2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Maşallah canım hep güzel haberler alman dileğiyle içinin rahatlamasına çok sevindim

Bana da kız gibi geldi.

Yaaa şunun rahatlığına bak
Bende rahim ağzı ölçmedi

Kızımın kız kardeşi olma fikri beni de benden alıyor çok mutlu olurum bir yandan. Bir yanım da aynı sizin gibi bir kız bir erkek diyor. Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin hepimize
evet aynı duyguları paylaşıyoruz... böyle cinsiyet öğrenenleri görünce de bi heyecan yaptım..

Maşallah canım hep güzel haberler alman dileğiyle içinin rahatlamasına çok sevindim
Sağ ol canım
Bana da kız gibi geldi.
İnşallah
Yaaa şunun rahatlığına bak
Bende rahim ağzı ölçmedi
Ben ayrıntılı ultrason yaptırdım ya canım ondan ölçüldü hem de rahim ağzı kısalması riskim olduğu için zaten kendi doktorum da haftaya vajinal olarak ölçecekti iki kez ölçülmüş oldu

Canımmm en güzel haberi almışsın gözün aydın olsun Darısı tüm güzel haber bekleyen annelerin başına

Rahim ağzı uzunluğuna karından mı baktı acaba :)

Kızlar hayatımda ilk defa çok farklı bi akıntım oldu internette biraz araştırdım hamilelikte olur diyenler de var bilemedim başına gelen var mı sormak istedim. Sümüksü yapışkan (bildiğiniz burundaki sümük gibi) akıntı oldu mu sizde ya ben gördüm çok şaşırdım wc de temizlenirken hatta bi an burnumu elledim de ordan mı geldi diye düşündüm önce sonra baktım burnumdan değilmiş

Kızlar midem ağırıyor progeston mideye dokunurmu artık çok yoruldum ilaçlardan takatim kalmadı ama dayanıcaz.Ne kadar aralıkla yemek yiyorsunuz ben sık sık yemiyorum annem burda ama oda sabah kahvaltı birde akşam yemeği

bende de oldu bu hfta aralıklı olarak. bu hafta kontrolde doktoruma sormayı planlıyordum

3 ana 2 ara öğün yapıyorum midem boş kalınca bulantım başlıyo

Vitamin ilaçları aç karnına içilme dimi ben içtim ağrı başladı inşallah hemen geçer hiç dayanıklı değilim kanamadan sonra izin ya da raporla hep evde yatıyorum nereye kadar izim rapor olacak mecbur çalışacağım heyet raporu alsam çok iyi olacak ama oda uğraştırıcı işte Allah yardımcımız olsun.Doktor diyorki hamileliğin tadını çıkar bunu yük olarak görme bence hamilelik kolay bir durum değil

Ben sabah içmem gerekeni öğlen, akşam içmem gerekeni de yatmadan önce içiyorum. Akşamki çok mide bulandırdığı için ama aç olmuyorum en azından ufak bir şeyler at ağzına öyle iç canım. Hiç rahatsız olmadığım vitamin 10.haftadan beri aşırı rahatsız ediyor kokusundan öğürüyorum.

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Özellikle rahim uzunluğu seni rahatlatmıştır. Hep böyle devam etsin ve her seferinde güzel haberler al canım

Progestan bende kas ağrısı yapıyor ama hiç mide sorunu yaşamadım, ki midem genelde hassastır. Yemek üç ana öğün mutlaka yapıyorum şeker ölçtüğüm için… ara öğünüm de en az iki tane oluyor. Şeker durumuna göre üç de yapıyorum.

Geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce geçer mide ağrın. Ben şu an e vitamini, d vitamini ve multivitamin kullanıyorum hepsini de tok karna içiyorum. Zaten sabah 6 dan gece 11 e kadar süren bir ilaç rutinim var. Gün boyunca ilaç içiyor iğne vuruyorum ama herhangi bir sorunum yok. Sen de bir an önce toparlar ve hamileliğini daha kolay yaşarsın umarım.

Valla bilmiyorum canım ben hep tok karnına içtim ama bailarda rahatsız ediyordu ilaçların ağzımda bıraktığı tat
İstersen yemek ye biraz maden suyu iç biraz rahatlar belki miden
Bende raporluyum senin gibi kanama oldu riskli grupdasın dedi doktor yatıyorum sürekli sağlıkla gelsin bebişimizde hayırlısıyla kucağımıza alalım ben razıyım herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…