2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar selam çok şükür bebişim sağlıklıydı oynayıp duruyodu zilli bi kızımız olacak galibaaaa doktor kıza benziyo dedi ama görüntü net değil hiç dedi 16da kesinleşcek inşaAllah
Benim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.

Benim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.
Canım ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine çikolata yedim bolbol kese ve konum yüzük erkekti benim de

Bence ver, ümitlendirmek olmasın benim tüp bebek 7. Günü test yaptım negatif 10-15 dk sonra çizgi olmuş. Ertesi gün bi daha yaptım yine negatif. 1 hafta sonra kanda pozitifi gördük

Bir de kızlar normal doğuma hazırlık için yağlarla vajinaya masaj yapıyorlar. Adı perine masajımıydı tam hatırlamıyorum. Açılma kolay oluyormuş.
Evet perine masajı kesi olmadan kendi esnemesiyle doğum yapabilmek icin. Aya önce başlamak gerekiyormuş... Ama doktorlar yırtılma riskini göze almak istemiyorlar çünkü yeterince esnemezse diye... Doktoruna danışabilirsin desteklerse neden olmasın

2 gündür bendede var canım gece uyuyamiyorum çildirmalik
Ne yapacağız bu uykusuzluk la pasiflorali çayları içebiliyor muyuz acaba... Bu akşam papatya deneyeceğim. Onun zararsız olduğunu biliyorum en azından
Kaybına çok üzüldüm canım inşallah vakitlice gelir bebeğin. Sağlıklıcakla doğar.senin durumunda olanlara dikiş atılıyor bilgin vardır
Aynen aynı durumdayım deliksiz uyku yok gece uyaniyom hep sonra tekrar yatiyom vs sabah uyuyom böyle karmaşa yasiyom
Guya gebeliğin balayindayiz. Şimdi böyleyse 3. Trimestir da ne olacak
Yatmadan önce yemek yeme bu bahsettigin genellikle reflü kaynaklı olabiliyor. Gıcık bir his. Kisin çok çektim bundan özellikle asit içeriği yüksek şekerli şeylerden uzak dur.
Bende de nefes nefese kalma var halsizlik iki iş yapiyom yada merdiven çıkayım nefes nefese yim
Henüz kilo almadım ama o nefes nefese olma durumu bende de var eskiden beri dere tepe yürüyen bir insanım şimdi nefes nefese kalıyorum.kalbimiz artan kan hacminden dolayı daha çok çalışıyor bundan kaynaklanıyor.

Yukarıda da yazdım mide kaynaklı olabiliyor. Kaynağını tespit edip ona göre hareket etmek gerekiyor
Bu tarz testlerde yumurtlama tarihiyle ilgili takvim uyuşmazlığı yoksa sat a göre hareket ediliyor. Daha geçen kağan kocatepeyi dinledim bebek önde diye erken doğacağı gelişimsel olarak önde önde olduğu anlamına gelmiyor diye.bebeklerin ağırlığı boyu önde geride olsa dahi gelişimsel özellikleri haftalariyla uyumlu oluyormuş kısacası

Kızlar üşüttüm mü noldu bilmiyorum dünden beri boğazım çok kötü ağrıyor. Halsizlik var. Ateşim yok ama başımda kulaklarımda basınç ağrı var gibi. Korkuyorum bebişi etkilemez inşallah

Sifonella çay olayını hiç düşünmedim canım son raddeye kadar direnmeye çalışıyorum, gündüz 30 35 dk kestirsem süper oluyor, en azından şu sıcaklar bitene kadar haftasonu böyle kestirmeye calisicam

Eklentiler

• 6EB6DD08-B735-4B3B-802B-1C2E9FF0DAE1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 57
Canım teşekkür ederim. Kafam çok karışmıştı ben de öyle yapayım

Yaa yeni okudum sağlıkla gelsinnnn benimki de kıza benziyo dedi test verdim ben de haftayı beklicem

Al benden de o kadar,dön o yana dön bu yana ,bazen 4’de 5’te uyanıp sabah ediyorum,o kafayla işe gidiyorum

Doktorlar bizim isteklerimize saygı duymalı kabul etmeme gibi bir lüksleri yok bu konuda
Bilmemm bana ters geliyor mecbur olmadiktan sonra herkesin kendi istegi tabi saygi duymak lazimm. Bende hic arastirmiyorum dogumlari hikayeleri duymak istemiyorum hersey olacagina varirr

Ah kuzum bileydim valla derdim meğer herkes randevudan önce çilolata yermiş hareketlensin diye gerçekten işe yarıyo
Kızımda her kontrol öncesi çikolata yiyordum hep kıpır kıpırdı. Hatta hissetmeye başladıktan sonra bazen hareketlensin diye bile çikolata atıyordum ağzıma ama bunda geçen hafta kontrole girmeden önce yedim bildiğin uyuyordu ultrasonda, doktor hatta çikolata ye gezin yarım saat sonra gel dedi, çikolata ve ceviz yedim gezindim ultrasona girdim tekrar uyanikti ama keyfini hiç bozmadı. Kızlar hareketli erkekler daha sakin diyen kimdi hatırlamıyorum ama inşallah bu hafta cinsiyeti öğrenirsem bu teori tuttu mu diye yazarım

Haha inşaAllah yazarsın canım benim gönlüne göre olur inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…