2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hepsini gectim tursuya dayanamam aha canim istedi

Eyvahlar olsun eşine söyle canım alsın ekşi yiye yiye bir hal oldum ben tatlı sıfır
Günaydın. Ya ekşi olayı bende de var. Mesela bebek hareket etsin diye çikolata yiyin denmiş ya cuma günü kontrol var asla yiyemem tüm tatlılar plastikten yapılmış gibi

Günaydın. Ya ekşi olayı bende de var. Mesela bebek hareket etsin diye çikolata yiyin denmiş ya cuma günü kontrol var asla yiyemem tüm tatlılar plastikten yapılmış gibi
Benim sonraki kontrolüm taa 2 Temmuz'da. bu sefer yiyeceğim kesin benim kız hep uyuyor çünkü o zamana baya da büyümüş olur. Her gittiğimde şaşırıyorum nasıl bu kadar çabuk büyüyorlar

Benim sonraki kontrolüm taa 2 Temmuz'da. bu sefer yiyeceğim kesin benim kız hep uyuyor çünkü o zamana baya da büyümüş olur. Her gittiğimde şaşırıyorum nasıl bu kadar çabuk büyüyorlar
Sorma ben 7de gördüğümde minicikti 11 de gördüm baya artistiklik danslar gösterdi bana şimdi 12+1 de cuma gideceğim

Türkiye’de doktorlar daha çok; yorumlamaya ve paraya bakarlar bu bir gerçek! Elbette istisnalar vardır ama gerçek bu. Özellikle şu an sağlık sektörü çökmüş durumda özele gidecek paran yoksa insan yerine konmuyorsun

günaydınn cinsiyet öğrenenleri görünce ben de heyecanlanıyorum.. doktor 10+4 te erkeğe benziyor dedi. 11+4 te kıza benziyor dedi zaten 2 seçenek var ikisini de söyledi.. sonrada daha belli olmaz 14ten sonra bakalım dedi bir kızım var ona bir kız kardeş istiyorum ama erkekte olsa üzülmem herhalde. off belli olsaydı bir an önce

Günaydın kızlar 13 haftadan selam. İkili test sonucumu aldım 1:10000 gibi yani en düşük risk. Çok mutlu oldum. Cinsiyeti hala doktor söylemiyor 3 hafta sonra dedi. Ve vitamin ilaçları verdi devit-3, ferrum, regenesis gibi şimdi onlara baslıycam. Umarım sizinde ikili test sonuclarınız güzeldir

Bana da 10+4 de kız dediler %70 ama bakalım inş cuma günü öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…