- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.701
yaa benim de kızım aşırı tembeldi. Hiç kımıldamazdı. Hareketlerini bile 22-23.haftada hissettim. Ama bu bebek aşırı hareketli ultrasonda kıpır kıpır :)) o yüzden erkektir diye tahmin ediyorum :)Benim bir tespitim var, sanırım kız bebekler hareketli , erkekler daha sakin anne karnında . Doktorum benimkini dürttü öyle kıpırdadı . Yüzük testi , kese , konum erkek diyor bakalım.
çok sevindim hayırlı olsun :) Ben de cuma kan verdim sonuç bekliyorum. Nerede yaptırdınız ve kaç günde çıktı?Kızlar dün nift test sonucunu öğrendim çok şükür
Sağlıklı veee kızım geliyor
bu hakkımızı biliyorum ama çalıştığım şirket bunu uygulamıyor. Şuan 10 saat çalışıyoruz. 8:30-18:30Günaydın kızlar. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.
Dün öğrendiğim bir şeyi belki bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim. Çalışan hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmaması gerekiyormuş. Bu şekilde fazla çalışan varsa değerlendirebilir.
aynı fikirdeyiz. Ben de kızımın kız kardeşi olsun çok istiyorum. Erkek çocuk zor olur, beni korkutuyor :)) ama bir kız bir erkek de güzel olur diye düşünüyorum. Eşim erkek kızım kız istiyor :)) hayırlısı bakalım.günaydınncinsiyet öğrenenleri görünce ben de heyecanlanıyorum.. doktor 10+4 te erkeğe benziyor dedi. 11+4 te kıza benziyor dedi zaten 2 seçenek var ikisini de söyledi.. sonrada daha belli olmaz 14ten sonra bakalım dedi bir kızım var ona bir kız kardeş istiyorum ama erkekte olsa üzülmem herhalde. off belli olsaydı bir an önce
Kızımın kız kardeşi olma fikri beni de benden alıyor çok mutlu olurum bir yandan. Bir yanım da aynı sizin gibi bir kız bir erkek diyor. Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin hepimizeaynı fikirdeyiz. Ben de kızımın kız kardeşi olsun çok istiyorum. Erkek çocuk zor olur, beni korkutuyor :)) ama bir kız bir erkek de güzel olur diye düşünüyorum. Eşim erkek kızım kız istiyor :)) hayırlısı bakalım.
Yasak. Eğer çalıştırırlarsa ceza alırlar. Ben de dün öğrendim ve işyerime söyledim. Onlarda kamu uygulanıyordur dedi vazgeçirmek istedi. Ama tüm işyerlerinde 7,5 saat sonrası yasak.bu hakkımızı biliyorum ama çalıştığım şirket bunu uygulamıyor. Şuan 10 saat çalışıyoruz. 8:30-18:30
Ben kamuda çalışıyorum ama öyle bir uygulama hiç kimseye yapmadılar şuana kadar sorsam kesin bana da yapmazlar :)Yasak. Eğer çalıştırırlarsa ceza alırlar. Ben de dün öğrendim ve işyerime söyledim. Onlarda kamu uygulanıyordur dedi vazgeçirmek istedi. Ama tüm işyerlerinde 7,5 saat sonrası yasak.
https://www.csgb.gov.tr/medias/7974/08-50-soruda-kadın-İşçilere-oezel-çalışma-koşulları.pdf
Benim yok da bebişi çok göresim varGünaydın kızlarkontrolü olanlar güzel haberler alır inşaallah
Açıp açıp videosunu izliyorum ancak öyle içim sakinliyor. Çok ilginç bir duyguBenim yok da bebişi çok göresim varkeşke 2 günde bir girip görebilsek
Yaaa hadi güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün 2li testimiz var bir heyecan sardı beni minnoşumu tekrar göreceğim hem de ayrntılı ultrason gibi olacak inşallah güzel haberlerle gelirim
Bu ülkede maalesef tamamen sömürü düzeni varYasak. Eğer çalıştırırlarsa ceza alırlar. Ben de dün öğrendim ve işyerime söyledim. Onlarda kamu uygulanıyordur dedi vazgeçirmek istedi. Ama tüm işyerlerinde 7,5 saat sonrası yasak.
https://www.csgb.gov.tr/medias/7974/08-50-soruda-kadın-İşçilere-oezel-çalışma-koşulları.pdf
Bir şikayet olursa o zaman ceza keserler. Ben de işimi kaybetmek istemediğim için şikayet edemeyeceğimden mecbur çalışıyorum bu şekilde.Yasak. Eğer çalıştırırlarsa ceza alırlar. Ben de dün öğrendim ve işyerime söyledim. Onlarda kamu uygulanıyordur dedi vazgeçirmek istedi. Ama tüm işyerlerinde 7,5 saat sonrası yasak.
Bu ülkede maalesef tamamen sömürü düzeni var
gene masabaşı işim var yorulmuyorum çok fazla ama bende 9 saat çalışıyorum
Bu iyi bi seneryo üstelik
Tekstil yada vardiyalı fabrikada çalışanlarda var onlar çok daha zorlanıyolardır eminim
Gidip hak istesen bi sebep bulup çıkartırlar işten yada mobing uygulanır istifa edersin sonunda
Çalışmak çok güzel ama bence çok zor
Haklısınız . Çünkü biliyorlar ki işe ihtiyacımız var. ben 20 yılı aşkındır çalışıyorum ve bunun 15 yılını hep susarak geçirdim aman işimden olmayayım diye. Ama sonra bi şekilde değişiyor insan. Şimdi asla yedirmiyorum hakkımı. Bugün aradım söyledim. Akşam da 16:30 olunca çıkacağım.Bir şikayet olursa o zaman ceza keserler. Ben de işimi kaybetmek istemediğim için şikayet edemeyeceğimden mecbur çalışıyorum bu şekilde.
Niyeyse kız gibi hissettim canımMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Çok sevindim iyi olmanızaMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Rahim ağzı uzunluğuna çok sevindimMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Sağ ol canım ay inşallah da kızdır yaÇok sevindim iyi olmanıza
Gece doğru düzgün uyuyamadım epey stres yaptım ama biraz olsa rahatladım inşallah hep güzel haberler alalımRahim ağzı uzunluğuna çok sevindimgerilmişsindir eminim daha güzel haberler de bizi bulacak
İnşallah canım gönlündeki en güzel şekilde olsunSağ ol canım ay inşallah da kızdır ya
Gece doğru düzgün uyuyamadım epey stres yaptım ama biraz olsa rahatladım inşallah hep güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?