- 1 Eylül 2021
- 5.324
- 19.937
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.521
Kaynak ne kuzum ? Kim demis olur mu oyle SeyArkadaşlar, tuzlu ve ekşi tüketimi düşüğe mi neden oluyormuş?
Şu sıralar tek yediğim şey tuzlu erik.Kaynak ne kuzum ? Kim demis olur mu oyle Sey
Ben de eksi yiyen kiz dogurur diye biliyorum:)) herseyin fazlasi zararli tabiŞu sıralar tek yediğim şey tuzlu erik.
Kaynak: “ben yaşadım, biliyorum” diyen anneler
Netten baktım dişler için faydalı, tansiyon için faydalı gibi şeyler yazıyor. Ama yine de fazlasından kaçının yazıyor
Çok fazla yiyorumBen de eksi yiyen kiz dogurur diye biliyorum:)) herseyin fazlasi zararli tabi
Senden de avidite testi isterler canım cmv için Kaan Kocatepe’nin bir videosunu izlemiştim igm pozitif çıksa da endişelenmeyin çoğunlukla önceden geçirilmiş oluyor demişti bir şey çıkmazAranızda bu sonuçları yorumlayabilecek birisi var mı?
Boğa burcu mu yoksa kızınya inanır mısınız şimdi diyetisyenden geldik :))) Kızım tam bir obur, yemek yemek en büyük zevki :) biz de önünden yemek alıyoruz. Her şeyin fazlası zarar yani. Yiyen uyuyan çocuk candır ama kararında :)))
İnşallah canım igm negatif geldi ya çok rahatladım
Tuzu fazla tüketmemek lazım canım sade ye eriği tuza batırmaŞu sıralar tek yediğim şey tuzlu erik.
Netten baktım dişler için faydalı, tansiyon için faydalı gibi şeyler yazıyor. Ama yine de fazlasından kaçının yazıyor
Ben de tam tersi erkek diye duydumBen de eksi yiyen kiz dogurur diye biliyorum:)) herseyin fazlasi zararli tabi
Bende tuzlu erik yiyorumm ve duymadim hic boyle biseyŞu sıralar tek yediğim şey tuzlu erik.
Çocuk gibi oturdum ağladım erik içinTuzu fazla tüketmemek lazım canım sade ye eriği tuza batırma
Ben ishal olmuyorum. Bağırsaklarıma etkisi sıfır. Ama canımın çektiği tek şey hatta midem bulanmadan yediğim tek şey tuzlu erik oldu.Bende tuzlu erik yiyorumm ve duymadim hic boyle biseyasiri asiri tuketmiyorum zatende ishal yapmasin diyee ama gunde 10 /15 tane filan yiyorumm
Çok sevindimİnşallah canım igm negatif geldi ya çok rahatladım
İlk 6 hafta evde ve komşuda turşu bırakmadımArkadaşlar, tuzlu ve ekşi tüketimi düşüğe mi neden oluyormuş?
Nasıl sevindim şu msjaİlk 6 hafta evde ve komşuda turşu bırakmadım
Amin inşallah canım benimÇok sevindim
İnşaallah Doğuma kadar hepimiz her kontrolden her tahlil sonucundan rahatlamış olarak döneriz
Kız ağlama ye yine ben de daha bugün erik aldım hatta erik olmayınca evde ekşi elma yiyorumÇocuk gibi oturdum ağladım erik için
Veletler daha karnımızdayken parmaklarında oynatıyorlar
Rabbim onları bağışlasın, en ufak şeyden korkuyoruz.
Ben organ gelişimi tamamlanana kadar 12.haftaya kadar bekledim ve boyadım. Saçlarım sarı olunca dipleri boyamak zorundaydımKızlar bir sorum olacak, saçlarınızı boyattınız mı hamilelik süresinde, nasıl yaptınız ya da yapacaksınız, beyazlarım baya çoğaldı gebeliğimi öğrendikten sonra erteledim ama 9 ay boyunca boyatmak yasak mı değil mi tam emin olamıyorum
Ben tam 39+0 da doğum yaptım. Gününü bekliyor sıkıntı etme sağlıkla gelsin geç gelsin önemli değil39+ kaç günlüktün canım. 39+3 günlüğüm hala daha geleceği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?