2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Demir ilaciniz fis fis şeklinde mi mide bulantisi yapiyor mu tam adi nedir acaba ben hap olanlari kullanamiyorumda

Ay deliricem.. progesterondan öfkem olmuş deniz Derya bir de insanlar “ben buna karar verdim” dediğimde yok öyle mi yapsan böyle mi yapsan diye akıl vermiyor mu? Ya ben sormadım ki kararımı bildirdim. Ay birde ben şöyle yaptım sende yap diye diretmezler mi?!?! Ay ben çıldırıcam

Benimde öyle canım ferro yapıyor.
Teşekkür ederim canım e hep böyle simsiyah mı olacak bundan sonra
Hahaha benim de aynı şey oldu. Ben normalde de kabızlık problemi olan biri olduğum için renklerine çok hakimim simsiyah olunca içerde kanama olduğu anlamına geliyor ya. Daha önce bağırsaklardan rektoskopi kolonoskopi allah ne verdiyse yaptırmışlığım var takıntılıyım o konuda. Görünce bağırsaklarda kanama olmuş sandım aklım cıktı nasıl tuvaletten kalktım nasıl araştırmalara başladım hatırlamıyorum sonra demir ilacı geldi aklıma rahatladım

Kabızlığa gelince dediğim gibi ömürlük kabızlardanım çok alışığımdır zorlanarak yapmaya tam bi tık daha iyş omuşken tekrar kabız oldum. Probiyotik kullanıyorum onunla birlikte yoksa her gün hayatta yapamam ama
Kız o birşey değil daha yeşil bile olacak magnezyumlardan renk renk desen desen
Ayy kuzum bi şey olmasın da gökkuşağı görmeye razıyım ben magnezyum kullanıyorum sadece idrar rengimi değiştirdi bak benim.
Some demir ilacı problems
Bundan da razıyız be yeter ki her şey yolunda olsun

Hemde nasıl oluyor. Ben çok sık ve rahat çıkarım tuvalete ama ilaç kabız yaptı. Mideme dokunuyor diye gün aşırı alıyorum ona rağmen kabızım. Tuvalet ise siyah renk ve kokulu.
Demir ilacı ben de kabızlık yapmadı tam tersi oldu. Progestan da öyle kabızlık yapar genelde yine tersi olmuştu. Demir ilacında renk ve koku var evet ama affedersiniz ishale yakınım. Her saat tuvalete koşturmuyor beni ama gün aşırı yaptığımda oldukça sıvıya yakın. Bende bi terslik var sanırım var mı benim gibi olan

İlk içtiğim zaman bende de mide ağrısı ve ishal yapıyordu canım. Ama her şeyi yiyemediğim için ekmek ağırlıklı besleniyorum oda kabıza etken oldu. Ama ekseriyetle kabız yapar kan ilacı.

Gerçekten o kadar şanslısınız ki. Hayatının hiç bir döneminde kabızlık yaşamamış afedersiniz yemek yedikten 10 dk sonra tuvalete çıkabilen birisiydim ta ki hamile kalana kadar. Zorlamaktan hemoroid olmuşum. Progestanı rahim şeklimden dolayı daha 1 hafta önce kesti doktor 15. Haftayım o beni kabız yaptı derken demir ilacına başladım o da mahvetti beni ayrıca kokulara karşı hassasiyetim hala geçmedi çok afedersiniz bi yandan tuvaletimi yapıyorum bi yan istiğfar ediyorum kokudan. Ne yapıcam şaştım kaldım haftaya kontrolümüz var koku yapmayan demir ilacı varsa onu yazmasını isticem doktordan.

Kızlar bugün afedersiniz ama rengim simsiyahtı görünce çok panikledim. Ferrum kullanıyorum demir ilacı o geldi aklıma sonra. Sizden böyle bi problemle karşılaşan oldu mu ya
Demir ilacını aldığımdan beri aynı sorunla karşı karşıyayım. Doktora panikle sormuştum ilaçtan korkma demişti.
Hemde nasıl oluyor. Ben çok sık ve rahat çıkarım tuvalete ama ilaç kabız yaptı. Mideme dokunuyor diye gün aşırı alıyorum ona rağmen kabızım. Tuvalet ise siyah renk ve kokulu.
Ben kabızlık yaşamadım ama semiz otunun kabızlığa iyi geldiğini, hamilelikte de tüketilmesinde bir sorun olmadığını biliyorum.

Günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım sabahta 7de kalktım.. karnım belim bacaklarım ağrıyor napıcamı şaşırdım. Eşim çok pimpirikli onada birşey söyleyemedim. Kahvaltı hazırlarken soğuk soğuk terledim bayılıcam sandım.. korktum yaa doktora gitsem mi diye düşünüyorum hala başına böyle birşey gelen var mı

günaydın canım, covid olma ihtimalin var mı? bu anlattıkların benim covid geçirirken yaşadığım şeylere çok benziyor da ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…