynı günü yaşıyor gibi hissediyorum. Uyku, emzirme, alt değiştirme, kucakta gezinme. Eşimin işinin belli saatleri yok. Bazen tam geldi biraz oyalar diye seviniyorum, telefon çalıyor ve tekrar gitmesi gerekiyor. Bazı günler sabah uykusu o kadar az oluyor ki resmen akşam hiç gelmeyecekmiş gibi gün uzadı sanıyorum. Ama bir yandan da iznim bitecek bir süre sonra, işe başlayacağım. Nasıl ayrı kalırım, çok özlerim, keşke daha fazla beraber olabilseydik diye üzülürüm diye düşünüyorum.
Merak etme tek degilsin canim. Ben lohusalik depresyonu gecirdim surekli agliyordum simdi uykusuzluk yorgunluk hepsi ust uste bindi hepimizde çok normal . Uyumuyor diye agladim daha gecen gün
Kızlar valla hepimiz aynıymışız ne eksik ne fazla. Ben bugün biraz daha iyiyim topladım kendimi dinlendim oğlum uyuduğunda hemen uyudum filan. ara ara böyle olacak kabullendim biraz. sabırlı olmayı öğreneceğim kendi adıma. bol bol dua edeceğim hepimiz için. 1-2 yıl sonra hepimiz bu günleri gülerek hatırlayalım inşallah. Hepinize kocaman sarılıyorumAynı duyguları bende yaşıyorum bu ara canım
Hatta dün ufak çaplı bir ağlama krizi geçirdim emzirirken. Ama kendimizi telkin edip bu günlerim geçici olduğunu düşünürsek bu süreç daha az yıpratıcı olur inşallah
Şubadap çocuk, çekirdeksiz domates favorim
Kızlar bebeklerinize müzik dinletiyormusunuz
Ben özellikle uykuya dalması için spotify uygulamasından müzikler açıyorum ama normal zamanda da dinlettikleriniz varsa öneri alabilirim
Biz soner sarıkabadayı dinliyoruz
Pandemiden sonra zorlaştı diyorlar ama bende bi şansımı denemek istiyorum canım. Süreç nasıl onu bilmiyorum ama mesela mhrs de sağlık kurulu çıkıyor ona mı randevu almak gerek yoksa normal bir polikliniğe mı almak gerekiyor? Bi de 1 gün yeterli mi yoksa birkaç gün sürüyor mu süreçKuzu almak istiyorum ama verirler mi ki?
Deeperise kalp BenTheDandelion
Ben şöyle bi spotify listesi dinliyorum. Beraber dinliyoruz veya uyutuyorum bunlarla oğlumu
Yaa çok uygun
Tanesi 70 kuruşa bez bulmuşsun sorguluyon haYaa çok uygun
Diğer sleepylerdrn farklı
Acaba nasıldır kalitesi
,Bence fiyatı yanlış girilmiştir ya
Ben kapamadım,kapan kaptı valla
Aynen selizayım yaaaTanesi 70 kuruşa bez bulmuşsun sorguluyon habiter tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?