- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.661
Öncelikle hayırlı, sağlıklı evlat olsun tabii ama insan değişik olanı da tatmak istiyor bakalım hayırlısıHaha inşaAllah yazarsın canım benim gönlüne göre olur inşaAllah
Kesinlikle benim de gönlüm hep bekarken bile 1kız 1erkekti inşaAllah Rabbim nasip eder etmezse de sağlık olsun en hayırlısını versin ondan gelen her şeye razıyızÖncelikle hayırlı, sağlıklı evlat olsun tabii ama insan değişik olanı da tatmak istiyor bakalım hayırlısı
Garanti olur ben 55 ile öğrenmiştim hamileliği buradan yaz sonucu canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruzOrtadaki benimkine benziyorerken gebelik yok, kan vermeyi düşünüyorum
Benim de ekşime var doktor mide şurubu yazdı içebilirsin dedi ama almadım, çok kötü olursa alacağım ama korkuyorum yine de içmeyeKızlar 12+6 oldum. Ne mide bulantısı ne istifra hiç öyle bi sıkıntım olmadı bu zamana kadar tam tersi 4 kilo almısım 3 aydatek sorunum mide ekşimesi ve yanması hamılelığımın en başından beri o kadar oluyo ki yanma ve ekşime bundan bıkmış durumdayım siz bu durumda neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz
Benim kız hep uyuyor. Doktor dürttü de bir kimildadiBenim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.
Canım ben de çok silik bir çizgi ile öğrendim adetime 4 gün vardı. En iyisi gidip kan vermen, inşallah vardır bebişTeşekkür ederim inşallah vereyim yarın sabah
Doktorlar nasıl kabul ediyor keyfi sezeryan diyince pek saygı duyuyor gibi olmuyor ama canım. Doğum zaten yeterince hassas bir konu, sana ters geliyor diye doktorların kabul etmemesi gerektigi iması hoş değil benceBilmemm bana ters geliyor mecbur olmadiktan sonraherkesin kendi istegi tabi saygi duymak lazimm. Bende hic arastirmiyorum dogumlari hikayeleri duymak istemiyorum hersey olacagina varirr
Dedigim gibi bana ters, herkesin kendi karari kendi fikri. Belkide yurtdisinda alistigimiz icin ters geliyordur bilmiyorum. Hollandada ne olursa olsun anne istiyor diye sezeryan yapmazlar, sonuna kadar normal dogum eger hastaligin filan yoksa. Ondan bana ters geliyor olabilir turkiyede doktorlarin hemen kabul etmesi.Doktorlar nasıl kabul ediyor keyfi sezeryan diyince pek saygı duyuyor gibi olmuyor ama canım. Doğum zaten yeterince hassas bir konu, sana ters geliyor diye doktorların kabul etmemesi gerektigi iması hoş değil bence
Aynı ben de böyleyim. Değil kayınvalidem annem babam bendeler şu an canlarım benim onlar da aynı yemek ye iş yapma dinlen diye uğraşıyorlar kıyamıyorum da bi yandan kenarda gizli gizli ya sabır çekiyorumOff kizlarr normalde cok sabirli biriyimdirr hamileliktenmi bilmiyorum ama bi sinir var ustumde ya acayip hersey gozume batiyor. Kaynanam bende bi kac gundur halbuki cok iyidirr dusundugunden filan ustume dusuyo severimde cok ama boyle bi batiyo herseyy cok sinir oluyorum, boyle diyincede kendimi suclu hissediyorumm. Ya ne bilimm kahvaltida mesela surekli ceviz ye diyo bana o dedikce inadina yiyesim gelmiyoo sinir oluyorumbidaha dedi bende surekli ye ye demeyin bana yiyesim gelmiyor dedim guldu sustu, sanirim hormonlardan boyleyim bilmiyorum ufak tefek cok ornek varda boyle sinir oldugumm mesela basim donuyo sabahlari acken filan hep kendini benle kiyasliyo bende oyleydim diyerek kendi hayat hikayesini anlatiyor 20 kere dinledigim bu var desem hemende bendede var bendede soyleydi ben ben ben:) neyse buraya yaziyimda az rahatliyim esime kizdim en sonunda oda yazik kedi gibi pesimden dolasiyo ne yaptim diye
Bu hormon artsın diye bir de progestan kullanıyoruzTebrikler progesteron hormonun gayet sağlıklı artmış :) en son doktor arkadaşlarıma aynı şeyden şikayet ettim bana verdikleri cevap buydu. Sinir krizi geçirtirmiş insana. Etrafındakiler hissim “Hepinizi çok seviyorum ama hepinizi bir kaşık suda boğmak istiyorum.” Kayınvalidene istersen ruh halinden biraz bahset daha temkinli davranıyorlar. Bugün yatıya arkadaşlarım geldi beni seviyorsanız benle çok muhattap olmayın diyip güldük.
Garanti olur ben 55 ile öğrenmiştim hamileliği buradan yaz sonucu canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah kızlar teşekkür ederim, adet günümden 4 gün önce lekelenmem olmuştu şüphelenmiştim, normalde erken test yapmam, geçen gün de yere düştüm sancı belime kasığıma vurunca olabilir mi acaba dedimCanım ben de çok silik bir çizgi ile öğrendim adetime 4 gün vardı. En iyisi gidip kan vermen, inşallah vardır bebiş
Hahah ayneen yaa isimiz zorrAynı ben de böyleyim. Değil kayınvalidem annem babam bendeler şu an canlarım benim onlar da aynı yemek ye iş yapma dinlen diye uğraşıyorlar kıyamıyorum da bi yandan kenarda gizli gizli ya sabır çekiyorum
Bu hormon artsın diye bir de progestan kullanıyoruz
Normalde belin agriyor mu adet zamanı canım? Benim de bir gece belim agrimisti 3 gün sonra öğrenmiştim hamile olduğumu normalde hiç belim ağrımazdi yerleşiyormuş meğer benim kızİnşallah kızlar teşekkür ederim, adet günümden 4 gün önce lekelenmem olmuştu şüphelenmiştim, normalde erken test yapmam, geçen gün de yere düştüm sancı belime kasığıma vurunca olabilir mi acaba dedim
Ağrır da, bu farklıydı birazNormalde belin agriyor mu adet zamanı canım? Benim de bir gece belim agrimisti 3 gün sonra öğrenmiştim hamile olduğumu normalde hiç belim ağrımazdi yerleşiyormuş meğer benim kız
Evet canım ilk hamileliğim. Senin çocuğun var mı?Ağrır da, bu farklıydı birazbilmiyorum artık hayırlısı olmasa başka sefere inşallah, umudumuz hep diri senin ilk mi?
Kız olsun bir renk geldi grubaBen burayı 2022 hamile kalmak isteyenler topiği sanıyordum ya ahhahahaha
Zaten isteğe bağlı Sezaryen diye bir şey var canın hangisini istiyorsa o şekilde doğurup anne olursun şeklin hiçbir önemi yok bebişlerimize sağlıkla kavuşalım da hiç önemli değil ama ben suni sancıyı yaşamış biri olarak zaten normal doğuma biraz mesafeliyim sezaryen olsun oh misBenim de ekşime var doktor mide şurubu yazdı içebilirsin dedi ama almadım, çok kötü olursa alacağım ama korkuyorum yine de içmeye
Benim kız hep uyuyor. Doktor dürttü de bir kimildadi
Canım ben de çok silik bir çizgi ile öğrendim adetime 4 gün vardı. En iyisi gidip kan vermen, inşallah vardır bebiş
Doktorlar nasıl kabul ediyor keyfi sezeryan diyince pek saygı duyuyor gibi olmuyor ama canım. Doğum zaten yeterince hassas bir konu, sana ters geliyor diye doktorların kabul etmemesi gerektigi iması hoş değil bence
Tatlım burası “2022 herkes hamile kalsın isteyenler”Ben burayı 2022 hamile kalmak isteyenler topiği sanıyordum ya ahhahahaha
Yok canım çocuğumEvet canım ilk hamileliğim. Senin çocuğun var mı?
Kız olsun bir renk geldi gruba
Mutlu haberlerinşe gel canım benimYok canım çocuğum24 yaşındayım, 3 yıllık evliyiz.
Arada yazayım o zaman ben ahsjsjs
Kuzum ümitlendirmek istemem ama testini gördüm çizgi var gibi geldi banaYok canım çocuğum24 yaşındayım, 3 yıllık evliyiz.
Arada yazayım o zaman ben ahsjsjs
Evet çizgi var ama ne zaman çıktı bilmiyorum erken mi geç miKuzum ümitlendirmek istemem ama testini gördüm çizgi var gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?