2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kuzum doktora git enfeksiyonda olabilir ihmal etme
Üşütmüşte olabilirsin ilerlemesinde Allah yardımcın olsun haberdar et bizide

Olabilir mi acaba yaa ama burnum boğazım falan hiç birşey yok
inşallah değilsindir canım, ama bak şundan da olabilir, yattığınız yerde pencere vs açık uyuduysanız ondan dolayı üşütmüşte olabilirsin belki, gecen aksam ben öyle oldum hemen çarpmış beni pencere üstten açık olmasına rağmen

Kuzum doktora git enfeksiyonda olabilir ihmal etme
Üşütmüşte olabilirsin ilerlemesinde Allah yardımcın olsun haberdar et bizide
Bende üşüttüm heralde diye düşünüyorum ama korktumda
Kapı açık uyuyoruz içerde cam açık oluyor ondan oldu heralde çorap falan giyindim bi kaç saat daha beklicem

Ben de tam tersi kabızlık bilmeyen hatta ishalden muzdarip birisiyim o yüzden yeni bir deneyim olacak ve uzun süre kullanacağız artık bebişler sağlıklı olsunlar da ben de bugün başlıyorum korka korka içeceğim
Hangi Demir ilacını kullanıyorsun canım ama okumuştum blr yerde kabızlık veya tam tersi ishalin çok normal olduğunu endişe edilecek bir yanı olmadığını söylemişlerdi sadece ishal su kaybına sebep olduğu için ona dikkat edin yazıyordu

Günaydın kızlar bugün okula son kez gidiyorum ondan sonra doktor demedi ama ben yatma uzanma moduna geçeceğim hiç riske atamam bebişi kocam yapsam tüm işleri bana ne ilaç olarak da ne arasan var açıkçası tiroid Demir için gynoferon progestan devit multivitamin olarak da regenesis max bakalım daha neler eklenecek

hahahhaa ayni biz! eski turklerden basladik biz mogol isimlerine filan da cok bakiyorum ama pek isim begenemedim malesef

Kesinlile git ihmal etme

Tatil modu etkin
Yatarak göbek büyütenler kulubüne hoşgeldin
Kuzucum multivitamin kendin mi başladın doktor mu verdi

Ah evet doğru direkt pıhtılaşma bakmıştı normalde bakmıyo çoğu ben ilk sende duydum doktorun garantici olması çok güzel bence her ihtimali düşünmesi.
Ay hele karşı eczane diye konum vermesi beni de bi düşündürürdü ben multinin içinde magnezyum var diye kullanmıyorum şimdilik kramp falan olmadı daha. Ama bana demir de başlatmadı mesela 12de başlatılanlar olmuş intte baktım 20de başlar genelde diyo ama bakayım nezaman aklına gelecek benimkinin. Her doktor farklı her insanın değerleri farklı biliyorum ama insan acele ediyo yaa olmadı dahiliyede bi de demir ölçtürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…