2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar yarın doktora gidiyoruz cinsiyeti de öğreniriz inşallah 15+6 olacak miniğimiz :)
Benim de yarın doktor kontrolü var zaman geçmiyor sanki. miniğimi göreceğim inşallah 15+5 olacağız ve cinsiyetini merak ediyorum tabi önce sağlıklı olduğunu duymak istiyorum

Bir aksilik olmazsa öğrenirsiniz canım. Gitmeden önce çikolata ye biraz hareket etsin bebiş bazen pozisyondan dolayı öğrenilmiyor ama baya büyümüş artık gösterir
Canım çikolatayı ne kadar süre önce yemek gerekiyor acaba? Ben de deneyeceğim hareketlenmesi için çünkü her gittiğimde sülalesi rahat yatıyordu

Ne münasebet ya ne biçim bi doktormuş o öyle ayrıca ikili tarama konusu çok önemli yarım ağızla yorum yapılacak bi durum değil. Terbiyesizmiş resmen. O doktora bi daha gitmeyin bence bu kadar önemli bi durumda bile açıklama yapmamış size. Biz anlasak zaten neden size para verip gelelim dimi? Ayrıca cinsiyeti de sorarsın her şeyi sorarsın asıl onun ne haddine ya sinir oluyorum böyle işini düzgün yapmayanlara. Biz o muayenelere gidicez diye kaç hafta bekliyoruz heyecanla çocuğumuzdam bi bilgi alalım diye.
Rica etsem değerlere bakarmısınız doktor hiç Eki Görüntüle 3085310 açıklama yapmadı

Kızlar eşim duramadı pazartesiye başka bi doktora randevu aldık cinsiyeti söyler belki diye sata göre 13 olucam doktorun crl ye göre dediğine göre de 13+3 acaba görme ihtimalimiz var mı cinsiyeti

İlk içtiğim zaman bende de mide ağrısı ve ishal yapıyordu canım. Ama her şeyi yiyemediğim için ekmek ağırlıklı besleniyorum oda kabıza etken oldu. Ama ekseriyetle kabız yapar kan ilacı.
demek ki sana da benim gibi etki etmiş canım inşallah tez zamanda kendini toparlarsın yiyememek de zor ya
Günaydın kızlarr. Hamilelerin duası kabul olurmuş ailecek çok zor bir dönemden geçiyoruz en kısa sürede sorunun düzelmesi için dualarınıza talibim
Allah yardımcınız olsun her şey en kısa zamanda düzelsin inşallah
ben de tam tersi hayatım boyunca hep kabızlıktan çektim söylediğin iyi oldu canım rahatladım biraz suya da dikkat ederim

Kızlar 16 haftalık olcaz yarın bir iki gündür adet ağrısına benzer kasık ağrısı yaşıyorum rahim genişlediği içindir diyorum ama bugün biraz daha sıklaştı randevum pazartesi sizce önemli bişey var mıdır

Dedğin gbi cnım rhim genişlediği içindir leken falan olursa mutlaka doktoruna git sen yinede ağır iş yapma muayenene kadar yat dinlen

Kızlar eşim duramadı pazartesiye başka bi doktora randevu aldık cinsiyeti söyler belki diye sata göre 13 olucam doktorun crl ye göre dediğine göre de 13+3 acaba görme ihtimalimiz var mı cinsiyeti
12 den sonra görülme ihtimali var canım inşallah görürsünüz

Bayadır giremedim ya bde burayı takip ednce günler geçmiyor gibi geldi.Sizleri muayeneye gittiğini duydukça bendeki sabır azaldı O beklenen gün geldi çattı Çarşamba günü gideceğim İnşallah ikilide yapılacak bakalım cinsiyeti öğrenecekmiyim.Buarada erkekler almış başını gidiyor Maşşallah darısı bana pek sanmıyorum ama

Kızlar moral bozuk tiroid 7 ye firlamis ilaç içtiğim halde demirim ferritin 6 düşmüş demir ilacı iciyom birde bir işe yaramamış yani serummu taktirsam napsam bilemedim
Troidi kafana takma canım ben 60 ları görmüş adamım önceki bebeğimde yani.Çok şükür bir sıkıntı olmdı ilaca ilk başlayınca değer yükseliyor sonra geri düşüyor.benim 30 du ilaca başladım 60 oldu sonra düştü yavaş yvş

Merhaba bende bir şey sormak istiyorum şuan 6 haftalık hamileyim yeşil akıntı geliyor ama çok az doktor fitil verdi ama ilk üç ayda fitil kullanmayın deniliyor kafam karıştı kullanan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…