2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Üşüttün mü acaba canım. Geçmiş olsun. Doktora git bence.

En güzel yorumu doktor yapar canım inşallah çok güzel sonuç alırsın
Benim asıl doktorum hastane değiştirdi bu doktor bi değer için ağzında geveledi hmm niye böyle ki falan dedi bi sorun mu var dedim yok yok iyi dedi. Cinsiyet bellimidir dedim bak bak istekler bitmiyo bakamayız ona dedi. Çok sinirlendim devlette de doktorlar iyi diyip gönderiyor net bilgi almak rahat bi gebelik geçirmek için bi ton para döküyoruz özele muameleye bakın.

Kızlar doktor bana prilam ve dramamıne vermiş bulantı için galiba ikisi de dimi?

Yuh o ne biçim özel hastane ya. Doktorunu değiştir bence canım sen. İstekler bitmiyor ne demek ilgilenmek zorunda seninle kaldı ki cinsiyet öğrenmek en doğal hakkin annesin

Rica etsem değerlere bakarmısınız doktor hiç Eki Görüntüle 3085310 açıklama yapmadı
canım doktorların baz aldığı kısım kombine risk bölümü, o kısımdaki değerin normal gözüküyor, benim de o değerim 1:3257 idi, doktorum değerlerimin normal olduğunu söylemişti, Rabbim in izniyle bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Çok çok teşekkür ederim ilgin için

hahahhaa ayni biz! eski turklerden basladik biz mogol isimlerine filan da cok bakiyorum ama pek isim begenemedim malesef
Teoman ismine biraz aklım yatıyor bakalım zaten daha kesin de değil cinsiyet ciddi ciddi arayışa girmedim daha
Tatil modu etkin
Yatarak göbek büyütenler kulubüne hoşgeldin
Kuzucum multivitamin kendin mi başladın doktor mu verdi
Zaten tombişim artık yata yata ne olurum bilemiyorum doktor verdi canım folik asit bitince başladık

Rica etsem değerlere bakarmısınız doktor hiç Eki Görüntüle 3085310 açıklama yapmadı
Sıkıntı yok gibi duruyor canım zaten doktor bir şey görseydi söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…