- 1 Eylül 2021
- 5.324
- 19.942
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.641
Benim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.Kızlar selam çok şükür bebişim sağlıklıydı oynayıp duruyodu zilli bi kızımız olacak galibaaaadoktor kıza benziyo dedi ama görüntü net değil hiç dedi 16da kesinleşcek inşaAllah
Canım ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine çikolata yedim bolbolBenim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.
Yok ki şöyle akıl veren bir arkadaşımızCanım ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine çikolata yedim bolbolkese ve konum yüzük erkekti benim de
Bizi de bildi 11 +3 deNet değil tabiki ama doktor bence kız bu dedi oran vermedi ben hemen bulutlara çıktım tabi ahaha
Bence ver, ümitlendirmek olmasın benim tüp bebek 7. Günü test yaptım negatif 10-15 dk sonra çizgi olmuş. Ertesi gün bi daha yaptım yine negatif. 1 hafta sonra kanda pozitifi gördükTest çıkmayınca kutusuna koyup attım, dışarı çıktım az önce geldim. Baktım çok hafif silik bir çizgi var acaba ne zaman olmuştur@Selizay kaç dakika kadar bekleyip attığımı da hatırlamıyorum ahsjjs.
Yani 10 dk olmamıştır büyük ihtimal ama, bilmiyorum kuruma çizgisi mi acaba? Çok hafif bir çizgi. Yarın sabah kan vereyim en iyisi.
Evet perine masajı kesi olmadan kendi esnemesiyle doğum yapabilmek icin. Aya önce başlamak gerekiyormuş... Ama doktorlar yırtılma riskini göze almak istemiyorlar çünkü yeterince esnemezse diye... Doktoruna danışabilirsin desteklerse neden olmasınBir de kızlar normal doğuma hazırlık için yağlarla vajinaya masaj yapıyorlar. Adı perine masajımıydı tam hatırlamıyorum. Açılma kolay oluyormuş.
Aynı durum bende de var maalesef. Sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor, tuvalete gitmekten sürekli yat kalk yapıyorum o ayrı dert, sıcaklar iyice bastırmaya başladı o ayrı dert. Tam sabaha karşı derin uykuya dalıyorum bu sefer kızım uyanıyor, ise gitmek için alarm çalıyor vs derken 4esmen son 1 aydır düzgün bir uykum yok
Ne yapacağız bu uykusuzluk la pasiflorali çayları içebiliyor muyuz acaba... Bu akşam papatya deneyeceğim. Onun zararsız olduğunu biliyorum en azından2 gündür bendede var canım gece uyuyamiyorum çildirmalik
Kaybına çok üzüldüm canım inşallah vakitlice gelir bebeğin. Sağlıklıcakla doğar.senin durumunda olanlara dikiş atılıyor bilgin vardırSifonella erken doğuma sebep var mı diye sormuşsun canım geçen bebeğimi 22. Haftada rahim birden açılınca kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden şüphe edildi o yüzden tabi risk var kontrollü bir şekilde gidiyoruz bakalım inşallah bu sefer sonuna gelip yüzümüz gülecek
Guya gebeliğin balayindayiz. Şimdi böyleyse 3. Trimestir da ne olacakAynen aynı durumdayım deliksiz uyku yok gece uyaniyom hep sonra tekrar yatiyom vs sabah uyuyom böyle karmaşa yasiyom
Yatmadan önce yemek yeme bu bahsettigin genellikle reflü kaynaklı olabiliyor. Gıcık bir his. Kisin çok çektim bundan özellikle asit içeriği yüksek şekerli şeylerden uzak dur.Güzel anneler günaydın.
Benim sanırım reflüden dolayı boğazımda sürekli bir şey varmış hissi var. Ve ne yazık ki bu yüzden kusuyorum. Normal mide bulantılarım hafifledi ama boğazımda ki o his kusmama sebep oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Henüz kilo almadım ama o nefes nefese olma durumu bende de var eskiden beri dere tepe yürüyen bir insanım şimdi nefes nefese kalıyorum.kalbimiz artan kan hacminden dolayı daha çok çalışıyor bundan kaynaklanıyor.Bende de nefes nefese kalma var halsizlik iki iş yapiyom yada merdiven çıkayım nefes nefese yim
Yukarıda da yazdım mide kaynaklı olabiliyor. Kaynağını tespit edip ona göre hareket etmek gerekiyorGebelikte durum nasıl oluyor bilmem ama bir ara sürekli boğazımda kıl, saç varmış gibi hissediyordum, gebelikten çok önce. Laranjit kaynaklıymış benimki. Kendi doktorunuza danışarak bir KBB ye görünün isterseniz
Bu tarz testlerde yumurtlama tarihiyle ilgili takvim uyuşmazlığı yoksa sat a göre hareket ediliyor. Daha geçen kağan kocatepeyi dinledim bebek önde diye erken doğacağı gelişimsel olarak önde önde olduğu anlamına gelmiyor diye.bebeklerin ağırlığı boyu önde geride olsa dahi gelişimsel özellikleri haftalariyla uyumlu oluyormuş kısacasıKızlar merhaba, şimdi kafamda bi soru oluştu onu sormak istiyorum. 12+4 e randevu almıştım ikili tarama için(ultrasonda da 3 gün önde çıkmıştı bebiş) yani sata göre 12+4 ama ultrasona göre 13. Haftada ikili tarama için randevu oluşturmuştuk. Ama bugün başka bir dr gittik. Bugün sata göre 11 olmamız gerekirken 11+6 dedi. Israrla hemen ikili tarama yapalım vs dedi. Ben de evimize yakın arada kendi doktorum dışında buraya gelirim ama başka hastaneden paket aldığımı söylersem pek ilgilenmez düşüncesiyle başka yerde yaptıracağımı sakladım o an yanlış mı doğru mu bilmiyorum hazırlıksız olduğum yerden gelince saçma davranırım genelde neyse ben de yaptırmayı düşünmedik henüz eşimle bi konuşalım vs dedim adam ısrarla geç kalırsınız bu haftalarda yaptırmanız lazım vs dedi ben 2 hafta sonra yaptıralım dedim çok geç dedi: şimdi kendi doktoruma 13 üncü haftada oluyoruz ultrasona göre ikili için uygun mu demiştim uygun dedi. Bu doktora göre o tarihte 13+6 olmuş olcam çok mu geç olmuş olcak kadam cidden çok karıştı bu sat ve görünenin uymaması böyle tarama testleri randevuları için sorun oluyor ya
Teşekkür ederim inşallah vereyim yarın sabahBence ver, ümitlendirmek olmasın benim tüp bebek 7. Günü test yaptım negatif 10-15 dk sonra çizgi olmuş. Ertesi gün bi daha yaptım yine negatif. 1 hafta sonra kanda pozitifi gördük
Canım var gibi ben de bu testle öğrenmiştim hatta resmini atayım erken gebelik varsa yapsaydınEki Görüntüle 3079507
Ay 1 saattir çekmeye çalışıyorum niye böyle çıkıyor ahahsj ben de net baya, kameradan galiba. Yarın bi kan vereyim
Ortadaki benimkine benziyorCanım var gibi ben de bu testle öğrenmiştim hatta resmini atayım erken gebelik varsa yapsaydın
Ah kuzum bileydim valla derdimYok ki şöyle akıl veren bir arkadaşımız
Canım teşekkür ederim. Kafam çok karışmıştı ben de öyle yapayımCanım benimde aynı problem var bahsetmiştim burda benim geç döllenme sata göre 15 olacam nerdeyse ikiliye gittiğimde ama ultrasona göre 13+ olcam farklı doktor görüşleri aldım ultrasona göre bakılır geç kalmamış oluyorsun dediler
Yaa yeni okudum sağlıkla gelsinnnn benimki de kıza benziyo dediSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Veeeee galiba kız geliyor
Al benden de o kadar,dön o yana dön bu yana ,bazen 4’de 5’te uyanıp sabah ediyorum,o kafayla işe gidiyorumKızlar benim şu aralar ki sorunum uykusuzluk... Daha doğrusu bir türlü rahat edememe gece sık uyanma.... Yatak bana batıyor sanki. Bezdim artık gecelerim kabusa döndü. Va rmi benim gibi olan... Kendimi yerlere atasım geliyor. Dönüp durmaktan kıyafet çıkıyor üzerimden. Fena durumdayım
Bilmemm bana ters geliyor mecbur olmadiktan sonraDoktorlar bizim isteklerimize saygı duymalı kabul etmeme gibi bir lüksleri yok bu konuda
Kızımda her kontrol öncesi çikolata yiyordum hep kıpır kıpırdı. Hatta hissetmeye başladıktan sonra bazen hareketlensin diye bile çikolata atıyordum ağzımaAh kuzum bileydim valla derdimmeğer herkes randevudan önce çilolata yermiş hareketlensin diye gerçekten işe yarıyo
Haha inşaAllah yazarsın canım benim gönlüne göre olur inşaAllahKızımda her kontrol öncesi çikolata yiyordum hep kıpır kıpırdı. Hatta hissetmeye başladıktan sonra bazen hareketlensin diye bile çikolata atıyordum ağzımaama bunda geçen hafta kontrole girmeden önce yedim bildiğin uyuyordu ultrasonda, doktor hatta çikolata ye gezin yarım saat sonra gel dedi, çikolata ve ceviz yedim gezindim ultrasona girdim tekrar uyanikti ama keyfini hiç bozmadı. Kızlar hareketli erkekler daha sakin diyen kimdi hatırlamıyorum ama inşallah bu hafta cinsiyeti öğrenirsem bu teori tuttu mu diye yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?