2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok geçmiş olsun herkese kızlar. İstanbul'dan hissetmedik biz haberleri görünce şok oldum. Allah korusun herkesi umarım enkaz altındaki herkesi kurtarırlar. Selizay ben de merak ediyorum canım haberdar et bizi

Çok geçmiş olsun etkilenen herkese biz İstanbul'dayız hissetmedik inşallah herkes iyidir Selizay yanlış hatırlamıyorsam marastaydi umarım Ali'yle ailenle iyisinizdir

Canım nasılsınız durumlar nasıl
İyiyiz şükür eve geçtik az önce. Ev fena bir ton iş çıktı ama sağlık olsun yapılır. Maraş'ta akrabalar falan vardı ulaşamıyoruz, ulaşabıldıgımız 3 5 kişi çok kötü ayakta bina kalmadı diyor. O çok canımızı sıktı

Biz de Antalya Gazipaşadan fena sallandık deprem merkezindekileir düşünemiyorum Allah yardımcıları olsunn Selizay iyisinizdir umarım

Kızlar herkes iyi mi? Biz psikolojikmen çok kötüyüz çok fena sallandık. Duvarlar çatladı, dolaplar dan bardaklar tabaklar döküldü, lambalar patladı. Hala elim ayağım titriyor.
Çok geçmiş olsun kızlar, biz canakkale de hissetmedik ama saat 4.30 gibi bebege uyanmıştım bir daha da uyuyamadım Allah yardımcınız olsun
Selizay İnşallah iyisinizdir haberlerini bekliyoruz

Allah korumuş canım. İyisiniz ya çok şükür. Umarım akrabalarınızdan sağlıklı haberler alırsınız tez vakitte

Sürekli artçılar oluyormuş arkadaşlar bölgede kuzenim var anlatıyor da.. selizay umarım iyidir telaştan buraya bakmak yazmak aklına gelmez insanın Allah'ım korusun hepsini iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…