2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben ishal olmuyorum. Bağırsaklarıma etkisi sıfır. Ama canımın çektiği tek şey hatta midem bulanmadan yediğim tek şey tuzlu erik oldu.
Bir haftadır yemeğim, ara öğünüm hepsi erik oldu
Yaa gecmedimi mide bulantilarin? Bu arada cinsiyeti ogrendikkk biz unuttum sana soylemeyi kendimiz daha bilmiyoruzda dun kontrolum vardi gordu doktorr pazar gunu bizde balon patlaticazz herhaldee

Yaa gecmedimi mide bulantilarin? Bu arada cinsiyeti ogrendikkk biz unuttum sana soylemeyi kendimiz daha bilmiyoruzda dun kontrolum vardi gordu doktorr pazar gunu bizde balon patlaticazz herhaldee
Bulantılar aynen devam ediyor maalesef

Bence gebeliğin en heyecanlı anı cinsiyet olmalı. Ben asla dayanamam, bekleyemem
Balon patlatınca burdan da patlat haberi

Bir_Kucuk_Mars doktorumla görüştüm önceki gebelikte de igg pozitifmis bu yüzden simdi ki gebelikte olsa da çok sorun değil dedi.. yeniden istedi testleri. İçim rahat etti.

Arkadaşlar, tuzlu ve ekşi tüketimi düşüğe mi neden oluyormuş?
Kız olur mu öyle şey o nasıl kaynak için rahat olsun
Yaa siz de mi öğrendiniz biz 1 hafta önce öğrendik hala bilmiyorum yarın partimiz var çok heyecanlıyım

canım Bir_Kucuk_Mars çok çok sevindim maşallah kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim bugün siteye giremedim eşimin tayini çıktı diyarbakıra ben de ağustosta eş durumundan gitcem.değişik duygular içindeyim gidip gelebilecek miyim taşınmak için..gidemezsem 2 ay eşimden ayrı zor geçecek ailemden uzağa gidicem. bi yandan burdan sıkıldım değişiklik iyi gelecek.. bi yandan doktor değişimi olacak ayy ne bileyimm

Değişiklik iyi gelir canım pozitif düşün, bebişinizle yeni bir başlangıç yapacaksınız

Burçlarımız ve eşlerimizin burcu aynı, darısı çocuklara. Yay ve ikizler daha az duygusal yengeçe göre:) eşlere kolaylıklar dilerim

Kız olur mu öyle şey o nasıl kaynak için rahat olsun

Yaa siz de mi öğrendiniz biz 1 hafta önce öğrendik hala bilmiyorum yarın partimiz var çok heyecanlıyım
Eveeet bizde ogrendikkk bizimde pazar olucakk sanirimm cok buyuk bisey yapmicazzz kendi aramizdaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…