- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.321
Ben kullanıyorumŞuan decavit vitamin kullanan varmı kizlar
Bir aksilik olmazsa öğrenirsiniz canım. Gitmeden önce çikolata ye biraz hareket etsin bebişKızlar yarın doktora gidiyoruz cinsiyeti de öğreniriz inşallah 15+6 olacak miniğimiz :)
aynen aynen çikolata aklımda zatenBir aksilik olmazsa öğrenirsiniz canım. Gitmeden önce çikolata ye biraz hareket etsin bebişbazen pozisyondan dolayı öğrenilmiyor ama baya büyümüş artık gösterir
Benim de yarın doktor kontrolü varKızlar yarın doktora gidiyoruz cinsiyeti de öğreniriz inşallah 15+6 olacak miniğimiz :)
Canım çikolatayı ne kadar süre önce yemek gerekiyor acaba? Ben de deneyeceğim hareketlenmesi için çünkü her gittiğimde sülalesi rahat yatıyorduBir aksilik olmazsa öğrenirsiniz canım. Gitmeden önce çikolata ye biraz hareket etsin bebişbazen pozisyondan dolayı öğrenilmiyor ama baya büyümüş artık gösterir
Ne münasebet ya ne biçim bi doktormuş o öyle ayrıca ikili tarama konusu çok önemli yarım ağızla yorum yapılacak bi durum değil. Terbiyesizmiş resmen. O doktora bi daha gitmeyin bence bu kadar önemli bi durumda bile açıklama yapmamış size. Biz anlasak zaten neden size para verip gelelim dimi? Ayrıca cinsiyeti de sorarsın her şeyi sorarsın asıl onun ne haddine ya sinir oluyorum böyle işini düzgün yapmayanlara. Biz o muayenelere gidicez diye kaç hafta bekliyoruz heyecanla çocuğumuzdam bi bilgi alalım diye.Benim asıl doktorum hastane değiştirdi bu doktor bi değer için ağzında geveledi hmm niye böyle ki falan dedi bi sorun mu var dedim yok yok iyi dedi. Cinsiyet bellimidir dedim bak bak istekler bitmiyo bakamayız ona dedi. Çok sinirlendim devlette de doktorlar iyi diyip gönderiyor net bilgi almak rahat bi gebelik geçirmek için bi ton para döküyoruz özele muameleye bakın.
Rica etsem değerlere bakarmısınız doktor hiç Eki Görüntüle 3085310 açıklama yapmadı
demek ki sana da benim gibi etki etmiş canım inşallah tez zamanda kendini toparlarsın yiyememek de zor yaİlk içtiğim zaman bende de mide ağrısı ve ishal yapıyordu canım. Ama her şeyi yiyemediğim için ekmek ağırlıklı besleniyorum oda kabıza etken oldu. Ama ekseriyetle kabız yapar kan ilacı.
Allah yardımcınız olsun her şey en kısa zamanda düzelsin inşallahGünaydın kızlarr. Hamilelerin duası kabul olurmuş ailecek çok zor bir dönemden geçiyoruz en kısa sürede sorunun düzelmesi için dualarınıza talibim
ben de tam tersi hayatım boyunca hep kabızlıktan çektim söylediğin iyi oldu canım rahatladım biraz suya da dikkat ederimBen de tam tersi kabızlık bilmeyen hatta ishalden muzdarip birisiyim o yüzden yeni bir deneyim olacak ve uzun süre kullanacağız artık bebişler sağlıklı olsunlar da ben de bugün başlıyorum korka korka içeceğim
Hangi Demir ilacını kullanıyorsun canım ama okumuştum blr yerde kabızlık veya tam tersi ishalin çok normal olduğunu endişe edilecek bir yanı olmadığını söylemişlerdi sadece ishal su kaybına sebep olduğu için ona dikkat edin yazıyordu
Gyno ferro kullanıyorum canımHangi Demir ilacını kullanıyorsun canım
Dedğin gbi cnım rhim genişlediği içindir leken falan olursa mutlaka doktoruna git sen yinede ağır iş yapma muayenene kadar yat dinlenKızlar 16 haftalık olcaz yarın bir iki gündür adet ağrısına benzer kasık ağrısı yaşıyorum rahim genişlediği içindir diyorum ama bugün biraz daha sıklaştı randevum pazartesi sizce önemli bişey var mıdır
12 den sonra görülme ihtimali var canımKızlar eşim duramadı pazartesiye başka bi doktora randevu aldık cinsiyeti söyler belki diyesata göre 13 olucam doktorun crl ye göre dediğine göre de 13+3 acaba görme ihtimalimiz var mı cinsiyeti
Troidi kafana takma canım ben 60 ları görmüş adamımKızlar moral bozuk tiroid 7 ye firlamis ilaç içtiğim halde demirim ferritin 6 düşmüş demir ilacı iciyom birde bir işe yaramamış yani serummu taktirsam napsam bilemedim
Naptın öğrendin mi canımBen de bugün gidiyorum cinsiyeti öğrenmeye.Kalbim küt küt.Ölüyorum heyecandan
Teşekkür ederim çok şükür lekelenme falan yokDedğin gbi cnım rhim genişlediği içindir leken falan olursa mutlaka doktoruna git sen yinede ağır iş yapma muayenene kadar yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?