- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.261
İyiyiz şükür eve geçtik az önce. Ev fena bir ton iş çıktı ama sağlık olsun yapılır. Maraş'ta akrabalar falan vardı ulaşamıyoruz, ulaşabıldıgımız 3 5 kişi çok kötü ayakta bina kalmadı diyor. O çok canımızı sıktıCanım nasılsınız durumlar nasıl
Ben alacağım canım. Doğumu yaptıran doktorumla konuştum hallederim dedi. Ben şimdi değil nisan gibi alacağım.Kızlar aranızda heyet raporu alacak olan var mı? Süreç nasıl işliyor biliyor musunuz?
Biz de Antalya Gazipaşadan fena sallandık deprem merkezindekileir düşünemiyorumAllah yardımcıları olsunn Selizay iyisinizdir umarım
Çok geçmiş olsun kızlar, biz canakkale de hissetmedik ama saat 4.30 gibi bebege uyanmıştım bir daha da uyuyamadımKızlar herkes iyi mi? Biz psikolojikmen çok kötüyüz çok fena sallandık. Duvarlar çatladı, dolaplar dan bardaklar tabaklar döküldü, lambalar patladı. Hala elim ayağım titriyor.
Hala ses yokkkKızlarSelizay 'dan ses var mı merak ettim. Herkes iyidir umarım
Telaşı vardır evinden falan çıktıysa buraya bakmamıştır zaten telefon vs çekmiyordur. İyi haberlerini alalımHala ses yokkkAllahim sen koruu Annemlerde sivasta cok kotu sallandik diyorlarr, uyuyamadimm yaa hic bu gece cok kotu bi geceydi
İyiyiz şükür eve geçtik az önce. Ev fena bir ton iş çıktı ama sağlık olsun yapılır. Maraş'ta akrabalar falan vardı ulaşamıyoruz, ulaşabıldıgımız 3 5 kişi çok kötü ayakta bina kalmadı diyor. O çok canımızı sıktı
Ahh,çok geçmiş olsunKızlar herkes iyi mi? Biz psikolojikmen çok kötüyüz çok fena sallandık. Duvarlar çatladı, dolaplar dan bardaklar tabaklar döküldü, lambalar patladı. Hala elim ayağım titriyor.
Allah korumuş canım. İyisiniz ya çok şükür. Umarım akrabalarınızdan sağlıklı haberler alırsınız tez vakitteİyiyiz şükür eve geçtik az önce. Ev fena bir ton iş çıktı ama sağlık olsun yapılır. Maraş'ta akrabalar falan vardı ulaşamıyoruz, ulaşabıldıgımız 3 5 kişi çok kötü ayakta bina kalmadı diyor. O çok canımızı sıktı
KizlarSelizay dan haber yokmu yaa yine oldu büyük bir deprem allah korusun hepimizi bebiside kendide herkesler iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?