2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sanki erkek nub teorisine göre

İyi geceler kızlar ben de 14 haftalık hamileyim sizi takip ediyorum size bir sorum olacak bu haftalarda bel ağrısı olan oldu mu? 2 gündür bel ağrım var kafam kurcalandı biraz

Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim. Sabahtan beri epey şiddetli karın kasık ve bel ağrım vardı. Az önce acile gittik bebeğin kalp atışı güzel ama rahimde kasılma var dedi. Ne demek dedim yarın doktoruna git dedi cevap vermedi. Progestan yazmış hemen al onu dedi. Ne demek oluyor rahimde kasılma Allah korusun kötü bişey mi nasıl sabah olacak bilmiyorum

Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim. Sabahtan beri epey şiddetli karın kasık ve bel ağrım vardı. Az önce acile gittik bebeğin kalp atışı güzel ama rahimde kasılma var dedi. Ne demek dedim yarın doktoruna git dedi cevap vermedi. Progestan yazmış hemen al onu dedi. Ne demek oluyor rahimde kasılma Allah korusun kötü bişey mi nasıl sabah olacak bilmiyorum

Yalnız emmiyor ya ben karnıma sürdüm bu gece göbeği açıp öyle gezdim kalçaya sürsem üzerine oturucam tenden çok kıyafetler çeker nasıl yapsam bilemedim sen nasıl yapıyosun canım
Benim kıyafetlerime geçmedi canım çok rahatsız olmadım aslında nemlendigi için hoşuma gitti
Kızlar 1. Trimester 12+0 da mı yoksa 13+0 da mı bitiyor
Trimesterlar 13-14-13 hafta diye gidiyor canım totalde 40 hafta olarak. 14. Haftaya girince 2. Trimester oluyor

Eyvahlar olsun eşine söyle canım alsın ekşi yiye yiye bir hal oldum ben tatlı sıfır
Vallahi al benden de o kadar hani eşkiyi nromalde de cok severdim ama tatli da yerdim ama hamile oldum olali tatli eskisi gibi hic denecek kadar yiyemiyorum ama eşki çoook yiyoruuumm. Yaa bide evde yapilan tursulari tursu sularini seviyom ben disardan aldiklarimiz fazla guzel olmuyo suan tursu zamanida degil

Tabikide donmez canim benim sonucta ordan bebek cikiyor ve orasi genisliyor. Bak abimin karisi mesela iki cocuguda sezeryan yapti hep derki 18lik kiz gibiyim der. Yani hala dar anlaminda soyler. Normal dogumda tabiki genisliyo ve buda eşler icin iyi olmuyo ancak estetik yaptirman gerek ama onun hakkindada hic bir bilgim yok. Ki tavsiye de etmem. Yani ben şu mantikdayim normal dogumda da oraya diksi atiyolar sezeryanda da karnina dikis atiyolar. İki turlude dikiş var yani. Sende oranin dikişli olmasi mi daha iyi yoksa karnin mi daha iyi. ??

Benim bi arkadasim normal dogum yapmisti onunkinide kesmiş dikmişler bana diyoki ben her tuvalete girmemde aglayarak girerdim diyo cisimi bile aglayarak yapardim diyo cok aci cekermis. Yani dogumun kolayi yok iki turlusu de zor. Ama ben her zaman sezeryandan yanayim

Çok geçmiş olsun kuzucum rabbim acil şifalar versin
Çok yorma kendini yorulduğun için olmuş olabilir belki
şükür kanamam olmamış endişe etme ama 10-11 haftalarda neydeyse hepimiz kanama gibi şeyler yaşadık yatıp dinlen stres yapma ilacını kullan toparlarsın inş çoğumuz evde yatışdayız ilk 3 ayı atlatalım hayırlısıyla

Geçmiş olsun canım. Benimde çok kasılma var önceki cuma kasılmam tüm gün durmadı gece kanamam geldi baya. Acile gittim Dr bebekte bişey yok dedi progestan verdi. Dinlen dedi. Benim diğer gebeliklerimde de hep kasılma oluyordu ama peşine kanama gelince korktum. Progestan rahatlatıyor. İnşaallah geçmiştir şimdiye. Biraz fazla dinlenmeye çalış.

Evet ben vajinal estetik olmak zorunda kalmak istemiyorum yatarım birkaç gün yani sorun değil yanımda insan olur zaten. Bebek için de daha risksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…