2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeği pusette max kaç saat tutmak gerekiyor acaba bir bilginiz var mı? Duruşu biraz rahatsız gibi ya içim huzursuz oluyor 3 saat falan kalınca

Kızlar dönence tavsiyeniz var mı? Ben e bebekten aldım bir tane ışıklı falan bi de ama oyuncaklar dönmüyor iade ettik. Kullanıp memnun kaldığınız varsa link atar mısınız doğru düzgün bir şey bulamadım ben

Merak etme tek degilsin canim. Ben lohusalik depresyonu gecirdim surekli agliyordum simdi uykusuzluk yorgunluk hepsi ust uste bindi hepimizde çok normal . Uyumuyor diye agladim daha gecen gün

Kızlar valla hepimiz aynıymışız ne eksik ne fazla. Ben bugün biraz daha iyiyim topladım kendimi dinlendim oğlum uyuduğunda hemen uyudum filan. ara ara böyle olacak kabullendim biraz. sabırlı olmayı öğreneceğim kendi adıma. bol bol dua edeceğim hepimiz için. 1-2 yıl sonra hepimiz bu günleri gülerek hatırlayalım inşallah. Hepinize kocaman sarılıyorum

Şubadap çocuk, çekirdeksiz domates favorim
Kızlar bebeklerinize müzik dinletiyormusunuz
Ben özellikle uykuya dalması için spotify uygulamasından müzikler açıyorum ama normal zamanda da dinlettikleriniz varsa öneri alabilirim

Biz soner sarıkabadayı dinliyoruz
TheDandelion
Ben şöyle bi spotify listesi dinliyorum. Beraber dinliyoruz veya uyutuyorum bunlarla oğlumu

Kuzu almak istiyorum ama verirler mi ki?
Pandemiden sonra zorlaştı diyorlar ama bende bi şansımı denemek istiyorum canım. Süreç nasıl onu bilmiyorum ama mesela mhrs de sağlık kurulu çıkıyor ona mı randevu almak gerek yoksa normal bir polikliniğe mı almak gerekiyor? Bi de 1 gün yeterli mi yoksa birkaç gün sürüyor mu süreç

Kızım 3 4 gündür çok fena ağlıyor özellikle memeye yaklaşınca, ataktı aşıydı diye çok takmadım ama bu akşam resmen iki göz iki çeşme agladi, uykusu var karnı aç emmek istemiyor uyuyamıyor da. Ne yapacağımı şaşırdım bende ağladım onunla artık o kadar sinirlerim bozuldu. 2.ay aşısından, çarşambadan beri meme reddi yaşamaya başladık nasıl asicam bilmiyorum. Sütümü sagdim ne biberon ne kasık ne enjektorle içmedi. Resmen 3 4 gündür hayatını idame ettirecek kadar emip bırakıyor çocuğum

Kızlar yarın 2 ay aşımız var çok ateşlenir mi ne yapabilirim tavsiyeniz var mı önden bilgilendirme yapabilir misiniz

Bizim kız da uyumuyor çok uykusu var dalıyor hemen uyanıyor bi de ıh ıh diye inliyor 2 gündür annemdeyim dün deliksiz uyudu bugün mümkün değil uyumuyor evi mi arıyor fırtınadan mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…