- 1 Ocak 2019
- 267
- 270
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.561
Hapşırınca değil de bugün sabahtan beri var o batma hissi bebeğin olduğu tarafta anlamadım nedenini
Bende de bahar alerjisi var ve hapşurunca aynısı oluyor. Hatta normal zamanda da kasığımın sağ tarafında batma olmaya başlamıştı. Biraz korktum sonra araştırdım rahim genişlemesinden kaynaklı kasların gerilmesinden oluşan ağrılarmış. Yani sadece bebişlerimiz büyüyorKızlar yaa hapşurunca böyle bıçak batması gibi birşey yaşıyorum böyle saniyelik ama çok korktum yaa size de oluyor mu
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımBir_Kucuk_Mars canımmm gözün aydın çok sevindim negatife. İnş diğer sonuç da böyle yüzünü güldürecek. Hiiç canını sıkma her şey yolunda
Çok sevindim için rahatlamıştır canım, çok strese sokuyor insanıBir_Kucuk_Mars doktorumla görüştüm önceki gebelikte de igg pozitifmis bu yüzden simdi ki gebelikte olsa da çok sorun değil dedi.. yeniden istedi testleri. İçim rahat etti.
Hapşırınca değil de bugün sabahtan beri var o batma hissi bebeğin olduğu tarafta anlamadım nedenini
Bende de bahar alerjisi var ve hapşurunca aynısı oluyor. Hatta normal zamanda da kasığımın sağ tarafında batma olmaya başlamıştı. Biraz korktum sonra araştırdım rahim genişlemesinden kaynaklı kasların gerilmesinden oluşan ağrılarmış. Yani sadece bebişlerimiz büyüyorKızlar yaa hapşurunca böyle bıçak batması gibi birşey yaşıyorum böyle saniyelik ama çok korktum yaa size de oluyor mu
Çok sağol canımcanımBir_Kucuk_Mars çok çok sevindim maşallah kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim bugün siteye giremedim eşimin tayini çıktı diyarbakıra ben de ağustosta eş durumundan gitcem.değişik duygular içindeyim gidip gelebilecek miyim taşınmak için..gidemezsem 2 ay eşimden ayrı zor geçecek ailemden uzağa gidicem. bi yandan burdan sıkıldım değişiklik iyi gelecek.. bi yandan doktor değişimi olacak ayy ne bileyimm
Değişiklik bence de iyidir canım evet tabi taşınma işi blraz uğraştırıcı ama hallediliyor bir şekilde doktor da değiştir ne olacak benim bir arkadaş nasıl olsa nöbetçi doktor doğuma girecek diye hastanedeki bütün doktorları dolaşmıştı her randevu başka doktorla oluyorducanımBir_Kucuk_Mars çok çok sevindim maşallah kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim bugün siteye giremedim eşimin tayini çıktı diyarbakıra ben de ağustosta eş durumundan gitcem.değişik duygular içindeyim gidip gelebilecek miyim taşınmak için..gidemezsem 2 ay eşimden ayrı zor geçecek ailemden uzağa gidicem. bi yandan burdan sıkıldım değişiklik iyi gelecek.. bi yandan doktor değişimi olacak ayy ne bileyimm
Bizimki de çok büyük bir şey değil aile birkaç arkadaş falan var ama açık bir alan tuttuk, bir sürü balon aldık biraz süsleyeceğiz. Kendi aramızda eğleneceğizEveeet bizde ogrendikkkbizimde pazar olucakk sanirimm cok buyuk bisey yapmicazzz kendi aramizdaa :))
Ay gorcez çok merak ediyorum. Normalde işten gelince bayılırım uykum gelir hala tık yok heyecandan. Bu arada bence seninki erkek ultrasonda erken belli ettiği için öyle geldi bana ama bakalımTamamm canimm, bence senin kiz olcakkk :))
Marka vermek serbest miUzman buldum danışıyorum hemen vücut losyonu olarak ne önerirsin
Serbest ya. Öyle bi yasak yokMarka vermek serbest mibamlanmayalım şimdi
4.aydan sonra boyatacağım. Doktorum öyle dedi:) ilk hamileliğiöde de öyle yapmıştım.Kızlar bir sorum olacak, saçlarınızı boyattınız mı hamilelik süresinde, nasıl yaptınız ya da yapacaksınız, beyazlarım baya çoğaldı gebeliğimi öğrendikten sonra erteledim ama 9 ay boyunca boyatmak yasak mı değil mi tam emin olamıyorum
Hayır akrepSenden de avidite testi isterler canım cmv için Kaan Kocatepe’nin bir videosunu izlemiştim igm pozitif çıksa da endişelenmeyin çoğunlukla önceden geçirilmiş oluyor demişti bir şey çıkmaz
Boğa burcu mu yoksa kızın
Ben boğayım ve aynı kızın gibiymişimHayır akrepasllında şimdiki bebiş gibi yay olacaktı. Muhtemel doğum tarihleri bile aynı. ama 6 hafta erken gelince akrep oldu. ben de akrebim
Doğum hastanesi yokmu cnm yaşadığın yerde bir acile gitseydin.progestan iyi yapmışsınKızlar peçeteye kan geldi. Sabahtan beri kasılıyordum. Gece gece dru bulamam. Çocuklar uyuyor. Progestan attım işe yarar mı bilmiyorum.
Canım çok sevindim senin adınaAmin inşallah çok teşekkür ederim canım
Çok sevindim için rahatlamıştır canım, çok strese sokuyor insanı
Geçmiş olsun hiç kötü düşünöe bir şekilde duracam bak bebek iyiymiş en azından. Şimdi nasılsın?Acile gittim bebekte sorun yok dedi progestan kullan dedi kasılmaya da iyi gelecekmiş. Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum bu kanama zor durar. Kasılma dursa
Ben de tsh nedeniyle ilaç kullanıyorum düştü normale ama doktor endokrinci ilaca devam dedi. Size doktor mu bıraktırdı ?Kızlar çok şükür TSH normal seviyede. 15 gün önce ilacı bırakmıştım. Artmamış iyi bir değerde kalmış. Eki Görüntüle 3073736
Kasılma nasıl oluyor yani. Rahim ağzı baktılar mıAcile gittim bebekte sorun yok dedi progestan kullan dedi kasılmaya da iyi gelecekmiş. Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum bu kanama zor durar. Kasılma dursa
Sağol canım devam ediyor. Yatabildiğim kadar yatıcam artık çocuklarla ne kadar olursa Allah'a emanet. Bu kadar ilerlemişken beklemiyordum inşaallah birşey olmaz.Geçmiş olsun hiç kötü düşünöe bir şekilde duracam bak bebek iyiymiş en azından. Şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?