- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.781
Canım genox yaptı doktorum yönlendirdi çarşamba kan aldılar pazartesi sonuç geldi. Sağlıcakla alırsın haberleri inşallahçok sevindim hayırlı olsun :) Ben de cuma kan verdim sonuç bekliyorum. Nerede yaptırdınız ve kaç günde çıktı?
Nuba göre kız galiba canım hayırlı olsunKızlar merhaba cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mı? 12. haftalık usg görüntüsü.
Sanki erkek nub teorisine göreMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
Hafta hesabı yok ay hesabı 3 aylık olunca bitiyor yani 90 günlük. 12+6 da bitiyor yaniKızlar 1. Trimester 12+0 da mı yoksa 13+0 da mı bitiyor
Sağ ol canım yorum için meraklar içindeyim inşallah en kısa zamanda netliğe kavuşurSanki erkek nub teorisine göre
Sağ ol canım ben hafta hesabı sanıyordum o zaman bu haftanın sonunda bitmiş olacakHafta hesabı yok ay hesabı 3 aylık olunca bitiyor yani 90 günlük. 12+6 da bitiyor yani
Tüm Ürünler - Trendyol Bunlardan birini alabilirsin canımKızlar görselini paylaşır mısınız size zahmet baktım trendyola şimdi bende sipariş veriyim doktorum badem yağı kakao yağı bepanthol nemlendirici yazdı ama bunu söyleyim bari bende
Gönlünüze göre olur inşallah haberdar et bizideSağ ol canım yorum için meraklar içindeyim inşallah en kısa zamanda netliğe kavuşur
Benim kıyafetlerime geçmedi canım çok rahatsız olmadım aslında nemlendigi için hoşuma gittiYalnız emmiyor ya ben karnıma sürdüm bu gece göbeği açıp öyle gezdim kalçaya sürsem üzerine oturucam tenden çok kıyafetler çeker nasıl yapsam bilemedim sen nasıl yapıyosun canım
Trimesterlar 13-14-13 hafta diye gidiyor canım totalde 40 hafta olarak. 14. Haftaya girince 2. Trimester oluyorKızlar 1. Trimester 12+0 da mı yoksa 13+0 da mı bitiyor
Vallahi al benden de o kadar hani eşkiyi nromalde de cok severdim ama tatli da yerdim ama hamile oldum olali tatli eskisi gibi hic denecek kadar yiyemiyorum ama eşki çoook yiyoruuumm. Yaa bide evde yapilan tursulari tursu sularini seviyom ben disardan aldiklarimiz fazla guzel olmuyo suan tursu zamanida degilEyvahlar olsuneşine söyle canım alsın ekşi yiye yiye bir hal oldum ben tatlı sıfır
Tabikide donmez canim benim sonucta ordan bebek cikiyor ve orasi genisliyor. Bak abimin karisi mesela iki cocuguda sezeryan yapti hep derki 18lik kiz gibiyim der. Yani hala dar anlaminda soyler. Normal dogumda tabiki genisliyo ve buda eşler icin iyi olmuyo ancak estetik yaptirman gerek ama onun hakkindada hic bir bilgim yok. Ki tavsiye de etmem. Yani ben şu mantikdayim normal dogumda da oraya diksi atiyolar sezeryanda da karnina dikis atiyolar. İki turlude dikiş var yani. Sende oranin dikişli olmasi mi daha iyi yoksa karnin mi daha iyi. ??O koruyucu tabaka zaten bebek kesenin içindeyken oluyor ve doğduğunda özellikle bir süre yikanmiyor bakteri vs de koruduğu için diye biliyorum. Vajinadan çıkarken diye bilmiyordum bu konuyu bir doktora sorarım canım sağol bilgi için. Peki çok afedersin ama normal doğumdan sonra tamamen normale dönüyor mu vajina?
Kızlar 1. Trimester 12+0 da mı yoksa 13+0 da mı bitiyor
Çok geçmiş olsun kuzucum rabbim acil şifalar versinKızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim. Sabahtan beri epey şiddetli karın kasık ve bel ağrım vardı. Az önce acile gittik bebeğin kalp atışı güzel ama rahimde kasılma var dedi. Ne demek dedim yarın doktoruna git dedi cevap vermedi. Progestan yazmış hemen al onu dedi. Ne demek oluyor rahimde kasılma Allah korusun kötü bişey mi nasıl sabah olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Benimde çok kasılma var önceki cuma kasılmam tüm gün durmadı gece kanamam geldi baya. Acile gittim Dr bebekte bişey yok dedi progestan verdi. Dinlen dedi. Benim diğer gebeliklerimde de hep kasılma oluyordu ama peşine kanama gelince korktum. Progestan rahatlatıyor. İnşaallah geçmiştir şimdiye. Biraz fazla dinlenmeye çalış.Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim. Sabahtan beri epey şiddetli karın kasık ve bel ağrım vardı. Az önce acile gittik bebeğin kalp atışı güzel ama rahimde kasılma var dedi. Ne demek dedim yarın doktoruna git dedi cevap vermedi. Progestan yazmış hemen al onu dedi. Ne demek oluyor rahimde kasılma Allah korusun kötü bişey mi nasıl sabah olacak bilmiyorum
Evet ben vajinal estetik olmak zorunda kalmak istemiyorum yatarım birkaç gün yani sorun değil yanımda insan olur zaten. Bebek için de daha risksiz.Tabikide donmez canim benim sonucta ordan bebek cikiyor ve orasi genisliyor. Bak abimin karisi mesela iki cocuguda sezeryan yapti hep derki 18lik kiz gibiyim der. Yani hala dar anlaminda soyler. Normal dogumda tabiki genisliyo ve buda eşler icin iyi olmuyo ancak estetik yaptirman gerek ama onun hakkindada hic bir bilgim yok. Ki tavsiye de etmem. Yani ben şu mantikdayim normal dogumda da oraya diksi atiyolar sezeryanda da karnina dikis atiyolar. İki turlude dikiş var yani. Sende oranin dikişli olmasi mi daha iyi yoksa karnin mi daha iyi. ??
Benim bi arkadasim normal dogum yapmisti onunkinide kesmiş dikmişler bana diyoki ben her tuvalete girmemde aglayarak girerdim diyo cisimi bile aglayarak yapardim diyo cok aci cekermis. Yani dogumun kolayi yok iki turlusu de zor. Ama ben her zaman sezeryandan yanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?