- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.821
Öyle mi dersin kendimi hep kız bebişe hazırlamıştımErkek bu pipisi vaarbenimkininde çıkıntı böyleydi erkek dediler
bizde ense kalınlığı 3,4 çıktı burun normal kan normal ama bizimde yüksek rısk çıktı kaç yaşındasınız oda bir etken oluyo ben nipt testi yaptrdım kan verdim sonuç bekliyorum direk amniyosentez yaptırma benceMerhaba kızlar bugün 2 li test sonucumu aldım, ense kalınlığı 1.1 di, burun kemiği vardı ama Downey sendromu riski 1:248 çıkmış. Doktor yüksek riskli dedi, amniyosenteze yönlendirdi. Hiç beklemiyordum, kafam çok karıştı
Nipt test te kesin sonuç vermiyor demişti diğer grupta bazıları. Oda bir tarama testi demişti ve doktorların ısrarla yönlendirmesi de sadece prim aldıkları için demişti. O yüzden kafam allak bullak. Birde hiç ama hiç düşünmemiştim nasıl mutlu girdim kontrolebizde ense kalınlığı 3,4 çıktı burun normal kan normal ama bizimde yüksek rısk çıktı kaç yaşındasınız oda bir etken oluyo ben nipt testi yaptrdım kan verdim sonuç bekliyorum direk amniyosentez yaptırma bence
bende öyleydim cumartesiden beri ne uyuyorum ne yiyorum içiyorum çok canım sıkkın nipt testinde oran %99 ondan dolayı ben yaptrıdım en azındn amniyosentez en son nokta diye oraya gelene kadar ne gerekıyosa yapılsın mantıgıyla ilerledim ama sizin ense fln normal çıkmış neye göre riskli dediler anlamadımNipt test te kesin sonuç vermiyor demişti diğer grupta bazıları. Oda bir tarama testi demişti ve doktorların ısrarla yönlendirmesi de sadece prim aldıkları için demişti. O yüzden kafam allak bullak. Birde hiç ama hiç düşünmemiştim nasıl mutlu girdim kontrole
Ee her şey normal canım nasıl riskli çıktı anlamadım yaş kaçMerhaba kızlar bugün 2 li test sonucumu aldım, ense kalınlığı 1.1 di, burun kemiği vardı ama Downey sendromu riski 1:248 çıkmış. Doktor yüksek riskli dedi, amniyosenteze yönlendirdi. Hiç beklemiyordum, kafam çok karıştı
bende öyleydim cumartesiden beri ne uyuyorum ne yiyorum içiyorum çok canım sıkkın nipt testinde oran %99 ondan dolayı ben yaptrıdım en azındn amniyosentez en son nokta diye oraya gelene kadar ne gerekıyosa yapılsın mantıgıyla ilerledim ama sizin ense fln normal çıkmış neye göre riskli dediler anlamadım
Bende anlamadım valla bisey. Yas riski 1:483 çıktı. Kadının konuşmasından sanki nipt teste yönlendirmek için dediğini algıladım. Hatta dedim ense 1.1 çıkmıştı, burun kemiği gözüktü yinede riskli der misiniz dedim bence test yaptır diyip durduEe her şey normal canım nasıl riskli çıktı anlamadım yaş kaç
Kan degeri nasil peki orda bi sey olabilir mi bu dediginiz sartlarda risj fln cikmamasi gerekBende anlamadım valla bisey. Yas riski 1:483 çıktı. Kadının konuşmasından sanki nipt teste yönlendirmek için dediğini algıladım. Hatta dedim ense 1.1 çıkmıştı, burun kemiği gözüktü yinede riskli der misiniz dedim bence test yaptır diyip durdu
Cook sevindim bende sonuc bekliyorum insallag bizde.guzel haber alirizzKızlar fetal dna sonucum çıktı. Bebeğimizin kromozomal açıdan hiç bir sorunu çıkmadı çok şükür. Cinsiyetimiz de tespit edildi ama henüz biz bilmiyoruz. Doktorla arkadaşımı konuşturdum bir tek o biliyor. Zarfa yazıp bize verecek. Akşam kardeşlerimizle yemek yiyip birlikte açacağız zarfı. parti gibi değil ama heyecanımızı birlikte yaşayalım dedik :)
Hayır nipt, nifty yada fetan dna adı her neyse bir tarama testi değil. Kandan bebeğin dnasına bakılıyor ve 70 farklı kromozomal hastalığın olup olmadığına dair %99.9 doğru sonuç veren bir test. Down sendromu da dahil bu hastalıklaraNipt test te kesin sonuç vermiyor demişti diğer grupta bazıları. Oda bir tarama testi demişti ve doktorların ısrarla yönlendirmesi de sadece prim aldıkları için demişti. O yüzden kafam allak bullak. Birde hiç ama hiç düşünmemiştim nasıl mutlu girdim kontrole
Canım sonuçları başka bi doktora daha mı göstersen acabaBende anlamadım valla bisey. Yas riski 1:483 çıktı. Kadının konuşmasından sanki nipt teste yönlendirmek için dediğini algıladım. Hatta dedim ense 1.1 çıkmıştı, burun kemiği gözüktü yinede riskli der misiniz dedim bence test yaptır diyip durdu
Çok şükür canım. Ultrasonda bi sorun çıkmış mıydıKızlar fetal dna sonucum çıktı. Bebeğimizin kromozomal açıdan hiç bir sorunu çıkmadı çok şükür. Cinsiyetimiz de tespit edildi ama henüz biz bilmiyoruz. Doktorla arkadaşımı konuşturdum bir tek o biliyor. Zarfa yazıp bize verecek. Akşam kardeşlerimizle yemek yiyip birlikte açacağız zarfı. parti gibi değil ama heyecanımızı birlikte yaşayalım dedik :)
hadi hayırlısı canm. Bizi de haberdar et. Cuma kan vermiştim bugün çıktı sonuç :)Cook sevindim bende sonuc bekliyorum insallag bizde.guzel haber alirizz
Banada doktorum bu sekilde soyledi bende o sebeple yaptirdim insallah sonucta iyi gelirHayır nipt, nifty yada fetan dna adı her neyse bir tarama testi değil. Kandan bebeğin dnasına bakılıyor ve 70 farklı kromozomal hastalığın olup olmadığına dair %99.9 doğru sonuç veren bir test. Down sendromu da dahil bu hastalıklara
2li 3lü yaptırmayacağım ben canm. Yaşım 39 direkt dna baktıralım riske atmayalım dedik.Canım sonuçları başka bi doktora daha mı göstersen acaba
Çok şükür canım. Ultrasonda bi sorun çıkmış mıydı
Canım ense kalınlığı sınırın üstünde çıkan sen miydinCook sevindim bende sonuc bekliyorum insallag bizde.guzel haber alirizz
Bende pazartesi kan verdim beklemek cok sıkıntılı psikolojim bozulduhadi hayırlısı canm. Bizi de haberdar et. Cuma kan vermiştim bugün çıktı sonuç :)
Evet bizimdi yani başka biri varmiydi hatirlamiyorim bizim 3.4mm ciktiCanım ense kalınlığı sınırın üstünde çıkan sen miydin
2li yapılmasa bile kontrolde ense kalınlığına burun kemiğine falan bakılmıyor mu? İkili için ayrıca kan vermek gerekiyor dimi öyle biliyorum ama2li 3lü yaptırmayacağım ben canm. Yaşım 39 direkt dna baktıralım riske atmayalım dedik.
Gönlünü ferah tut canım bebeğin inşallah sağlıklıdır. Sonuçları alır almaz bizi de haberdar etEvet bizimdi yani başka biri varmiydi hatirlamiyorim bizim 3.4mm cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?