2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canlarim ikili test sonucum cıktı normal sınirda dedi doktorum
Ense kalınlığı 2.6
Ikili test sonuclarımda su sekilde bilgisi olan yorumlarsa sevinirim
Papp seviyesi -1669,10
Free bhcg- 163,1
NT -2.7
Down sendorumu- 1/3510
Yaş riski- 1/1430
Papp mom -1.54
Hcg mom- 1.61

Benim karın değil ama göğüsler çok fena durumda o yüzden bugün sipariş vereceğim alacağım bio oil düşünüyorum ben de hangi rengini aldın canım

Ben de bio oil kullanıyorum canım sabah akşam 13.haftada başladım. Göbek, göğüs ve biraz kalça bölgesine sürüyorum

Benim karın değil ama göğüsler çok fena durumda o yüzden bugün sipariş vereceğim alacağım bio oil düşünüyorum ben de hangi rengini aldın canım
Ben sarı aldım canım o daha iyiymiş hamileler için diye okudum, ürün yorumlarina da baya bakmıştım

Sonuç iyi geldi bana canım bence her şey yolunda

Ben de bio oil kullanıyorum canım sabah akşam 13.haftada başladım. Göbek, göğüs ve biraz kalça bölgesine sürüyorum
Yalnız emmiyor ya ben karnıma sürdüm bu gece göbeği açıp öyle gezdim kalçaya sürsem üzerine oturucam tenden çok kıyafetler çeker nasıl yapsam bilemedim sen nasıl yapıyosun canım

Canlarim ikili test sonucum cıktı normal sınirda dedi doktorum
Ense kalınlığı 2.6
Ikili test sonuclarımda su sekilde bilgisi olan yorumlarsa sevinirim
Papp seviyesi 1669,10
Free bhcg- 163,1
NT -2.7
Down sendorumu- 1/3510
Yaş riski- 1/1430
Papp mom -1.54
Hcg mom- 1.61
Sonuç iyi geldi bana canım bence her şey yolunda
Teşekkür ederim canım benim hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah

Canım pek anlamıyorum ben ama İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Pembe gibi rengi canım başka renk de mi varmış ya rossman gratis watsonsa girdim üçünde de turuncu pembe gibi olandan vardı
Ben trendyoldan söyledim canım sarı renkli olanı natural yazıyor üstünde ama çok fark olacağını sanmıyorum pembe olanla
Bence aktara gidip yağ karıştırayım diyordum ama aynı etkiyi gösterecek biooil alayım gitsin
Ben de düşündüm bir ara aktara gitmeyi sonra aman boşver kim uğraşacak dedim söyledim cuma günü elime ulaşmış olur zaten

Ya o kadar almışken ona nasıl dikkat etmedim üzüldüm şimdi ama neyse inşallah işe yarar. Estetisyen bi arkadaşım var ona sordum az önce kesinlikle lierac al dedi. Bitince artık uyguna denk getirirsem.

Bu arada annem 2 cocuk doğurdu karnında çatlak yok hep arko krem sürdüm diyo yani önemli olan nemli tutmak heralde. Arko kremin başka bi etkisi olamaz çünkü

Kızlar görselini paylaşır mısınız size zahmet baktım trendyola şimdi bende sipariş veriyim doktorum badem yağı kakao yağı bepanthol nemlendirici yazdı ama bunu söyleyim bari bende

Kızlar görselini paylaşır mısınız size zahmet baktım trendyola şimdi bende sipariş veriyim doktorum badem yağı kakao yağı bepanthol nemlendirici yazdı ama bunu söyleyim bari bende
Bu arada bepantol çok güzel ya onu başka bi şey alsanız da kullanın faydalı olcağına eminim

Ay lierac çok pahalı veremem o kadar para zaten yıllardır kilo alıp vermekten çatlağım dolu iyice çoğalmasın diye kullanacağım bio oil yeter artar
Paylaşıyorum canım
Bebe yağı kullansak olur mu acaba
Bence olur önemli olan nemli tutmak diye düşünüyorum

Eklentiler

• 0EBE8FF4-CE6A-4003-9DD1-BCD243053A7F.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…