- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.681
Hepsini gectim tursuya dayanamam aha canim istediKavun yokken kavun aşerdim hamileliğin başında, sonra yeşil erik ve son olarak turşu suyu ama inşallah canınız çekmez şimdi sizlerin de
Ben baya bakıyorum isim ama eşim hiç beğenmiyor hepsine bir şey buluyor, bazılarına da annem ne biçim isim diyor. Tek bir isimde uzlaştik şimdiye kadar başka bulamazsak o olacak gibi duruyor.
Lena
Bulantı yaptı bende o nedenle yatmadan almaya başlayacağım bugünMemnunmusun yan etki vs yaptimi
Eyvahlar olsunHepsini gectim tursuya dayanamam aha canim istedi
Günaydın. Ya ekşi olayı bende de var. Mesela bebek hareket etsin diye çikolata yiyin denmiş ya cuma günü kontrol var asla yiyememEyvahlar olsuneşine söyle canım alsın ekşi yiye yiye bir hal oldum ben tatlı sıfır
Benim sonraki kontrolüm taa 2 Temmuz'da. bu sefer yiyeceğim kesin benim kız hep uyuyor çünküGünaydın. Ya ekşi olayı bende de var. Mesela bebek hareket etsin diye çikolata yiyin denmiş ya cuma günü kontrol var asla yiyememtüm tatlılar plastikten yapılmış gibi
Sorma ben 7de gördüğümde minicikti 11 de gördüm baya artistiklik danslar gösterdi banaBenim sonraki kontrolüm taa 2 Temmuz'da. bu sefer yiyeceğim kesin benim kız hep uyuyor çünküo zamana baya da büyümüş olur. Her gittiğimde şaşırıyorum nasıl bu kadar çabuk büyüyorlar
Maşallah canım benimKızlar dün nift test sonucunu öğrendim çok şükür
Sağlıklı veee kızım geliyor
Türkiye’de doktorlar daha çok; yorumlamaya ve paraya bakarlar bu bir gerçek! Elbette istisnalar vardır ama gerçek bu. Özellikle şu an sağlık sektörü çökmüş durumda özele gidecek paran yoksa insan yerine konmuyorsunDedigim gibi bana ters, herkesin kendi karari kendi fikri. Belkide yurtdisinda alistigimiz icin ters geliyordur bilmiyorum. Hollandada ne olursa olsun anne istiyor diye sezeryan yapmazlar, sonuna kadar normal dogum eger hastaligin filan yoksa. Ondan bana ters geliyor olabilir turkiyede doktorlarin hemen kabul etmesi.
Sağlıkla gelsin minik kızKızlar dün nift test sonucunu öğrendim çok şükür
Canım harika bi haber buKızlar dün nift test sonucunu öğrendim çok şükür
Bana da 10+4 de kız dedilergünaydınncinsiyet öğrenenleri görünce ben de heyecanlanıyorum.. doktor 10+4 te erkeğe benziyor dedi. 11+4 te kıza benziyor dedi zaten 2 seçenek var ikisini de söyledi.. sonrada daha belli olmaz 14ten sonra bakalım dedi bir kızım var ona bir kız kardeş istiyorum ama erkekte olsa üzülmem herhalde. off belli olsaydı bir an önce
takip ettiğim kadarıyla kız istiyordun Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bi kız evlat nasip etsinBana da 10+4 de kız dediler%70 ama bakalım inş cuma günü öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?