- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.761
Benim karın değil ama göğüsler çok fena durumda o yüzden bugün sipariş vereceğim alacağım bio oil düşünüyorum ben de hangi rengini aldın canımKızlar çatlak için krem yağ kullanmaya kimler başladı ben bu zamana kadar hiç kullanmadım. Annem dün bi korkuttu beni işte senim göbeğin şişti su an farkında değilsin doğurunca göbek inince çıkar çatlaklar ortaya al hemen diye. Ben de en ucuz bio oil diye onu tercih ettim açıkçası. O bile 164 tl olmuş saka gibi
Ben de bio oil kullanıyorum canım sabah akşam 13.haftada başladım. Göbek, göğüs ve biraz kalça bölgesine sürüyorumKızlar çatlak için krem yağ kullanmaya kimler başladı ben bu zamana kadar hiç kullanmadım. Annem dün bi korkuttu beni işte senim göbeğin şişti su an farkında değilsin doğurunca göbek inince çıkar çatlaklar ortaya al hemen diye. Ben de en ucuz bio oil diye onu tercih ettim açıkçası. O bile 164 tl olmuş saka gibi
Ben sarı aldım canım o daha iyiymiş hamileler için diye okudum, ürün yorumlarina da baya bakmıştımBenim karın değil ama göğüsler çok fena durumda o yüzden bugün sipariş vereceğim alacağım bio oil düşünüyorum ben de hangi rengini aldın canım
Sonuç iyi geldi bana canım bence her şey yolundaCanlarim ikili test sonucum cıktı normal sınirda dedi doktorum
Ense kalınlığı 2.6
Ikili test sonuclarımda su sekilde bilgisi olan yorumlarsa sevinirim
Papp seviyesi -1669,10
Free bhcg- 163,1
NT -2.7
Down sendorumu- 1/3510
Yaş riski- 1/1430
Papp mom -1.54
Hcg mom- 1.61
Natural diye geçiyor herhalde canım ben de ondan söyleyeyim en iyisi içeriği yine en temiz o bakalım inşallah çok çatlamayızBen sarı aldım canım o daha iyiymiş hamileler için diye okudum, ürün yorumlarina da baya bakmıştım
Pembe gibi rengi canım başka renk de mi varmış ya rossman gratis watsonsa girdim üçünde de turuncu pembe gibi olandan vardıBenim karın değil ama göğüsler çok fena durumda o yüzden bugün sipariş vereceğim alacağım bio oil düşünüyorum ben de hangi rengini aldın canım
Bence aktara gidip yağ karıştırayım diyordum ama aynı etkiyi gösterecek biooil alayım gitsinNatural diye geçiyor herhalde canım ben de ondan söyleyeyim en iyisi içeriği yine en temiz o bakalım inşallah çok çatlamayız
Yalnız emmiyor ya ben karnıma sürdüm bu gece göbeği açıp öyle gezdim kalçaya sürsem üzerine oturucam tenden çok kıyafetler çeker nasıl yapsam bilemedim sen nasıl yapıyosun canımBen de bio oil kullanıyorum canım sabah akşam 13.haftada başladım. Göbek, göğüs ve biraz kalça bölgesine sürüyorum
Teşekkür ederim canım benim hepimiz sağlıkla doğuralım inşallahSonuç iyi geldi bana canım bence her şey yolunda
Canım pek anlamıyorum ben ama İnşallah sağlıkla kucağına alırsınCanlarim ikili test sonucum cıktı normal sınirda dedi doktorum
Ense kalınlığı 2.6
Ikili test sonuclarımda su sekilde bilgisi olan yorumlarsa sevinirim
Papp seviyesi 1669,10
Free bhcg- 163,1
NT -2.7
Down sendorumu- 1/3510
Yaş riski- 1/1430
Papp mom -1.54
Hcg mom- 1.61
Teşekkür ederim canım benim hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
Ben trendyoldan söyledim canım sarı renkli olanı natural yazıyor üstünde ama çok fark olacağını sanmıyorum pembe olanlaPembe gibi rengi canım başka renk de mi varmış ya rossman gratis watsonsa girdim üçünde de turuncu pembe gibi olandan vardı
Ben de düşündüm bir ara aktara gitmeyi sonra aman boşver kim uğraşacak dedim söyledim cuma günü elime ulaşmış olur zatenBence aktara gidip yağ karıştırayım diyordum ama aynı etkiyi gösterecek biooil alayım gitsin
Ya o kadar almışken ona nasıl dikkat etmedim üzüldüm şimdi ama neyse inşallah işe yarar. Estetisyen bi arkadaşım var ona sordum az önce kesinlikle lierac al dedi.Ben trendyoldan söyledim canım sarı renkli olanı natural yazıyor üstünde ama çok fark olacağını sanmıyorum pembe olanla
Ben de düşündüm bir ara aktara gitmeyi sonra aman boşver kim uğraşacak dedim söyledim cuma günü elime ulaşmış olur zaten
Bu arada bepantol çok güzel ya onu başka bi şey alsanız da kullanın faydalı olcağına eminimKızlar görselini paylaşır mısınız size zahmet baktım trendyola şimdi bende sipariş veriyim doktorum badem yağı kakao yağı bepanthol nemlendirici yazdı ama bunu söyleyim bari bende
Sagol canım iyi dileklerin yeter hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza minnoşlarımızıCanım pek anlamıyorum ben ama İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Tamam canım yarın alcam inşallah onu daBu arada bepantol çok güzel ya onu başka bi şey alsanız da kullanın faydalı olcağına eminim
Ay lierac çok pahalı veremem o kadar para zaten yıllardır kilo alıp vermekten çatlağım dolu iyice çoğalmasın diye kullanacağım bio oil yeter artarYa o kadar almışken ona nasıl dikkat etmedim üzüldüm şimdi ama neyse inşallah işe yarar. Estetisyen bi arkadaşım var ona sordum az önce kesinlikle lierac al dedi.Bitince artık uyguna denk getirirsem.
Bu arada annem 2 cocuk doğurdu karnında çatlak yok hep arko krem sürdüm diyoyani önemli olan nemli tutmak heralde. Arko kremin başka bi etkisi olamaz çünkü
Paylaşıyorum canımKızlar görselini paylaşır mısınız size zahmet baktım trendyola şimdi bende sipariş veriyim doktorum badem yağı kakao yağı bepanthol nemlendirici yazdı ama bunu söyleyim bari bende
Bence olur önemli olan nemli tutmak diye düşünüyorumBebe yağı kullansak olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?