- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.241
UrasKızlar erkek ismi yok sanki
Bana da tam tersi ovala dedi doktor dağılmaz ilaç yoksa kana karışmaz dediAksine masaj yaparsa morarir ve cürüme olur agri da artar.
Bana özellikle ovalama sadece hafif bastir dediler.
@Selizay
Canim bence fetal dna testini öncelikle bi konuş direk amniyosentez bilmiyorum riskleride varBilmiyorum valla fetal DNA konusunu da konuştuk amniosentez önerdi doktor. Hatta önerdi de diyemem çünkü konuları ben açtım bi sorun varsa erkenden teşhis edelim dedim. Sonra da onun tecrübesine ve bilgisine güvenerekten amniosentez olur dedim pek sorgulamadım açıkçası.. Kafam da karışık biraz aslında toparlarım birkaç güne sanırım
YorumlarızBen hiç bahsetmedim 39 yaşındayım ve ikili tarama için ense kalınlığı 2.9 mm ölçüldü. Kan testi sonucu çıktı ama değerlerden bişey anlamadım .. paylaşsam bildiğiniz kadarını yorumlayabilir misiniz arkadaşlar
Çok ilginc bana hem doktorum hem de saglik ocaginda ovalama sadece bastir dediler.Bana da tam tersi ovala dedi doktor dağılmaz ilaç yoksa kana karışmaz dedi
Bebeğin erkek miKizlar 16+2 de hissettim icimde misir patliyor gibi =) bugunde işten geldim tv basinda 3 kez falan pit pit pit oldu cok guzel bir gis Allah hepimizin evladina saglik versin
Bende de oluyor sebebini ben de bilmiyorum.Kızlar idardan sonra arada kaşık ağrısı oluyor bende acaba idrar yolu enfeksiyonu mu varsizde oluyormu
Kiz canimBebeğin erkek mierkek çabuk canlanır derler
Canım su içmeyi artır eğer enfeksiyon varsa bol su çok rahatlatıyorKızlar idardan sonra arada kaşık ağrısı oluyor bende acaba idrar yolu enfeksiyonu mu varsizde oluyormu
YaaaKiz canim
Benimde öyle canım ferro yapıyor.Kızlar bugün afedersiniz amarengim simsiyahtı görünce çok panikledim. Ferrum kullanıyorum demir ilacı o geldi aklıma sonra. Sizden böyle bi problemle karşılaşan oldu mu ya
Ilk gebelikte anlamasi cok zor oluyormus bnm ebe arkadasim dedi anlamiyorsundur diye sonra sakince dinleyince anladim ki gercekten bebegimdi =) bu haftalarda sende hissedersin bnce canmYaaaben hala hissetmiyorum 16+1 olduk bizde
Ben geçen sene kullandığımda ilk defa öyle olmuştu ve hemen internete yazmıştım ne felaket senaryoları aman AllahımKızlar bugün afedersiniz amarengim simsiyahtı görünce çok panikledim. Ferrum kullanıyorum demir ilacı o geldi aklıma sonra. Sizden böyle bi problemle karşılaşan oldu mu ya
Hemde nasıl oluyor. Ben çok sık ve rahat çıkarım tuvalete ama ilaç kabız yaptı. Mideme dokunuyor diye gün aşırı alıyorum ona rağmen kabızım. Tuvalet ise siyah renk ve kokulu.Ben geçen sene kullandığımda ilk defa öyle olmuştu ve hemen internete yazmıştım ne felaket senaryoları aman Allahımsonradan akıl ettim Demir ilacı da yaparmış meğer çok doğal canım ben de yarın başlayacağım peki kabızlığa sebep oluyor mu
Kız o birşey değil daha yeşil bile olacakKızlar bugün afedersiniz amarengim simsiyahtı görünce çok panikledim. Ferrum kullanıyorum demir ilacı o geldi aklıma sonra. Sizden böyle bi problemle karşılaşan oldu mu ya
hadi rengi kokusu neyse de kabızlık sıkıntı ya gün aşırı almak mantıklı geldi ama canım ben de öyle yapacağımHemde nasıl oluyor. Ben çok sık ve rahat çıkarım tuvalete ama ilaç kabız yaptı. Mideme dokunuyor diye gün aşırı alıyorum ona rağmen kabızım. Tuvalet ise siyah renk ve kokulu.
Bu arada ciddiyim. Son haftalarda magnezyum ve kalsiyum alıyoruz ağrılardan (30 sonrası) bu sefer yeşil oluyorKız o birşey değil daha yeşil bile olacakmagnezyumlardan renk renk desen desen
Bunu bildiğim iyi olduBu arada ciddiyim. Son haftalarda magnezyum ve kalsiyum alıyoruz ağrılardan (30 sonrası) bu sefer yeşil oluyorkorkmayın hepsi normal yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?