- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.341
Doktorun verdiyse bi bildiği vardır canım. Yeşilse enfeksiyon olabilir ondan vermiştir. Ben öyle bişey duymadım hiçMerhaba bende bir şey sormak istiyorum şuan 6 haftalık hamileyim yeşil akıntı geliyor ama çok az doktor fitil verdi ama ilk üç ayda fitil kullanmayın deniliyor kafam karıştı kullanan var mı acaba
Ben de gynoferon kullanıyorum canım hepsi az çok aynıdır büyük ihtimalleGyno ferro kullanıyorum canım
Baya taktım üzüldüm ağladım bugün ilaç normalde hep 75 kullamiyorum zaten bana demir düşüklüğü tiroidimi yükselttigini düşünüyorum şimdi 100 alicam pztsi kadın doğumla konuscam Demir serum isticem çünkü haplar asla yükseltmesi hatta daha dusmus demirimTroidi kafana takma canım ben 60 ları görmüş adamımönceki bebeğimde yani.Çok şükür bir sıkıntı olmdı ilaca ilk başlayınca değer yükseliyor sonra geri düşüyor.benim 30 du ilaca başladım 60 oldu sonra düştü yavaş yvş
Canım bağırsaklarda bi emilme problemin olabilir mi? B12 seviyen nasıl normal mi? Bazı değerleri çol düşük olan insanlara doktorlar hap verdiklerinde yükselmiyorsa bağırsaklardaki bi durumdan dolayı iğne kullanmalarını daha sağlıklı buluyorlar. B12 seviyen falan normalse öyle bi sorunun yoktur sanki.Baya taktım üzüldüm ağladım bugün ilaç normalde hep 75 kullamiyorum zaten bana demir düşüklüğü tiroidimi yükselttigini düşünüyorum şimdi 100 alicam pztsi kadın doğumla konuscam Demir serum isticem çünkü haplar asla yükseltmesi hatta daha dusmus demirim
Canım benim de ara ara oluyor iğne batması gibiKızlar özellikle bugün kasıklarım çok ağrıyor iğne batıyor gibi acaba rahim genişlemesi mi yoksa rahim ağzı mı kısalıyor diye korkuyorum
Ağlama kuzum ya üzme kendini. Vardır çaresi doktorun müdahale edecektir. Kan ve tiroit ilacını yakın almak emilimi azaltıyormuş biliyorsundur belki sen troit ilacını nasıl kullandın, belki ona bir düzenleme gerekiyordur. Üzme tatlı canını vardır bir çözümü.Baya taktım üzüldüm ağladım bugün ilaç normalde hep 75 kullamiyorum zaten bana demir düşüklüğü tiroidimi yükselttigini düşünüyorum şimdi 100 alicam pztsi kadın doğumla konuscam Demir serum isticem çünkü haplar asla yükseltmesi hatta daha dusmus demirim
Yalnız olmadığını bil cancağızımKızlar özellikle bugün kasıklarım çok ağrıyor iğne batıyor gibi acaba rahim genişlemesi mi yoksa rahim ağzı mı kısalıyor diye korkuyorum
Hormonlar işte insan korkuyor bide evet öğlen aldım galiba etkilendi bilmiyorum ama boşuna almışım 20 gün içinde ferritin değer 15 Ken şimdi 6 olmuş alırken düşmüşAğlama kuzum ya üzme kendini. Vardır çaresi doktorun müdahale edecektir. Kan ve tiroit ilacını yakın almak emilimi azaltıyormuş biliyorsundur belki sen troit ilacını nasıl kullandın, belki ona bir düzenleme gerekiyordur. Üzme tatlı canını vardır bir çözümü.
Normalde yoktu ama 2 gündür olunca biraz endişelendimCanım bağırsaklarda bi emilme problemin olabilir mi? B12 seviyen nasıl normal mi? Bazı değerleri çol düşük olan insanlara doktorlar hap verdiklerinde yükselmiyorsa bağırsaklardaki bi durumdan dolayı iğne kullanmalarını daha sağlıklı buluyorlar. B12 seviyen falan normalse öyle bi sorunun yoktur sanki.
Canım benim de ara ara oluyor iğne batması gibi
Aaa iyi o zaman her şeyden korkar oldum bu pimpiriklilikle nasıl Aralık ayı gelecek bakalımYalnız olmadığını bil cancağızım
Forumlarda geziyorum sabahtan beri herkes normal demiş
Hayırlı haberler alırsın inş canım bebişi görmek ne kadar mutlu edicek şimdi seniKızlar bende Manisa 'ya ablama geldim. Yeğenim karne aldı 2.ci sınıfa geçti. Geliyor gidiyor öpüyor beni nasıl moralim yükseldi anlatamam. Onca zor günden sonra aile ilaç adeta. Yarında yeğenimide alıp burada bir özel muayene gideceğim. Hemde cinsiyeti öğrenmek içinhep devlette takipteyim doğru düzgün ekranda göremedim bile çocuğumu, hasret kaldım vallahi. Babamıza demedim, eve gidince ona sürpriz yapmayı planlıyorum, tabi yeni bir kaynana vukuatı başımıza gelmezse
Şu çikolatayı ne zaman yemek lazım acaba. Saat 12 de randevum var, uyansın bi kendine gelsin istiyorum, çünkü erken saatlerde sakin, kıpraşmıyor, pozisyon vermedi ikili taramada.
Nt ense kalinligi kuzum nb burun kemigiKızlar burun kemiği nt diye mi geçiyordu
Ovvv o zaman en az 1 saat önce yerim o zaman sağol canım.Hayırlı haberler alırsın inş canım bebişi görmek ne kadar mutlu edicek şimdi seni
Ben evden çıkarken yedim çikolata yarım saat 40 dakika kadar önce ortalama epey hareketliydi fıkır fıkır
Canım randevudan 1 saat kadar önce yemiştim ben ama sonra doktor acil operasyona gitmişti 2 saat onu beklemiştik. Bir de lekelenme var diye çok bebek hareketine bakmamıştı kese falan baktı düzgün mu sıkıntı var mı onları kontrol etti. Normal muayene değil leke için gitmiştim ama yine de yedim ve elini çenesine falan götürdüğünü gördüm. Benim kız hep uyuyordu. İşe yarıyor demek kiCanım çikolatayı ne kadar süre önce yemek gerekiyor acaba? Ben de deneyeceğim hareketlenmesi için çünkü her gittiğimde sülalesi rahat yatıyordu
Gözün aydın canım sağ Salim kucağına almak nasip olsunFetal Dna sonuçlarim çikti allaha şükür temiz hersey yolunda allahim herkese bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahVe kesin erkek kücuk bey
Amin cok tesekkurler hepimize insallahGözün aydın canım sağ Salim kucağına almak nasip olsun
Merhaba, Demir içeriği yüksek besinler tüketmek daha hızlı sonuç almanızı sağlayabilir. Ispanak, yeşil mercimek, nohut, kuru fasülye, pekmez, yumurta, et gibi doğal besinlere ağırlık veremez misiniz?Baya taktım üzüldüm ağladım bugün ilaç normalde hep 75 kullamiyorum zaten bana demir düşüklüğü tiroidimi yükselttigini düşünüyorum şimdi 100 alicam pztsi kadın doğumla konuscam Demir serum isticem çünkü haplar asla yükseltmesi hatta daha dusmus demirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?