- 18 Eylül 2019
- 160
- 254
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.281
Olabilir mi acaba yaa ama burnum boğazım falan hiç birşey yokgünaydın canım, covid olma ihtimalin var mı? bu anlattıkların benim covid geçirirken yaşadığım şeylere çok benziyor da ondan soruyorum
Kuzum doktora git enfeksiyonda olabilir ihmal etmeGünaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım sabahta 7de kalktım.. karnım belim bacaklarım ağrıyor napıcamı şaşırdım. Eşim çok pimpirikli onada birşey söyleyemedim. Kahvaltı hazırlarken soğuk soğuk terledim bayılıcam sandım.. korktum yaa doktora gitsem mi diye düşünüyorum hala başına böyle birşey gelen var mı
inşallah değilsindir canım, ama bak şundan da olabilir, yattığınız yerde pencere vs açık uyuduysanız ondan dolayı üşütmüşte olabilirsin belki, gecen aksam ben öyle oldum hemen çarpmış beni pencere üstten açık olmasına rağmenOlabilir mi acaba yaa ama burnum boğazım falan hiç birşey yok
Bende üşüttüm heralde diye düşünüyorum ama korktumdaKuzum doktora git enfeksiyonda olabilir ihmal etme
Üşütmüşte olabilirsin ilerlemesinde Allah yardımcın olsun haberdar et bizide
Kapı açık uyuyoruz içerde cam açık oluyor ondan oldu heralde çorap falan giyindim bi kaç saat daha bekliceminşallah değilsindir canım, ama bak şundan da olabilir, yattığınız yerde pencere vs açık uyuduysanız ondan dolayı üşütmüşte olabilirsin belki, gecen aksam ben öyle oldum hemen çarpmış beni pencere üstten açık olmasına rağmen
En güzel yorumu doktor yapar canım inşallah çok güzel sonuç alırsınGünaydın kızlar. Geçen ikili test sonucumu attım ama sizlerden yorum alamadım şimdi doktora götürüyorum umarım iyi sonuçlar çıkar.
Ben de tam tersi kabızlık bilmeyen hatta ishalden muzdarip birisiyim o yüzden yeni bir deneyim olacak ve uzun süre kullanacağız artık bebişler sağlıklı olsunlar da ben de bugün başlıyorum korka korka içeceğimTeşekkür ederim canım e hep böyle simsiyah mı olacak bundan sonra
Hahaha benim de aynı şey oldu. Ben normalde de kabızlık problemi olan biri olduğum içinrenklerine çok hakimim simsiyah olunca içerde kanama olduğu anlamına geliyor ya. Daha önce bağırsaklardan rektoskopi kolonoskopi allah ne verdiyse yaptırmışlığım var takıntılıyım o konuda. Görünce bağırsaklarda kanama olmuş sandım aklım cıktı nasıl tuvaletten kalktım nasıl araştırmalara başladım hatırlamıyorum sonra demir ilacı geldi aklıma rahatladım
Kabızlığa gelince dediğim gibi ömürlük kabızlardanım çok alışığımdır zorlanarak yapmayatam bi tık daha iyş omuşken tekrar kabız oldum. Probiyotik kullanıyorum onunla birlikte yoksa her gün hayatta yapamam ama
Ayy kuzum bi şey olmasın da gökkuşağı görmeye razıyımben magnezyum kullanıyorum sadece idrar rengimi değiştirdi bak benim.
Bundan da razıyız be yeter ki her şey yolunda olsun
Hangi Demir ilacını kullanıyorsun canım ama okumuştum blr yerde kabızlık veya tam tersi ishalin çok normal olduğunu endişe edilecek bir yanı olmadığını söylemişlerdi sadece ishal su kaybına sebep olduğu için ona dikkat edin yazıyorduDemir ilacı ben de kabızlık yapmadı tam tersi oldu. Progestan da öyle kabızlık yapar genelde yine tersi olmuştu. Demir ilacında renk ve koku var evet ama affedersiniz ishale yakınım. Her saat tuvalete koşturmuyor beni ama gün aşırı yaptığımda oldukça sıvıya yakın. Bende bi terslik var sanırım var mı benim gibi olan
Kız diye doğdu içime canımKızlar doktordan çıktım şimdi. Ense kalınlığı 1.1 çıktı. 2li test istemedim. Cinsiyet söylemedi tahmin var mı
Bana da öyle geliyor ya canım hayırlısıKız diye doğdu içime canım
hahahhaa ayni biz! eski turklerden basladik bizBenim daha kesin değil doktor sadece benziyor dedi ama gerçekten erkeğe isim bulmak çok zor bulduklarımı eşime beğendirmek daha da zormutlaka Türkçe isim olmalı hatta böyle tarihte iz bırakmış Türklerin isimlerine filan bakacağız
Evettt demir ilacındandır canımKızlar bugün afedersiniz amarengim simsiyahtı görünce çok panikledim. Ferrum kullanıyorum demir ilacı o geldi aklıma sonra. Sizden böyle bi problemle karşılaşan oldu mu ya
Kesinlile git ihmal etmeGünaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım sabahta 7de kalktım.. karnım belim bacaklarım ağrıyor napıcamı şaşırdım. Eşim çok pimpirikli onada birşey söyleyemedim. Kahvaltı hazırlarken soğuk soğuk terledim bayılıcam sandım.. korktum yaa doktora gitsem mi diye düşünüyorum hala başına böyle birşey gelen var mı
ben de kaldim. haftaya cuma kan vericem nipt icin. bide en az 7-10 gun sonucu beklemem gerek.Herkes cinsiyeti öğrenmiş galiba yoksa bi ben mi kaldım canlarım
Tatil modu etkinGünaydın kızlar bugün okula son kez gidiyorum ondan sonra doktor demedi ama ben yatma uzanma moduna geçeceğim hiç riske atamam bebişi kocam yapsam tüm işleri bana neilaç olarak da ne arasan var açıkçası tiroid Demir için gynoferon progestan devit multivitamin olarak da regenesis max bakalım daha neler eklenecek
Ah evet doğru direkt pıhtılaşma bakmıştı normalde bakmıyo çoğu ben ilk sende duydum doktorun garantici olması çok güzel bence her ihtimali düşünmesi.Kan sulandırı hiç kullanmadım ama kanda pıhtılaşma işin trombosit paneli testine yollamıştı belki onu karıştırdın canım.
Benim ki de çok ilaç veriyo ve de hemen git karşı eczaneden al diyo ben de bu yüzden güvenemiyorumbi kere magnezyumu 2 günde bir iç dedi ertesi gün sordum günde 1 kere iç dedi. Yani ben de tamamen kendimi doktora bırakamıyorum bu yüzden
Yakın zamanda güzel haberler verirsin inşallahGünaydın kızlarr. Hamilelerin duası kabul olurmuş ailecek çok zor bir dönemden geçiyoruz en kısa sürede sorunun düzelmesi için dualarınıza talibim
3 iş gününde cıktı bizim sonuçben de kaldim. haftaya cuma kan vericem nipt icin. bide en az 7-10 gun sonucu beklemem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?