2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gece uyumuyor gerçekten insanın sinirleri bozuluyor 11 gibi kalkıyor gece 4 e kadar ancak uyuyor sen bebeksin ya uyuman gerekmiyor mu yıpranıyor insan birkaç gün çok kötüydüm ağlamıyor ama uyumuyor da gözleri açık bize bakıyor allahtan eşim de evde birlikte bakıyoruz yoksa tam çıldırmalık uykumuz düzene ne zaman nasıl girecek sanki hep böyle gidecek

Tam doymuyor olabilir mi? Bizim de öyleydi ama tam doyduğu zaman bayılıp uyuyor. Ya da gaz sıkıştırınca da uyanıyor. Gaz için masaj yapabilirsin. Bir de eli koluyla kendini uyandırıyor diye kundak yapıyorum onu da deneyebilirsin

Bizimki memekolik. Doktoru da kolik dedi. Evet normal diyorlar ama bununn nesi normal. Şu an cidden hayatım yok tuvalet bile saatli. Kucağımda hep artık belim ağrıyor bir yerden sonra doğrulamıyorum. Sekizinci haftada atak var evet ama şu an 6. Haftanın ortasında ne atağı bu böyle uzun sürmez bence. Kırkından sonra azdı resmen

Ah canım benim kundak asla sevmiyor. Kundak yapınca uyuyor olsa bile uyandırıyor kendini. Memeye çok düşkün sürekli memede. Sütüm de var doymama ihtimali yok öyle ki kusuyor yani fazlasını öyle söyleyeyim. Gazi var doğru masaj yapıyorum damla da veriyorum. Her gün yapsa düzeni bu diyecem ama

Kızlar selam nasilsiniz. Zor günlerdeyiz biliyorum ama bebeklerde hissediyo sanirim hic uyumuyo hep ciglik çığlığa bizimki 3 gündür uykusuzluk iyice tavan yaptı napsam durmuyo
Ya olabilir gerçekten. O günden beridir uykusu problem olmaya başladı. Deprem olduğu gün gündüz sıfır uyudu gece uyutana kadar neler çektim. O günden beri bir haftadır her gün olmasa da uyumuyor saatlerce
Benimki de aynı asla uyumuyo uyuyamadığı için sürekli ağlıyo kollar kopuyo kucağımda tutmaktan. Papatya aldım aktardan çayını içiyorum inşallah faydası olur
Canım ise yarıyor mu papatya bir de anne mı içmeli bebeğe verilmez herhalde
Kızlar ben normalde ocak grubundayim ama acil doğum oldu için kızım 26 Aralık dünyaya gelmeye istedi .benle yakın tarihle dogum yapan var mı?siz kaç kilo olmuşsunuz?
27 Aralık'ta suni sancı ile normal doğum yaptım. 3300 doğdu. ,3090'a düştü. Sütün az dediler takviye aldım mastit oldum... Neyse sütüm tazyikli geliyor, benimki memede yaşıyor bir aylık kontrolünde 4500 olmuştu. Şu an ne kadar bilmiyorum ama kilo alıyor kıyafetleri olmuyor artık taşımaktan belim ağrıyor

Kızlar cuma günü verem aşısı yaptırdık.oğluma yapıldığında aşı yeri kızarır normaldir demişlerdi.kızım da da aynı şeyi söylediler ama şimdi baktım kolunda aşı yeri bile belli değil.bu durumda aşı tutmamış mı oluyor? Tekrar mı yapıyorlar? Bilgisi olan veya başına gelen var mı?

Bizde de kızarma şişme hiçbirşey olmadı

Kızlar selam nasilsiniz. Zor günlerdeyiz biliyorum ama bebeklerde hissediyo sanirim hic uyumuyo hep ciglik çığlığa bizimki 3 gündür uykusuzluk iyice tavan yaptı napsam durmuyo

Biz de durumlar aynı gibi emmesi çok azaldı derim uykuya dalamıyor sürekli koynumda olmak istiyor

Benimki de aynı asla uyumuyo uyuyamadığı için sürekli ağlıyo kollar kopuyo kucağımda tutmaktan. Papatya aldım aktardan çayını içiyorum inşallah faydası olur
Kızlar hepımız çok stresli günlerden geçiyoruz, sütümüz azaldı. cocuklar bizdeki mutsuzluğu hissediyor. Normal. Hepsi gececek
3800 doğdu şuan 7 kilo ,3 numara bez kullanıyoruz 3 aylık bebek kıyafeti dar gelıyor . Sımdı fazla kılolu gibi gelebılır ama bu aylarda hızlı kılo almaları normal. Ek gıdaya gecınce zayıflayacaklar. Oğlum tosun gşbş bir bebekti. 6 aylık oldugunda 10 kıloydu. Şuan 5yaşında 16 kilo. Yaş grubu içinde en zayıf en çelimsiz kendisi.
Fiziksel olarak İyiyim. Piskolojim çok kötü.
Kayseri'ye geçince seni ve aileni misafir etmek isterim. Eşimin aılesi de maraşlı, biz de zor günlerden geçiyoruz. Destek oluruz birbirimize. Sana da değişik bir ortam olur.

Bizimki iste duruyo 10 15 dj snra basliyo aglamaya sanki etini kopardik esimde ise gidiyo bazen gece 12 1 de geliyo o geldiginde bayilmak uzere oluyorum. Ne yemek yiyebiliyorum ne baska sey beni mahvediyo

40dan sonra durulur diyolardi bide bana halt etmişler

Bizimki iste duruyo 10 15 dj snra basliyo aglamaya sanki etini kopardik esimde ise gidiyo bazen gece 12 1 de geliyo o geldiginde bayilmak uzere oluyorum. Ne yemek yiyebiliyorum ne baska sey beni mahvediyo
Canım sabret. Ben 3 ay tek başımaydım ne krizler geçirdim eşimde yoktu 5 saat oturmadan kucağımda evi turladığımı bilirim. Ama geçiyor gerçekten

Bir şey danışmak istiyorum bir arkadaşım dedi ki doğum yapan kadın 1 yıl işveren işten çıkartamaz doğru mu bu bilgi

5.5 yaşındaki kızımda izi yok hiç hemde, iki doktora sorduk ikisi de herkeste iz olmaz ama 1 damla bile içine gittiyse sıkıntı yok demişti, gözümüzün önünde aşı oldu kızım gittiğine eminim yani. Simdiki kızımda da 12 gün oldu yine bir iz bisey yok

Allah Allah iz olmamasını ben hiç duymamıştım.oğlumda da baya Baya iz var bizdeki gibi.bende cumartesi çocuk doktoruna kontrole götürücem ona da sorcam.biz lisede aşı olurken 1 hafta sonra kontrol edicez tutmadıysa tekrar yapıcaz derlerdi.banyo falan yasaktı onda da.1 hafta sonra bakarlardı tutmayanlara tekrar aşı yapılırdı.bu da öyle bişey mi acaba dedim.ben aşının girdiğini görmedim ama vurulurken bağırdı yani girmiş demekki

Sor tabi canım hatta farklı bisey söylerse banada haber ver olur mu?

Ben hemşireye gidip sordum 1 ay kadar sonra oluyormuş yara ve kabuklanma

Tıpatıp aynıyız 15 dk uyutmaya uğraşıyoruz 10dk sonra uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…