- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.721
Maşallah canım hep güzel haberler alman dileğiyle içinin rahatlamasına çok sevindimMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Bana da kız gibi geldi.Merhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Yaaa şunun rahatlığına bakMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
aynı fikirdeyiz. Ben de kızımın kız kardeşi olsun çok istiyorum. Erkek çocuk zor olur, beni korkutuyor :)) ama bir kız bir erkek de güzel olur diye düşünüyorum. Eşim erkek kızım kız istiyor :)) hayırlısı bakalım.
evet aynı duyguları paylaşıyoruz... böyle cinsiyet öğrenenleri görünce de bi heyecan yaptım..Kızımın kız kardeşi olma fikri beni de benden alıyor çok mutlu olurum bir yandan. Bir yanım da aynı sizin gibi bir kız bir erkek diyor. Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin hepimize
Sağ ol canımMaşallah canım hep güzel haberler alman dileğiyle içinin rahatlamasına çok sevindim
İnşallahBana da kız gibi geldi.
Ben ayrıntılı ultrason yaptırdım ya canım ondan ölçüldü hem de rahim ağzı kısalması riskim olduğu için zaten kendi doktorum da haftaya vajinal olarak ölçecekti iki kez ölçülmüş olduYaaa şunun rahatlığına bak
Bende rahim ağzı ölçmedi
Canımmm en güzel haberi almışsın gözün aydın olsunMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Rahim ağzı uzunluğuna karından mı baktı acaba :)Merhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
bende de oldu bu hfta aralıklı olarak. bu hafta kontrolde doktoruma sormayı planlıyordumKızlar hayatımda ilk defa çok farklı bi akıntım oldu internette biraz araştırdım hamilelikte olur diyenler de var bilemedim başına gelen var mı sormak istedim. Sümüksü yapışkan (bildiğiniz burundaki sümük gibi) akıntı oldu mu sizde ya ben gördüm çok şaşırdım wc de temizlenirken hatta bi an burnumu elledim de ordan mı geldi diye düşündüm önce sonra baktım burnumdan değilmiş
3 ana 2 ara öğün yapıyorum midem boş kalınca bulantım başlıyoKızlar midem ağırıyor progeston mideye dokunurmu artık çok yoruldum ilaçlardan takatim kalmadı ama dayanıcaz.Ne kadar aralıkla yemek yiyorsunuz ben sık sık yemiyorum annem burda ama oda sabah kahvaltı birde akşam yemeği
Biz her gittiğimizde eşim videosunu çekiyor ultrasonun, tekrar tekrar izliyoruz sonraAçıp açıp videosunu izliyorum ancak öyle içim sakinliyor. Çok ilginç bir duygu
Ben sabah içmem gerekeni öğlen, akşam içmem gerekeni de yatmadan önce içiyorum. Akşamki çok mide bulandırdığı için ama aç olmuyorum en azından ufak bir şeyler at ağzına öyle iç canım. Hiç rahatsız olmadığım vitamin 10.haftadan beri aşırı rahatsız ediyor kokusundan öğürüyorum.Vitamin ilaçları aç karnına içilme dimi ben içtim ağrı başladı inşallah hemen geçer hiç dayanıklı değilim kanamadan sonra izin ya da raporla hep evde yatıyorum nereye kadar izim rapor olacak mecbur çalışacağım heyet raporu alsam çok iyi olacak ama oda uğraştırıcı işte Allah yardımcımız olsun.Doktor diyorki hamileliğin tadını çıkar bunu yük olarak görme bence hamilelik kolay bir durum değil
Merhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Sağ ol canım inşallahCanımmm en güzel haberi almışsın gözün aydın olsunDarısı tüm güzel haber bekleyen annelerin başına
Evet canım karından bakıldı ama vajinal da bakılacak haftayaRahim ağzı uzunluğuna karından mı baktı acaba :)
Progestan bende kas ağrısı yapıyor ama hiç mide sorunu yaşamadım, ki midem genelde hassastır. Yemek üç ana öğün mutlaka yapıyorum şeker ölçtüğüm için… ara öğünüm de en az iki tane oluyor. Şeker durumuna göre üç de yapıyorum.Kızlar midem ağırıyor progeston mideye dokunurmu artık çok yoruldum ilaçlardan takatim kalmadı ama dayanıcaz.Ne kadar aralıkla yemek yiyorsunuz ben sık sık yemiyorum annem burda ama oda sabah kahvaltı birde akşam yemeği
Vitamin ilaçları aç karnına içilme dimi ben içtim ağrı başladı inşallah hemen geçer hiç dayanıklı değilim kanamadan sonra izin ya da raporla hep evde yatıyorum nereye kadar izim rapor olacak mecbur çalışacağım heyet raporu alsam çok iyi olacak ama oda uğraştırıcı işte Allah yardımcımız olsun.Doktor diyorki hamileliğin tadını çıkar bunu yük olarak görme bence hamilelik kolay bir durum değil
Valla bilmiyorum canım ben hep tok karnına içtim ama bailarda rahatsız ediyordu ilaçların ağzımda bıraktığı tatVitamin ilaçları aç karnına içilme dimi ben içtim ağrı başladı inşallah hemen geçer hiç dayanıklı değilim kanamadan sonra izin ya da raporla hep evde yatıyorum nereye kadar izim rapor olacak mecbur çalışacağım heyet raporu alsam çok iyi olacak ama oda uğraştırıcı işte Allah yardımcımız olsun.Doktor diyorki hamileliğin tadını çıkar bunu yük olarak görme bence hamilelik kolay bir durum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?