2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.
yaa benim de kızım aşırı tembeldi. Hiç kımıldamazdı. Hareketlerini bile 22-23.haftada hissettim. Ama bu bebek aşırı hareketli ultrasonda kıpır kıpır :)) o yüzden erkektir diye tahmin ediyorum :)

bu hakkımızı biliyorum ama çalıştığım şirket bunu uygulamıyor. Şuan 10 saat çalışıyoruz. 8:30-18:30

Kızlar merhaba cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mı? 12. haftalık usg görüntüsü.

Eklentiler

• IMG-20220518-WA0010.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 71
aynı fikirdeyiz. Ben de kızımın kız kardeşi olsun çok istiyorum. Erkek çocuk zor olur, beni korkutuyor :)) ama bir kız bir erkek de güzel olur diye düşünüyorum. Eşim erkek kızım kız istiyor :)) hayırlısı bakalım.

Kızımın kız kardeşi olma fikri beni de benden alıyor çok mutlu olurum bir yandan. Bir yanım da aynı sizin gibi bir kız bir erkek diyor. Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin hepimize

Bu ülkede maalesef tamamen sömürü düzeni var
gene masabaşı işim var yorulmuyorum çok fazla ama bende 9 saat çalışıyorum
Bu iyi bi seneryo üstelik
Tekstil yada vardiyalı fabrikada çalışanlarda var onlar çok daha zorlanıyolardır eminim
Gidip hak istesen bi sebep bulup çıkartırlar işten yada mobing uygulanır istifa edersin sonunda
Çalışmak çok güzel ama bence çok zor

Bir şikayet olursa o zaman ceza keserler. Ben de işimi kaybetmek istemediğim için şikayet edemeyeceğimden mecbur çalışıyorum bu şekilde.
Haklısınız . Çünkü biliyorlar ki işe ihtiyacımız var. ben 20 yılı aşkındır çalışıyorum ve bunun 15 yılını hep susarak geçirdim aman işimden olmayayım diye. Ama sonra bi şekilde değişiyor insan. Şimdi asla yedirmiyorum hakkımı. Bugün aradım söyledim. Akşam da 16:30 olunca çıkacağım.
Sizleri çok iyi anlıyorum o yüzden. Umarım Allah iyi işverenlerle karşılaştırır herkesi.

Merhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsın cinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba

Eklentiler

• FD3AF57F-0F34-4A39-B32D-C8A8D197DE69.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 97
Niyeyse kız gibi hissettim canım

Çok sevindim iyi olmanıza

Rahim ağzı uzunluğuna çok sevindim gerilmişsindir eminim daha güzel haberler de bizi bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…