2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar okudum ama yazamadım bir türlü doğum şekli konusu konuşulmuştu. Gerçekten her doğum kendine özel, önemli olan anne ve bebeğin sağlıkla kavuşması gerisi gerçekten önemli değil. Gönül ister ki herseyin normali olsun ama bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Ve bunları konuşmak için daha çok erken. Biz 6 arkadaş 3 ay içerisinde arka arkaya doğum yaptık. 4u normal dogumdu 2 kişi de sezaryen olduk. Normal doğumdan korkup pat diye doğuran da oldu sezaryene asla deyip sezaryen doğum yapan da. O yüzden bu anın tadını çıkarın ve herseyi oluruna bırakın inşallah hepimiz zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Öncelikle hayırlı, sağlıklı evlat olsun tabii ama insan değişik olanı da tatmak istiyor bakalım hayırlısı
Kesinlikle benim de gönlüm hep bekarken bile 1kız 1erkekti inşaAllah Rabbim nasip eder etmezse de sağlık olsun en hayırlısını versin ondan gelen her şeye razıyız

Benim de ekşime var doktor mide şurubu yazdı içebilirsin dedi ama almadım, çok kötü olursa alacağım ama korkuyorum yine de içmeye
Benim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.
Benim kız hep uyuyor. Doktor dürttü de bir kimildadi
Teşekkür ederim inşallah vereyim yarın sabah
Canım ben de çok silik bir çizgi ile öğrendim adetime 4 gün vardı. En iyisi gidip kan vermen, inşallah vardır bebiş
Bilmemm bana ters geliyor mecbur olmadiktan sonra herkesin kendi istegi tabi saygi duymak lazimm. Bende hic arastirmiyorum dogumlari hikayeleri duymak istemiyorum hersey olacagina varirr
Doktorlar nasıl kabul ediyor keyfi sezeryan diyince pek saygı duyuyor gibi olmuyor ama canım. Doğum zaten yeterince hassas bir konu, sana ters geliyor diye doktorların kabul etmemesi gerektigi iması hoş değil bence

Doktorlar nasıl kabul ediyor keyfi sezeryan diyince pek saygı duyuyor gibi olmuyor ama canım. Doğum zaten yeterince hassas bir konu, sana ters geliyor diye doktorların kabul etmemesi gerektigi iması hoş değil bence
Dedigim gibi bana ters, herkesin kendi karari kendi fikri. Belkide yurtdisinda alistigimiz icin ters geliyordur bilmiyorum. Hollandada ne olursa olsun anne istiyor diye sezeryan yapmazlar, sonuna kadar normal dogum eger hastaligin filan yoksa. Ondan bana ters geliyor olabilir turkiyede doktorlarin hemen kabul etmesi.

Aynı ben de böyleyim. Değil kayınvalidem annem babam bendeler şu an canlarım benim onlar da aynı yemek ye iş yapma dinlen diye uğraşıyorlar kıyamıyorum da bi yandan kenarda gizli gizli ya sabır çekiyorum
Bu hormon artsın diye bir de progestan kullanıyoruz

Garanti olur ben 55 ile öğrenmiştim hamileliği buradan yaz sonucu canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Canım ben de çok silik bir çizgi ile öğrendim adetime 4 gün vardı. En iyisi gidip kan vermen, inşallah vardır bebiş
İnşallah kızlar teşekkür ederim, adet günümden 4 gün önce lekelenmem olmuştu şüphelenmiştim, normalde erken test yapmam, geçen gün de yere düştüm sancı belime kasığıma vurunca olabilir mi acaba dedim

Hahah ayneen yaa isimiz zorr bende odama cekilip uzaniyorum kendime gelene kadar bazen cevap vermiyorum bu seferde sucluluk hissi olusuyor bende ona takiyorum kotu gelinmisim gibii

Normalde belin agriyor mu adet zamanı canım? Benim de bir gece belim agrimisti 3 gün sonra öğrenmiştim hamile olduğumu normalde hiç belim ağrımazdi yerleşiyormuş meğer benim kız

Normalde belin agriyor mu adet zamanı canım? Benim de bir gece belim agrimisti 3 gün sonra öğrenmiştim hamile olduğumu normalde hiç belim ağrımazdi yerleşiyormuş meğer benim kız
Ağrır da, bu farklıydı biraz bilmiyorum artık hayırlısı olmasa başka sefere inşallah, umudumuz hep diri senin ilk mi?

Zaten isteğe bağlı Sezaryen diye bir şey var canın hangisini istiyorsa o şekilde doğurup anne olursun şeklin hiçbir önemi yok bebişlerimize sağlıkla kavuşalım da hiç önemli değil ama ben suni sancıyı yaşamış biri olarak zaten normal doğuma biraz mesafeliyim sezaryen olsun oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…