- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.801
Ben de de geçenlerde başladı ara ara vuruyor ağrısı , doktor normal dediİyi geceler kızlar ben de 14 haftalık hamileyim sizi takip ediyorum size bir sorum olacak bu haftalarda bel ağrısı olan oldu mu? 2 gündür bel ağrım var kafam kurcalandı biraz
Benim kıyafetlerime geçmedi canım çok rahatsız olmadım aslında nemlendigi için hoşuma gitti
Trimesterlar 13-14-13 hafta diye gidiyor canım totalde 40 hafta olarak. 14. Haftaya girince 2. Trimester oluyor
Bitti mide bulantım çok şükür 2 haftadır rahatım.Darısı size inşallahhGünaydın kızlar mide bulantısı biten var mı , 13+2 olduk ama bu aralar benim iyice arttı
Benim 1 haftadir neredeyse bitti gibi,darisi bitmeyenlerin basinaGünaydın kızlar mide bulantısı biten var mı , 13+2 olduk ama bu aralar benim iyice arttı
Ay beklediğim cevapNuba göre kız galiba canım hayırlı olsun
Merhaba evet benim de hafif bel ağrısı hatta kalça içi ağrılarım başladı.İyi geceler kızlar ben de 14 haftalık hamileyim sizi takip ediyorum size bir sorum olacak bu haftalarda bel ağrısı olan oldu mu? 2 gündür bel ağrım var kafam kurcalandı biraz
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah sağ salim hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırızBen de de geçenlerde başladı ara ara vuruyor ağrısı , doktor normal dedi
Teşekkür ederim aynen benim de oluyor sağ salim kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıMerhaba evet benim de hafif bel ağrısı hatta kalça içi ağrılarım başladı.
Bende merak ettimm, 13. Haftada gittim en son sanirim ozaman bakti ama bisey demedi cunku simdi dusununcee esim cinsiyetini gordum diyincee goremessin suan bebege degil rahim agzina bakiyorum dediydiiPeki kızlar rahim ağzı uzunluğu kaçıncı haftada ölçülmelidir doktorlar bazen herşeyi söylemiyorlar çünkü
Çok teşekkür ederim canım sana da çok çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım. Benimde çok kasılma var önceki cuma kasılmam tüm gün durmadı gece kanamam geldi baya. Acile gittim Dr bebekte bişey yok dedi progestan verdi. Dinlen dedi. Benim diğer gebeliklerimde de hep kasılma oluyordu ama peşine kanama gelince korktum. Progestan rahatlatıyor. İnşaallah geçmiştir şimdiye. Biraz fazla dinlenmeye çalış.
Benimde oluyor 13. Haftadan beri ara ara bel agrisi ve kasiklarimda agri. Normal diyorlar artik bebis buyudugu icin kasilmalar ve bel agrilari merak etmeİyi geceler kızlar ben de 14 haftalık hamileyim sizi takip ediyorum size bir sorum olacak bu haftalarda bel ağrısı olan oldu mu? 2 gündür bel ağrım var kafam kurcalandı biraz
Çook çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzucum rabbim acil şifalar versin
Çok yorma kendini yorulduğun için olmuş olabilir belki
şükür kanamam olmamış endişe etme ama 10-11 haftalarda neydeyse hepimiz kanama gibi şeyler yaşadık yatıp dinlen stres yapma ilacını kullan toparlarsın inşçoğumuz evde yatışdayız ilk 3 ayı atlatalım hayırlısıyla
Herkesin cevabını merak ettiği o kutsal soruKızlar 1. Trimester 12+0 da mı yoksa 13+0 da mı bitiyor
Uygulamadan baktım da 14teymişHerkesin cevabını merak ettiği o kutsal soru
13+0 da bitiyormuşHerkesin cevabını merak ettiği o kutsal soru
Erkek bu pipisi vaarMerhaba kızlar 2li test için gitmiştim bugün ayrıntılı ultrasonla bakıldı şükür bebeğimin her şeyi olması gerektiği gibi kan verdik sonucu perşembe çıkacak ama doktor blr şey çıkacağını zannetmem dedi 2 gün önden gidiyoruz 12+2 çıktı rahim ağzı uzunluğunu 42 mm çıktı şimdilik sorun yok ama şu cinsiyetle ilgili hiç yorum alamadım daha çok merak ediyorum haftaya kendi doktoruma gidince soracağım artık bir tahmin yapsıncinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?