2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kefir içsene canım ben kefir icince bizimki kaka yapıyor

Canım benim bebeğim anne sütü ile besleniyor sadece ama geçtiğimiz ay haftada 1 kaka yapıyordu. ebe hemşire sütün yetmiyor olabilir daha sık emzir dedi bir de iyi beslen kalitesi artsın sütün dedi. Sonra doktora götürdüm. Doktor günde 3 kez 1'er çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. Ayrıca günde 1 kez 5 damla biogaia probiyotik veriyorum. Baya düzeldi kaka olayı. bir de altını değiştirirken falan ara sıra poposuna biraz bebek yağı sürüyorum yaparken zorlanmaması için.

Cok tesekkürler canim.

Fiziksel olarak İyiyim. Piskolojim çok kötü.
Selizay depremden yarım saat önce yazmıştın Ali çok huysuz ağlıyor diye sonra bi uyandık deprem olmuş. Günlerdir hepimiz mahvolduk tabii de sizin yaşadıklarımız çok çok zor Allah kısa zamanda toparlanma gücü versin inşallah

Ben ilk evolvia veriyordum zar zor günde bir kere yapıyordu kakasını ,bazen iki günde bir ama ikina ikina çok zorlanıyordu, anne sütü de veriyorum çoğunlukla şu an, şimdi sma comfort mama veriyoruz çok şükür rahatlıkla yapıyor hemen her bezinde kaka oluyor

Kızlar herkese merhaba çok zor günler geçirdik herkes umarım iyidir. Psikolojilerimiz iyi değil, olaylardan etkilenmemek mümkün değil. Kızım hasta oldu çok korkuttu bizi. Aileden birinden grip kapmış. Küçücük bedeniyle koca koca öksürüyor. İnşallah ciğerlere inmeden atlatırız. Bu sırada sütüm azaldığı için mamaya başladık. Doktor 60ml ver dedi ama doymayınca 90ml vermeye başladım fakat hiç fikrim yok. Sizinkiler kaç saatte bir kaç ml içiyor? Bir de bu mama işi zormuş 10 dk suyu kaynat soğusun bekle baya uzun sürüyor hazırlaması. Siz nasıl hazırlıyorsunuz?

İlla kaynatayım diyorsan günlük bi litre su kaynatıp cam şişede veya kavanozda saklayabilirsin. Bende arıtma cihazı var ilk iki gün ben de kaynattım ama sonra banyo suyunu bile cuk cuk emdiğini görünce kaynatmaktan vazgeçtim. İçebileceği kadarını cezvede ısıtıp yapıyorum mamayı.
Son 3 gündür günde iki defa 90 ml hazırlayıp veriyorum mamayı. Üzüntüden tamamen bitmez inşallah sütlerimiz. Çok geçmiş olsun

Bi de mama bitince devamında emziriyorum korkuyorum meme reddi yapar diye. Belli saatleri yok mamanın bizde. Sütümün olmadığına kanaat getirdiğimde ve bebeğim acıktıysa mama yapıyorum

Önceden toplu miktar suyu 10 dakka kaynatıp ayrı bir termosta hazır tutuyorum ben , gerek olunca ordan alıyorum soguduysa da cezveyle ilitiyorum sadece , biz de 60la başlamıştık sonra 90a çıktı şu an 120 içiyor zaten rahat bitirmesinden anlıyoruz ,arada emiyor günde 3kere filan da mama veriyorum şu an 2 buçuk aylık kizim

Kızlar Allah aşkına bana bir şey söyleyin bebeğim uyumuyor. 47 günlük oldu. Bir haftada üç gündür aynı şeyi yaşatıyor. Beşinci hafta atağı başladı neyse bitecek derken uyku olayı vurdu. Gündüz kısa uykular yapıyor. Dün mesela öğleden sonra dört buçukta uyandı ve yatırdığımda saat üç buçuktu ondan önceki gün sabah altıya kadar uyumadı en son calpol verdim belki bir yeri ağrıyordur diye ama. Öyle huzursuzdu ama pek bir yeri ağrıyor gibi değildi. Dün gece yine calpol verdim ondan sonra uyudu. Gaz ilacı olarak aguline kullanıyoruz yeni başladık içinde rezene kimyon falan rahatlatıcı şeyler var ama bazen bana mısın demiyor. Esniyor sallıyorum, piş piş yapıyorum uyuyor kalkıp tuvalete gidiyorum uykusu on dakikayı geçmiyor. Delirmek üzereyim dün yemek yemeye bile fırsat olmadı. Çocuğu böyle olan var mı ya. 47 günlük bebek 12 saat nasıl uyumaz??????

Bizde yasadik kuzum deliriyorm sandim ben bayildim onda tik yok dusa soktum olmadi gezdirdim olmadi en son sizdi kendi kendine ama bizdede suan 8.hafta atağı basladi yine gunduz uykusu yok 15 dk uyuyo kalkiyo dun gece 4 e kadar uyumadi mesela napcz bilmiyorum bende soruyorum herkese cocuk bu normal diyolar da ben normal olamiyorum sinirlerm yipraniyo.bide uyumadigi.gibi.aglio sürekli kafakm uyustu miymiyyy sesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…