- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.401
Gece uyumuyor gerçekten insanın sinirleri bozuluyor 11 gibi kalkıyor gece 4 e kadar ancak uyuyor sen bebeksin ya uyuman gerekmiyor mu yıpranıyor insan birkaç gün çok kötüydüm ağlamıyor ama uyumuyor da gözleri açık bize bakıyor allahtan eşim de evde birlikte bakıyoruz yoksa tam çıldırmalık uykumuz düzene ne zaman nasıl girecek sanki hep böyle gidecekBizde yasadik kuzum deliriyorm sandim ben bayildim onda tik yok dusa soktum olmadi gezdirdim olmadi en son sizdi kendi kendine ama bizdede suan 8.hafta atağı basladi yine gunduz uykusu yok 15 dk uyuyo kalkiyo dun gece 4 e kadar uyumadi mesela napcz bilmiyorum bende soruyorum herkese cocuk bu normal diyolar da ben normal olamiyorum sinirlerm yipraniyo.bide uyumadigi.gibi.aglio sürekli kafakm uyustu miymiyyy sesinden
Tam doymuyor olabilir mi? Bizim de öyleydi ama tam doyduğu zaman bayılıp uyuyor. Ya da gaz sıkıştırınca da uyanıyor. Gaz için masaj yapabilirsin. Bir de eli koluyla kendini uyandırıyor diye kundak yapıyorum onu da deneyebilirsinKızlar Allah aşkına bana bir şey söyleyinbebeğim uyumuyor. 47 günlük oldu. Bir haftada üç gündür aynı şeyi yaşatıyor. Beşinci hafta atağı başladı neyse bitecek derken uyku olayı vurdu. Gündüz kısa uykular yapıyor. Dün mesela öğleden sonra dört buçukta uyandı ve yatırdığımda saat üç buçuktu ondan önceki gün sabah altıya kadar uyumadı en son calpol verdim belki bir yeri ağrıyordur diye ama. Öyle huzursuzdu ama pek bir yeri ağrıyor gibi değildi. Dün gece yine calpol verdim ondan sonra uyudu. Gaz ilacı olarak aguline kullanıyoruz yeni başladık içinde rezene kimyon falan rahatlatıcı şeyler var ama bazen bana mısın demiyor. Esniyor sallıyorum, piş piş yapıyorum uyuyor kalkıp tuvalete gidiyorum uykusu on dakikayı geçmiyor. Delirmek üzereyim dün yemek yemeye bile fırsat olmadı. Çocuğu böyle olan var mı ya. 47 günlük bebek 12 saat nasıl uyumaz??????
Bizimki memekolik. Doktoru da kolik dedi. Evet normal diyorlar ama bununn nesi normal. Şu an cidden hayatım yok tuvalet bile saatli. Kucağımda hep artık belim ağrıyor bir yerden sonra doğrulamıyorum. Sekizinci haftada atak var evet ama şu an 6. Haftanın ortasında ne atağı bu böyle uzun sürmez bence. Kırkından sonra azdı resmenBizde yasadik kuzum deliriyorm sandim ben bayildim onda tik yok dusa soktum olmadi gezdirdim olmadi en son sizdi kendi kendine ama bizdede suan 8.hafta atağı basladi yine gunduz uykusu yok 15 dk uyuyo kalkiyo dun gece 4 e kadar uyumadi mesela napcz bilmiyorum bende soruyorum herkese cocuk bu normal diyolar da ben normal olamiyorum sinirlerm yipraniyo.bide uyumadigi.gibi.aglio sürekli kafakm uyustu miymiyyy sesinden
Ah canım benim kundak asla sevmiyor. Kundak yapınca uyuyor olsa bile uyandırıyor kendini. Memeye çok düşkün sürekli memede. Sütüm de var doymama ihtimali yok öyle ki kusuyor yani fazlasını öyle söyleyeyim. Gazi var doğru masaj yapıyorum damla da veriyorum. Her gün yapsa düzeni bu diyecem amaTam doymuyor olabilir mi? Bizim de öyleydi ama tam doyduğu zaman bayılıp uyuyor. Ya da gaz sıkıştırınca da uyanıyor. Gaz için masaj yapabilirsin. Bir de eli koluyla kendini uyandırıyor diye kundak yapıyorum onu da deneyebilirsin
Ya olabilir gerçekten. O günden beridir uykusu problem olmaya başladı. Deprem olduğu gün gündüz sıfır uyudu gece uyutana kadar neler çektim. O günden beri bir haftadır her gün olmasa da uyumuyor saatlerceKızlar selam nasilsiniz. Zor günlerdeyiz biliyorum ama bebeklerde hissediyo sanirim hic uyumuyo hep ciglik çığlığa bizimki 3 gündür uykusuzluk iyice tavan yaptı napsam durmuyo
Canım ise yarıyor mu papatya bir de anne mı içmeli bebeğe verilmez herhaldeBenimki de aynı asla uyumuyo uyuyamadığı için sürekli ağlıyo kollar kopuyo kucağımda tutmaktan. Papatya aldım aktardan çayını içiyorum inşallah faydası olur
27 Aralık'ta suni sancı ile normal doğum yaptım. 3300 doğdu. ,3090'a düştü. Sütün az dediler takviye aldım mastit oldum... Neyse sütüm tazyikli geliyor, benimki memede yaşıyor bir aylık kontrolünde 4500 olmuştu. Şu an ne kadar bilmiyorum ama kilo alıyor kıyafetleri olmuyor artık taşımaktan belim ağrıyorKızlar ben normalde ocak grubundayim ama acil doğum oldu için kızım 26 Aralık dünyaya gelmeye istedi .benle yakın tarihle dogum yapan var mı?siz kaç kilo olmuşsunuz?
Bizde de kızarma şişme hiçbirşey olmadıKızlar cuma günü verem aşısı yaptırdık.oğluma yapıldığında aşı yeri kızarır normaldir demişlerdi.kızım da da aynı şeyi söylediler ama şimdi baktım kolunda aşı yeri bile belli değil.bu durumda aşı tutmamış mı oluyor? Tekrar mı yapıyorlar? Bilgisi olan veya başına gelen var mı?
Kızlar selam nasilsiniz. Zor günlerdeyiz biliyorum ama bebeklerde hissediyo sanirim hic uyumuyo hep ciglik çığlığa bizimki 3 gündür uykusuzluk iyice tavan yaptı napsam durmuyo
Biz de durumlar aynı gibi emmesi çok azaldı derim uykuya dalamıyor sürekli koynumda olmak istiyor
Kızlar hepımız çok stresli günlerden geçiyoruz, sütümüz azaldı. cocuklar bizdeki mutsuzluğu hissediyor. Normal. Hepsi gececekBenimki de aynı asla uyumuyo uyuyamadığı için sürekli ağlıyo kollar kopuyo kucağımda tutmaktan. Papatya aldım aktardan çayını içiyorum inşallah faydası olur
3800 doğdu şuan 7 kilo ,3 numara bez kullanıyoruzBizde ayne acil sezaryen olduk 3060gr doğdu sonra 2800 düştü. Benimde sütüm az mamayi veriyorum. 1 aylık kontrole gittik 4350 oldu doktor dedi çok aldı. Dedi çocukla ne yaptınızbende fark ettim bir anda çok kilolu oldu tüm elbise küçük oldu bez de aynı şuan 5 kilo var . Fazla vermiyorum 90 ml yiyor ve biraz meme .sütüm sanki boş çünkü sonra extra biraz mama vermek zorundayım. Iste o yüzden kilo meraklıyım normal mi yoksa biz gerçekten şişko olduk
Kayseri'ye geçince seni ve aileni misafir etmek isterim. Eşimin aılesi de maraşlı, biz de zor günlerden geçiyoruz. Destek oluruz birbirimize. Sana da değişik bir ortam olur.Fiziksel olarak İyiyim. Piskolojim çok kötü.
Bizimki iste duruyo 10 15 dj snra basliyo aglamaya sanki etini kopardik esimde ise gidiyo bazen gece 12 1 de geliyo o geldiginde bayilmak uzere oluyorum. Ne yemek yiyebiliyorum ne baska sey beni mahvediyoGece uyumuyor gerçekten insanın sinirleri bozuluyor 11 gibi kalkıyor gece 4 e kadar ancak uyuyor sen bebeksin ya uyuman gerekmiyor mu yıpranıyor insan birkaç gün çok kötüydüm ağlamıyor ama uyumuyor da gözleri açık bize bakıyor allahtan eşim de evde birlikte bakıyoruz yoksa tam çıldırmalık uykumuz düzene ne zaman nasıl girecek sanki hep böyle gidecek
40dan sonra durulur diyolardi bide bana halt etmişlerBizimki memekolik. Doktoru da kolik dedi. Evet normal diyorlar ama bununn nesi normal. Şu an cidden hayatım yok tuvalet bile saatli. Kucağımda hep artık belim ağrıyor bir yerden sonra doğrulamıyorum. Sekizinci haftada atak var evet ama şu an 6. Haftanın ortasında ne atağı bu böyle uzun sürmez bence. Kırkından sonra azdı resmen
Canım sabret. Ben 3 ay tek başımaydım ne krizler geçirdim eşimde yoktu 5 saat oturmadan kucağımda evi turladığımı bilirim. Ama geçiyor gerçektenBizimki iste duruyo 10 15 dj snra basliyo aglamaya sanki etini kopardik esimde ise gidiyo bazen gece 12 1 de geliyo o geldiginde bayilmak uzere oluyorum. Ne yemek yiyebiliyorum ne baska sey beni mahvediyo
Yaaa geciyo dimi bunu duymaya ihtiyacim var vallaa.ayni saatlerce evde dolaşıyoruz gezenti olcagini biliyordm ama cok erken basladiCanım sabret. Ben 3 ay tek başımaydım ne krizler geçirdim eşimde yoktu 5 saat oturmadan kucağımda evi turladığımı bilirim. Ama geçiyor gerçekten
5.5 yaşındaki kızımda izi yok hiç hemde, iki doktora sorduk ikisi de herkeste iz olmaz ama 1 damla bile içine gittiyse sıkıntı yok demişti, gözümüzün önünde aşı oldu kızım gittiğine eminim yani. Simdiki kızımda da 12 gün oldu yine bir iz bisey yokKızlar cuma günü verem aşısı yaptırdık.oğluma yapıldığında aşı yeri kızarır normaldir demişlerdi.kızım da da aynı şeyi söylediler ama şimdi baktım kolunda aşı yeri bile belli değil.bu durumda aşı tutmamış mı oluyor? Tekrar mı yapıyorlar? Bilgisi olan veya başına gelen var mı?
Allah Allah iz olmamasını ben hiç duymamıştım.oğlumda da baya Baya iz var bizdeki gibi.bende cumartesi çocuk doktoruna kontrole götürücem ona da sorcam.biz lisede aşı olurken 1 hafta sonra kontrol edicez tutmadıysa tekrar yapıcaz derlerdi.banyo falan yasaktı onda da.1 hafta sonra bakarlardı tutmayanlara tekrar aşı yapılırdı.bu da öyle bişey mi acaba dedim.ben aşının girdiğini görmedim ama vurulurken bağırdı yani girmiş demekki5.5 yaşındaki kızımda izi yok hiç hemde, iki doktora sorduk ikisi de herkeste iz olmaz ama 1 damla bile içine gittiyse sıkıntı yok demişti, gözümüzün önünde aşı oldu kızım gittiğine eminim yani. Simdiki kızımda da 12 gün oldu yine bir iz bisey yok
Sor tabi canım hatta farklı bisey söylerse banada haber ver olur mu?Allah Allah iz olmamasını ben hiç duymamıştım.oğlumda da baya Baya iz var bizdeki gibi.bende cumartesi çocuk doktoruna kontrole götürücem ona da sorcam.biz lisede aşı olurken 1 hafta sonra kontrol edicez tutmadıysa tekrar yapıcaz derlerdi.banyo falan yasaktı onda da.1 hafta sonra bakarlardı tutmayanlara tekrar aşı yapılırdı.bu da öyle bişey mi acaba dedim.ben aşının girdiğini görmedim ama vurulurken bağırdı yani girmiş demekki
Bende çok bakardım geçecek mi diyeYaaa geciyo dimi bunu duymaya ihtiyacim var vallaa.ayni saatlerce evde dolaşıyoruz gezenti olcagini biliyordm ama cok erken basladi
Bizim de 26 Aralık doğum. Geçen Salı doktora gittik yani 43. Gündü 5500 olmuş.Kızlar ben normalde ocak grubundayim ama acil doğum oldu için kızım 26 Aralık dünyaya gelmeye istedi .benle yakın tarihle dogum yapan var mı?siz kaç kilo olmuşsunuz?
Ben hemşireye gidip sordum 1 ay kadar sonra oluyormuş yara ve kabuklanmaKızlar cuma günü verem aşısı yaptırdık.oğluma yapıldığında aşı yeri kızarır normaldir demişlerdi.kızım da da aynı şeyi söylediler ama şimdi baktım kolunda aşı yeri bile belli değil.bu durumda aşı tutmamış mı oluyor? Tekrar mı yapıyorlar? Bilgisi olan veya başına gelen var mı?
Tıpatıp aynıyız 15 dk uyutmaya uğraşıyoruz 10dk sonra uyanıyor.Kızlar Allah aşkına bana bir şey söyleyinbebeğim uyumuyor. 47 günlük oldu. Bir haftada üç gündür aynı şeyi yaşatıyor. Beşinci hafta atağı başladı neyse bitecek derken uyku olayı vurdu. Gündüz kısa uykular yapıyor. Dün mesela öğleden sonra dört buçukta uyandı ve yatırdığımda saat üç buçuktu ondan önceki gün sabah altıya kadar uyumadı en son calpol verdim belki bir yeri ağrıyordur diye ama. Öyle huzursuzdu ama pek bir yeri ağrıyor gibi değildi. Dün gece yine calpol verdim ondan sonra uyudu. Gaz ilacı olarak aguline kullanıyoruz yeni başladık içinde rezene kimyon falan rahatlatıcı şeyler var ama bazen bana mısın demiyor. Esniyor sallıyorum, piş piş yapıyorum uyuyor kalkıp tuvalete gidiyorum uykusu on dakikayı geçmiyor. Delirmek üzereyim dün yemek yemeye bile fırsat olmadı. Çocuğu böyle olan var mı ya. 47 günlük bebek 12 saat nasıl uyumaz??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?