- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.621
Allah herkese zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin. Ama yine de erkenden hazır olmakta fayda var.24 Aralık 16 Kasımda geldiyse ben kendimi ekime hazırlayayım
Ayyyy heyecan yapıyorum
Selam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Veeeee galiba kız geliyor
Çok güzel haberler canım bir dahaki kontrolde sor istersen ben söylemezse soracağımHerkese merhaba biz de bu gün kontrole gittik çok şükür allahıma şimdilik her şey yolundaydı. Tam 11 hafta sat a göre ama dr 11+6 dedi.@Selizay sizin minnoşunuzla aynı gibiyiz ama bize cinsiyet falan söylemedi yaaaa biz de çok merak ediyoruz görüp de mi söylemiyo acaba?
Bu arada çok sevindim kız erkek fark etmez sağlıklı olsun ama yine de öğrenmek bile çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
Herkese merhaba biz de bu gün kontrole gittik çok şükür allahıma şimdilik her şey yolundaydı. Tam 11 hafta sat a göre ama dr 11+6 dedi.@Selizay sizin minnoşunuzla aynı gibiyiz ama bize cinsiyet falan söylemedi yaaaa biz de çok merak ediyoruz görüp de mi söylemiyo acaba?
Bu arada çok sevindim kız erkek fark etmez sağlıklı olsun ama yine de öğrenmek bile çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
bizim de evlilik yıldönümümüz 3 aralık belki 1 hafta erken doğar tam yıldönümümüzde diyordum, kasımları görünce o da düşük ihtimal geldi artık.ne zaman gelmesi hayırlısıysa o zaman sağlıkla gelsin bebişler inşallah27 kasım eşimin doğum günü aynı gün olsa ne güzel olur
Ben de soracağım canım, bu defa farklı bi doktora gittik çünkü kendi doktorum ile 17 haziranda randevumuz. Eşim şehir dışına çıkacak gitmeden bi görüp içi rahat gitmek istedi ondan gittikÇok güzel haberler canım bir dahaki kontrolde sor istersen ben söylemezse soracağım
Aslında 17 haziranda canım biz merak edip başka dpktora gitmiştikHer şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Bir sonraki kontrol ne zaman ? O zaman kesin olarak cinsiyet öğreneceksin sanırım. Sağlıkla gelsin kucağına
Fotoğraf at bakayım biTest çıkmayınca kutusuna koyup attım, dışarı çıktım az önce geldim. Baktım çok hafif silik bir çizgi var acaba ne zaman olmuşturSelizay kaç dakika kadar bekleyip attığımı da hatırlamıyorum ahsjjs.
Yani 10 dk olmamıştır büyük ihtimal ama, bilmiyorum kuruma çizgisi mi acaba? Çok hafif bir çizgi. Yarın sabah kan vereyim en iyisi.
Fotoğraf at bakayım bi
Kız pembe bu ha, markası ne testin?Eki Görüntüle 3079507
Ay 1 saattir çekmeye çalışıyorum niye böyle çıkıyor ahahsj ben de net baya, kameradan galiba. Yarın bi kan vereyim
Bebe timeKız pembe bu ha, markası ne testin?
Canım benimde aynı problem var bahsetmiştim burda benim geç döllenme sata göre 15 olacam nerdeyse ikiliye gittiğimde ama ultrasona göre 13+ olcam farklı doktor görüşleri aldım ultrasona göre bakılır geç kalmamış oluyorsun dedilerKızlar merhaba, şimdi kafamda bi soru oluştu onu sormak istiyorum. 12+4 e randevu almıştım ikili tarama için(ultrasonda da 3 gün önde çıkmıştı bebiş) yani sata göre 12+4 ama ultrasona göre 13. Haftada ikili tarama için randevu oluşturmuştuk. Ama bugün başka bir dr gittik. Bugün sata göre 11 olmamız gerekirken 11+6 dedi. Israrla hemen ikili tarama yapalım vs dedi. Ben de evimize yakın arada kendi doktorum dışında buraya gelirim ama başka hastaneden paket aldığımı söylersem pek ilgilenmez düşüncesiyle başka yerde yaptıracağımı sakladım o an yanlış mı doğru mu bilmiyorum hazırlıksız olduğum yerden gelince saçma davranırım genelde neyse ben de yaptırmayı düşünmedik henüz eşimle bi konuşalım vs dedim adam ısrarla geç kalırsınız bu haftalarda yaptırmanız lazım vs dedi ben 2 hafta sonra yaptıralım dedim çok geç dedi: şimdi kendi doktoruma 13 üncü haftada oluyoruz ultrasona göre ikili için uygun mu demiştim uygun dedi. Bu doktora göre o tarihte 13+6 olmuş olcam çok mu geç olmuş olcak kadam cidden çok karıştı bu sat ve görünenin uymaması böyle tarama testleri randevuları için sorun oluyor ya
Canın gözün Aydın sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Veeeee galiba kız geliyor
Kuzum doktorum da gerek görmedi aöa ben de istemiyordum zatenCanın gözün Aydın sağlıkla kucağına al inşallah
Kan vermemeyi sen mi tercih ettin doktorun mu önerdi bende perinatoloji randevu aldım ama ultrasona bakıp kan vermem diye düşünüyorum çoğu kişi kesin tanı olmadığı in stres olarak görüyor kararsız kaldım
Pembe gözüküyor istersen bı kan verin yeni oluşmuş sanırımEki Görüntüle 3079507
Ay 1 saattir çekmeye çalışıyorum niye böyle çıkıyor ahahsj ben de net baya, kameradan galiba. Yarın bi kan vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?