2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok geçmiş olsun canım Ne diyebilirim ne söyleyebilirim Bilmiyorum çok şükür ki canınız sağ Rabbim çok güzel günler yaşatsın bundan sonra .

unutmazsın belki ama en azından yaşayacağın güzel günler merhem olur bu yarana

Ahhh canım Rabbim korumuş sizi, Alimizi. Canınız sağ çok şükür. Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah. Herşey zamanla yerine oturacaktır. Ağır imtihandan geçiyoruz ülkece kalbimiz sizde. Ne zaman neye ihtiyacın olursa, elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Kendini yalnız hissetme. Allah büyük

Çok geçmiş olsun, okurken bile zorlanıyor insan. Neyse ki canınızı kurtarmışsınız. Korkunç bir felaket yaşadık.

Canim ah yanında olsamda sarilsam kocaman sana.. ne söylesek suan az kalir yasayan bilir korkuyu aciyi üzüntüyü. Rabbime sukurki iyisiniz oglunda sende esinde.. hersey zamanla düzelecektir allah hepinizin yardimcisi olsun. Cok can gitti bizlerde buralarda kahrolduk lütfen güçlü dur oglusun icin bunu yapmak zorundasin onun sana.ihtiyaci var geri kalan hersey insallah yoluna girecek gecicek bu gunler.. ne geerekiyosa burdayiz.yanindayiz

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Kayıpların için çok ama çok üzgünüm.. fiziksel olarak sağlıkla birbirinizin yanında olmanız en büyük hediye. Ruhsal yaralar zamanla kapanacak belki ama çok uzun bir yol olacağı kesin. Kolaylıklar diliyorum sana..bundan sonra adım adım iyileşmenizi dilerim

Çok geçmiş olsun canım Allah sizi birbirinize sevdiklerinize bağışladı çok zor şeyler yaşamışsınız ama Ali’n sağlıkla yanında birbirinize ilaç olacaksınız kolay değil tabi zaman alacak ama üstesinden geleceksiniz her zaman buradayız içini dökmek istediğin her an yaz bize

Kızlar benim bebeğim önceden 2-3 saat kesintisiz uyuyordu geceleri. Şimdi bu aralık 1,5 saate düştü. Genelde tek memeyi emip bırakıyor ben de doydu diye diğerini vermiyorum. Bazen öyle uyuyor ama dediğim gibi gece bile uzun süreli uyumuyor. doymama ihtimali olabilir diye düşündüm acaba siz nasıl yapıyorsunuz. Bebeğim 2 ay 10'günlük ve 6.5 kg.

Çok geçmis olsun allah oglunuzu size sizide ona bagişlasin bidaha kimseye böyle bir acı yaşatmasin insallah umarin biran önce eski düzeninize kavuşursunuz

Canım benim çok geçmiş olsun çok şükür ki sen de eşin de bebeğin de canınızı kurtardınız. Allah bir daha göstermesin. İnşallah en kısa zamanda da yaralarımız sarılır hep beraber daha güzel günlere kavuşuruz. Öğrencilerin için de çok çok üzgünüm bir öğretmen olarak bu durum benim canımı çok yaktı. Allah rahmet eylesin o güzelim çocuklarımıza, insanlarımıza

Çok çok geçmiş olsun canım öğrencilerin içinse basın sağolsun videoları falan izlediğim de bile kalbim sıkışıyor sizleri düşünemiyorum bile. Kasımdaki düzce depremine böyle uykuda yakalanmıştım o an ki çaresizliğim korkum geliyor aklıma ama oğlun için kendini toplamalisin , en kısa zamanda duzelirsiniz inşallah

Ne kadar zor bir süreçten geçiyorsunuz Allah sabır versin yardım etsin. Biz burda takip ederken ne hale geldik psikolojimiz bozuldu. Öğrencilerin için de başın sağolsun çok çok acı. Ailelerine de sabırlar diliyorum.
Kızlar perşembe günü bebişin ameliyatı var dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım ne için ameliyat olacaktı ben okumuştum mesajları ama unuttum umarım hızlıca toparlar bebiş

Takip edemedim canım ufak bir operasyondur inşallah dualarım seninle ve bebisinle olacak

Teşekkürler kasık fıtığı ameliyatı olacak , küçük bi işlemmiş ama anestezi alacak diye canım sıkılıyor açıkçası

Günaydın...
Ben çok kötüyüm kızlar. Hiç uyku uyuyamıyorum sürekli enkaz altında kalacakmışım gibi hissediyorum yemek yiyemiyorum kalbim sürekli çarpıyor lütfen dua edin benim için.
Kuzum boyle yapma bebegini düşün lütfen hepimiz de var o endise İstanbul depremi geliyo dendikce bende panik modundaym ama bize bagli bebeler var onlarda hissediyor herseyi nolur kendini salma guclu durmaya çalış. Takdir ilahi ne yazildiysa o elimizdenn bisey gelse keske

Teşekkürler kasık fıtığı ameliyatı olacak , küçük bi işlemmiş ama anestezi alacak diye canım sıkılıyor açıkçası
İnşallah operasyon güzel geçer canım, bizi de haberdar et lütfen
Günaydın...
Ben çok kötüyüm kızlar. Hiç uyku uyuyamıyorum sürekli enkaz altında kalacakmışım gibi hissediyorum yemek yiyemiyorum kalbim sürekli çarpıyor lütfen dua edin benim için.
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım, acaba psikologla mı konuşsan bir, bir çözüm bulunur sanırsam.

Günaydın...
Bu hislerle tek başına baş etmek zor geliyorsa bir uzmanla mı görüşsen canım. Zorlanıyorsun ve tüm hayatını etkiliyor sonuçta..
ben hem kendime, hem kızıma, hem de senin gibi oldukça zorlanan kardeşime sürekli güzel günlere harika anlara dair hikayeler, beklentiler anlatarak olumsuz hislerimi aşmaya çalışıyorum. Henüz çok başarılı değilim ama devam ediyorum bir yerde kulağım söylediklerimi duyacak, yüreğim söylediklerime inanacak diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…