2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hapşırınca değil de bugün sabahtan beri var o batma hissi bebeğin olduğu tarafta anlamadım nedenini
Kızlar yaa hapşurunca böyle bıçak batması gibi birşey yaşıyorum böyle saniyelik ama çok korktum yaa size de oluyor mu
Bende de bahar alerjisi var ve hapşurunca aynısı oluyor. Hatta normal zamanda da kasığımın sağ tarafında batma olmaya başlamıştı. Biraz korktum sonra araştırdım rahim genişlemesinden kaynaklı kasların gerilmesinden oluşan ağrılarmış. Yani sadece bebişlerimiz büyüyor Bu dönemde biraz hassas tabi o bölge hapşururken ağrıyı, baskıyı azaltmak için yapabildiğinde biraz kıvrılman ve ya bacaklarını toplaman iyi gelebiliyor.

Bir_Kucuk_Mars canımmm gözün aydın çok sevindim negatife. İnş diğer sonuç da böyle yüzünü güldürecek. Hiiç canını sıkma her şey yolunda
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım
Bir_Kucuk_Mars doktorumla görüştüm önceki gebelikte de igg pozitifmis bu yüzden simdi ki gebelikte olsa da çok sorun değil dedi.. yeniden istedi testleri. İçim rahat etti.
Çok sevindim için rahatlamıştır canım, çok strese sokuyor insanı

Hapşırınca değil de bugün sabahtan beri var o batma hissi bebeğin olduğu tarafta anlamadım nedenini
Kızlar yaa hapşurunca böyle bıçak batması gibi birşey yaşıyorum böyle saniyelik ama çok korktum yaa size de oluyor mu
Bende de bahar alerjisi var ve hapşurunca aynısı oluyor. Hatta normal zamanda da kasığımın sağ tarafında batma olmaya başlamıştı. Biraz korktum sonra araştırdım rahim genişlemesinden kaynaklı kasların gerilmesinden oluşan ağrılarmış. Yani sadece bebişlerimiz büyüyor Bu dönemde biraz hassas tabi o bölge hapşururken ağrıyı, baskıyı azaltmak için yapabildiğinde biraz kıvrışman ve ya bacaklarını toplaman iyi gelebiliyor.

Çok sağol canım hayırlı olsun yeni görev yeriniz. Başında sayılırsın hamileliğin daha, yeni doktor bulup devam edersin umarım.

Değişiklik bence de iyidir canım evet tabi taşınma işi blraz uğraştırıcı ama hallediliyor bir şekilde doktor da değiştir ne olacak benim bir arkadaş nasıl olsa nöbetçi doktor doğuma girecek diye hastanedeki bütün doktorları dolaşmıştı her randevu başka doktorla oluyordu

Eveeet bizde ogrendikkk bizimde pazar olucakk sanirimm cok buyuk bisey yapmicazzz kendi aramizdaa :))
Bizimki de çok büyük bir şey değil aile birkaç arkadaş falan var ama açık bir alan tuttuk, bir sürü balon aldık biraz süsleyeceğiz. Kendi aramızda eğleneceğiz
Tamamm canimm, bence senin kiz olcakkk :))
Ay gorcez çok merak ediyorum. Normalde işten gelince bayılırım uykum gelir hala tık yok heyecandan. Bu arada bence seninki erkek ultrasonda erken belli ettiği için öyle geldi bana ama bakalım

4.aydan sonra boyatacağım. Doktorum öyle dedi:) ilk hamileliğiöde de öyle yapmıştım.

Hayır akrep asllında şimdiki bebiş gibi yay olacaktı. Muhtemel doğum tarihleri bile aynı. ama 6 hafta erken gelince akrep oldu. ben de akrebim

Hayır akrep asllında şimdiki bebiş gibi yay olacaktı. Muhtemel doğum tarihleri bile aynı. ama 6 hafta erken gelince akrep oldu. ben de akrebim
Ben boğayım ve aynı kızın gibiymişim Nasıl denk gelmiş ikisi de bakalım inşallah vaktinde gelir bebeğin yay burcu biraz gözümü korkutuyor açıkçası

Kızlar peçeteye kan geldi. Sabahtan beri kasılıyordum. Gece gece dru bulamam. Çocuklar uyuyor. Progestan attım işe yarar mı bilmiyorum.

Geçmiş olsun hiç kötü düşünöe bir şekilde duracam bak bebek iyiymiş en azından. Şimdi nasılsın?
Sağol canım devam ediyor. Yatabildiğim kadar yatıcam artık çocuklarla ne kadar olursa Allah'a emanet. Bu kadar ilerlemişken beklemiyordum inşaallah birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…