2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba bende bir şey sormak istiyorum şuan 6 haftalık hamileyim yeşil akıntı geliyor ama çok az doktor fitil verdi ama ilk üç ayda fitil kullanmayın deniliyor kafam karıştı kullanan var mı acaba
Doktorun verdiyse bi bildiği vardır canım. Yeşilse enfeksiyon olabilir ondan vermiştir. Ben öyle bişey duymadım hiç

Baya taktım üzüldüm ağladım bugün ilaç normalde hep 75 kullamiyorum zaten bana demir düşüklüğü tiroidimi yükselttigini düşünüyorum şimdi 100 alicam pztsi kadın doğumla konuscam Demir serum isticem çünkü haplar asla yükseltmesi hatta daha dusmus demirim

Kızlar özellikle bugün kasıklarım çok ağrıyor iğne batıyor gibi acaba rahim genişlemesi mi yoksa rahim ağzı mı kısalıyor diye korkuyorum

Canım bağırsaklarda bi emilme problemin olabilir mi? B12 seviyen nasıl normal mi? Bazı değerleri çol düşük olan insanlara doktorlar hap verdiklerinde yükselmiyorsa bağırsaklardaki bi durumdan dolayı iğne kullanmalarını daha sağlıklı buluyorlar. B12 seviyen falan normalse öyle bi sorunun yoktur sanki.
Kızlar özellikle bugün kasıklarım çok ağrıyor iğne batıyor gibi acaba rahim genişlemesi mi yoksa rahim ağzı mı kısalıyor diye korkuyorum
Canım benim de ara ara oluyor iğne batması gibi

Ağlama kuzum ya üzme kendini. Vardır çaresi doktorun müdahale edecektir. Kan ve tiroit ilacını yakın almak emilimi azaltıyormuş biliyorsundur belki sen troit ilacını nasıl kullandın, belki ona bir düzenleme gerekiyordur. Üzme tatlı canını vardır bir çözümü.

Yalnız olmadığını bil cancağızım
Forumlarda geziyorum sabahtan beri herkes normal demiş
Topladığım tavsiyeler
Uzun süre ayakta durmaktan kaçın
Yatıyorsan pozisyon değiştir
Ayaklarını sıcak tut
Ilık duş al
Ağrılar dayanılmıcak boyuttaysa doktoru bilgilendir
Rahim kasları ile alakalı hafif hafif normalmiş canısı

Hormonlar işte insan korkuyor bide evet öğlen aldım galiba etkilendi bilmiyorum ama boşuna almışım 20 gün içinde ferritin değer 15 Ken şimdi 6 olmuş alırken düşmüş

Doktorum bana hamileliğin tadını çıkar stres yapma diyorda nasıl olacak bir rahatlayamadıkki kanamalar testler çok stresli bir süreç sağ Salim gelsin inşallah bebeler

Normalde yoktu ama 2 gündür olunca biraz endişelendim
Yalnız olmadığını bil cancağızım
Forumlarda geziyorum sabahtan beri herkes normal demiş
Aaa iyi o zaman her şeyden korkar oldum bu pimpiriklilikle nasıl Aralık ayı gelecek bakalım

Kızlar bende Manisa 'ya ablama geldim. Yeğenim karne aldı 2.ci sınıfa geçti. Geliyor gidiyor öpüyor beni nasıl moralim yükseldi anlatamam. Onca zor günden sonra aile ilaç adeta. Yarında yeğenimide alıp burada bir özel muayene gideceğim. Hemde cinsiyeti öğrenmek için hep devlette takipteyim doğru düzgün ekranda göremedim bile çocuğumu, hasret kaldım vallahi. Babamıza demedim, eve gidince ona sürpriz yapmayı planlıyorum, tabi yeni bir kaynana vukuatı başımıza gelmezse
Şu çikolatayı ne zaman yemek lazım acaba. Saat 12 de randevum var, uyansın bi kendine gelsin istiyorum, çünkü erken saatlerde sakin, kıpraşmıyor, pozisyon vermedi ikili taramada.

Hayırlı haberler alırsın inş canım bebişi görmek ne kadar mutlu edicek şimdi seni
Ben evden çıkarken yedim çikolata yarım saat 40 dakika kadar önce ortalama epey hareketliydi fıkır fıkır

Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sinir oldum ona ben dedim.gecen hafta nefes nefese yim baya hamilelik ten normal dedi tahlil istemedi ben kendim kafama göre yaptiridm.bide TSH fırlamış demir düşmüş multivtamin alayimmi diyom misal gerek yok kilon iyi diyor

Canım çikolatayı ne kadar süre önce yemek gerekiyor acaba? Ben de deneyeceğim hareketlenmesi için çünkü her gittiğimde sülalesi rahat yatıyordu
Canım randevudan 1 saat kadar önce yemiştim ben ama sonra doktor acil operasyona gitmişti 2 saat onu beklemiştik. Bir de lekelenme var diye çok bebek hareketine bakmamıştı kese falan baktı düzgün mu sıkıntı var mı onları kontrol etti. Normal muayene değil leke için gitmiştim ama yine de yedim ve elini çenesine falan götürdüğünü gördüm. Benim kız hep uyuyordu. İşe yarıyor demek ki

Merhaba, Demir içeriği yüksek besinler tüketmek daha hızlı sonuç almanızı sağlayabilir. Ispanak, yeşil mercimek, nohut, kuru fasülye, pekmez, yumurta, et gibi doğal besinlere ağırlık veremez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…