2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Tebrikler.. sağlıkla büyüsün ve vakti gelince kucağındaki yerini alsın sevgili kızın

Çok güzel haberler canım bir dahaki kontrolde sor istersen ben söylemezse soracağım

Geçen kontrolde benim de doğum şeklim konuşuldu. daha önce açık ameliyatım olduğu için sezaryen olacaktı zaten. doktorum da bunu bildirdi. zamanında mı gelecek erken mi başlayacak süreç yaşayıp göreceğiz ama erkenden gelen bebek tecrübelerinizi okuyunca son üç ay her hafta kontrolüm olmasına çok sevindim

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Bir sonraki kontrol ne zaman ? O zaman kesin olarak cinsiyet öğreneceksin sanırım. Sağlıkla gelsin kucağına

27 kasım eşimin doğum günü aynı gün olsa ne güzel olur
bizim de evlilik yıldönümümüz 3 aralık belki 1 hafta erken doğar tam yıldönümümüzde diyordum, kasımları görünce o da düşük ihtimal geldi artık.ne zaman gelmesi hayırlısıysa o zaman sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Test çıkmayınca kutusuna koyup attım, dışarı çıktım az önce geldim. Baktım çok hafif silik bir çizgi var acaba ne zaman olmuştur Selizay kaç dakika kadar bekleyip attığımı da hatırlamıyorum ahsjjs.
Yani 10 dk olmamıştır büyük ihtimal ama, bilmiyorum kuruma çizgisi mi acaba? Çok hafif bir çizgi. Yarın sabah kan vereyim en iyisi.

Son düzenleme:
Çok güzel haberler canım bir dahaki kontrolde sor istersen ben söylemezse soracağım
Ben de soracağım canım, bu defa farklı bi doktora gittik çünkü kendi doktorum ile 17 haziranda randevumuz. Eşim şehir dışına çıkacak gitmeden bi görüp içi rahat gitmek istedi ondan gittik doktor çok soğuktu soramadım ama kendi doktoruma soracağım mutlaka

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Bir sonraki kontrol ne zaman ? O zaman kesin olarak cinsiyet öğreneceksin sanırım. Sağlıkla gelsin kucağına
Aslında 17 haziranda canım biz merak edip başka dpktora gitmiştik inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin yuvalarımıza

Fotoğraf at bakayım bi

Kızlar merhaba, şimdi kafamda bi soru oluştu onu sormak istiyorum. 12+4 e randevu almıştım ikili tarama için(ultrasonda da 3 gün önde çıkmıştı bebiş) yani sata göre 12+4 ama ultrasona göre 13. Haftada ikili tarama için randevu oluşturmuştuk. Ama bugün başka bir dr gittik. Bugün sata göre 11 olmamız gerekirken 11+6 dedi. Israrla hemen ikili tarama yapalım vs dedi. Ben de evimize yakın arada kendi doktorum dışında buraya gelirim ama başka hastaneden paket aldığımı söylersem pek ilgilenmez düşüncesiyle başka yerde yaptıracağımı sakladım o an yanlış mı doğru mu bilmiyorum hazırlıksız olduğum yerden gelince saçma davranırım genelde neyse ben de yaptırmayı düşünmedik henüz eşimle bi konuşalım vs dedim adam ısrarla geç kalırsınız bu haftalarda yaptırmanız lazım vs dedi ben 2 hafta sonra yaptıralım dedim çok geç dedi: şimdi kendi doktoruma 13 üncü haftada oluyoruz ultrasona göre ikili için uygun mu demiştim uygun dedi. Bu doktora göre o tarihte 13+6 olmuş olcam çok mu geç olmuş olcak kadam cidden çok karıştı bu sat ve görünenin uymaması böyle tarama testleri randevuları için sorun oluyor ya

Canım benimde aynı problem var bahsetmiştim burda benim geç döllenme sata göre 15 olacam nerdeyse ikiliye gittiğimde ama ultrasona göre 13+ olcam farklı doktor görüşleri aldım ultrasona göre bakılır geç kalmamış oluyorsun dediler

Canın gözün Aydın sağlıkla kucağına al inşallah
Kan vermemeyi sen mi tercih ettin doktorun mu önerdi bende perinatoloji randevu aldım ama ultrasona bakıp kan vermem diye düşünüyorum çoğu kişi kesin tanı olmadığı in stres olarak görüyor kararsız kaldım

Kuzum doktorum da gerek görmedi aöa ben de istemiyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…