2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kaynak ne kuzum ? Kim demis olur mu oyle Sey
Şu sıralar tek yediğim şey tuzlu erik.
Kaynak: “ben yaşadım, biliyorum” diyen anneler
Netten baktım dişler için faydalı, tansiyon için faydalı gibi şeyler yazıyor. Ama yine de fazlasından kaçının yazıyor

Ben de eksi yiyen kiz dogurur diye biliyorum:)) herseyin fazlasi zararli tabi

Aranızda bu sonuçları yorumlayabilecek birisi var mı?
Senden de avidite testi isterler canım cmv için Kaan Kocatepe’nin bir videosunu izlemiştim igm pozitif çıksa da endişelenmeyin çoğunlukla önceden geçirilmiş oluyor demişti bir şey çıkmaz
Boğa burcu mu yoksa kızın

Tuzu fazla tüketmemek lazım canım sade ye eriği tuza batırma

Bende tuzlu erik yiyorumm ve duymadim hic boyle bisey asiri asiri tuketmiyorum zatende ishal yapmasin diyee ama gunde 10 /15 tane filan yiyorumm

Bende tuzlu erik yiyorumm ve duymadim hic boyle bisey asiri asiri tuketmiyorum zatende ishal yapmasin diyee ama gunde 10 /15 tane filan yiyorumm
Ben ishal olmuyorum. Bağırsaklarıma etkisi sıfır. Ama canımın çektiği tek şey hatta midem bulanmadan yediğim tek şey tuzlu erik oldu.
Bir haftadır yemeğim, ara öğünüm hepsi erik oldu

Çocuk gibi oturdum ağladım erik için
Veletler daha karnımızdayken parmaklarında oynatıyorlar
Rabbim onları bağışlasın, en ufak şeyden korkuyoruz.
Kız ağlama ye yine ben de daha bugün erik aldım hatta erik olmayınca evde ekşi elma yiyorum Tuzdan sırf ileride yüksek tansiyona sebep olur diye korkumdan çok abartmamaya çalışıyorum ama dün akşam şalgam suyu içtim nasıl iyi geldi nasıl hoşuma gitti

Ben organ gelişimi tamamlanana kadar 12.haftaya kadar bekledim ve boyadım. Saçlarım sarı olunca dipleri boyamak zorundaydım bu boya işleri çok keskin değil bence yani birçok doktordan açma işlemi olmadan boyanabilecegini duydum, bu tarz şeylerden korkum yok sanırım ben bu şekilde daha mutlu hissettiğim için boyadım, anne mutluysa isterse boyamayabilir tabii ki. Kişisel tercihler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…